تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 574 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

داره خودمونی میشه Sib Market's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

خوب بهتره يكي يكي پچ ها رو نصب كنيد...
    و بين نصب اون ها يكبار به بازي وارد بشيد ...

2. این کاربر از Sib Market بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

ممنون عزیز...

یکی از دوستان لطف میکنه کار کردن با این cheat engine رو به من نشون بده/

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه
    آقا عجب مديه اين مد مصر
    خيلي باحاله يه جاده هايي داره موتور 476 اسبي اكتروز نميكشه ماشين بر ميگرده حالا هي زور بزن برو بالا
    در كل من كه حال كردم
    Last edited by adell007; 29-12-2012 at 19:48.

5. این کاربر از adell007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

ممنون عزیز...

یکی از دوستان لطف میکنه کار کردن با این cheat engine رو به من نشون بده/
    سلام
    نرم افزار چيت انجين رو باز ميكنيم و داخل بازي ميشيم اوليم كاري كه بايد بكنيم اينه كه مثلا اگه پول بازيو ميخواي زياد كنيم مبلغ فعلي رو بياد ميسپاريم مثلا اول بازي 5000 تا پول داريم Alt+tap رو ميزنيم و از قسمت process>open process window بازيمون رو پيدا ميكنيم و عموما در اخر ليست اون پايين ميشه پيدا كرد
    حالا وقت اونه كه ساخت ترينرو شروع كنيم وقتي بازيمونو به چيت انجين معرفي كرديم در قسمت value مبلغي رو كه تو بازي داشتيم رو وارد ميكنيم كه ماله ما بود 5000 و دكمه First Scan رو ميزنيم كه بعد در سمت چپ بالاي Address تعداد چيزهايي(اسمش يادم نمياد گفتم چيز) كه با اين ارزش پيدا شدن رو نشون ميده و حالا دوباره ميريم تو بازي حالا هر طوري هست مبلغ ما بايد تغيير كنه خود من زدم به يه ماشين ديگه جريمه شدم پولم كم شد فكر كنم 400 تا از پول كم شد حالا دوباره Alt+tab ميزنيم ميريم تو چيت انجين دوباره تو قسمت value مبلغ جديد رو ميزنيم اينبار دكمه Next scan رو ميزنيم حالا باز سمت چپ اگه دقت كنين ميبينين كه Found كمتر شده اينقدر اين كارو تكرار ميكنيم تا يافته هاي ما در سمت چپ1 يا 2 يا 3 تا بشه اون وقت همشون انتخاب و با فلش قرمز رنگ كه سمت جنوب شرق نشون ميده انتخابامونو به قسمت پايين برنامه انتقال ميديم
    حالا بايد در قسمت value اون پايين برنامه براي هر كدوم از اونايي كه انتقال داديم پايين 2بار كليك كنيم(در قسمت Value روي هر عددي كه اونجا هست) و مبلغ Value رو به مبلغ دلخواه تغيير ميديم و همين كارو براي بقيه هم ميكنيم
    الان مثلا اگه مبلغ رو 100000000 بكنين البته همشونو مبلغشو عوض كنين چون ما دقيقا نميدونيم كدوم يكي ماله مبلغ هست پس بهتره همرو عوض كنيم(پايينيارو منظورم هستا) حالا دوباره ميريم تو بازي صفحه اي عوض كنين مثلا برين ماشينو برونين يا برين تو منوهاش و مبلغ رو چك كنين ببنين عوض شده يا نه
    براي لول هم بجاي مبلغ عدد xp كه دارين و بدست ميارينو بايد تو برنامه بزنين.

پايان ببخشيد اگه خوب نتونستم توضيح بدم
    Last edited by adell007; 29-12-2012 at 19:36.

7. این کاربر از adell007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

سلام
    نرم افزار چيت انجين رو باز ميكنيم و داخل بازي ميشيم اوليم كاري كه بايد بكنيم اينه كه مثلا اگه پول بازيو ميخواي زياد كنيم مبلغ فعلي رو بياد ميسپاريم مثلا اول بازي 5000 تا پول داريم Alt+tap رو ميزنيم و از قسمت process>open process window بازيمون رو پيدا ميكنيم و عموما در اخر ليست اون پايين ميشه پيدا كرد
    حالا وقت اونه كه ساخت ترينرو شروع كنيم وقتي بازيمونو به چيت انجين معرفي كرديم در قسمت value مبلغي رو كه تو بازي داشتيم رو وارد ميكنيم كه ماله ما بود 5000 و دكمه First Scan رو ميزنيم كه بعد در سمت چپ بالاي Address تعداد چيزهايي(اسمش يادم نمياد گفتم چيز) كه با اين ارزش پيدا رو نشون ميده و حالا دوباره ميريم تو بازي حالا هر طوري هست مبلغ ما بايد تغيير كنه خود من زدم به يه ماشين ديگه جريمه شدم پولم كم شد فكر كنم 400 تا از پول كم شد حالا دوباره Alt+tab ميزنيم ميريم تو چيت انجين دوباره تو قسمت value مبلغ جديد رو ميزنيم اينبار دكمه Next scan رو ميزنيم حالا باز سمت چپ اگه دقت كنين ميبينين كه Found كمتر شده اينقدر اين كارو تكرار ميكنيم تا يافته هاي ما در سمت چپ1 يا 2 يا 3 تا بشه اون وقت همشون انتخاب و با فلش قرمز رنگ كه سمت جنوب شرق نشون ميده انتخابامونو به قسمت پايين برنامه انتقال ميديم
    حالا بايد در قسمت value اون پايين برنامه براي هر كدوم از اونايي كه انتقال داديم پايين 2بار كليك كنيم(در قسمت Value روي هر عددي كه اونجا هست) و مبلغ Value رو به مبلغ دلخواه تغيير ميديم و همين كارو براي بقيه هم ميكنيم
    الان مثلا اگه مبلغ رو 100000000 بكنين البته همشونو مبلغشو عوض كنين چون ما دقيقا نميدونيم كدوم يكي ماله مبلغ هست پس بهتره همرو عوض كنيم(پايينيارو منظورم هستا) حالا دوباره ميريم تو بازي صفحه اي عوض كنين مثلا برين ماشينو برونين يا برين تو منوهاش و مبلغ رو چك كنين ببنين عوض شده يا نه
    براي لول هم بجاي مبلغ عدد xp كه دارين و بدست ميارينو بايد تو برنامه بزنين.

پايان ببخشيد اگه خوب نتونستم توضيح بدم
    آقا خیلی حال دادی دمت گرم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

تو بازي توي فروشگاه قسمت موتورها پايينه اسم هر موتور مثلا نوشته
    421hp (310kw)
    2,100nm at
    1.100rpm
    حالا سوال من اينه
    اون موتوره كه 1500hp بود بقيه توضيحاتش مثل هميناست ميخوام عوض كنم چه عدد هايي جاي اينا بزنم؟
    گشتاور چقدر باشه براي موتور 1500 خوبه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام من راننده گرفتم اما نمیدونم چطور بفرستمش بار ببره؟ لطفا کمک کنین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا خیلی حال دادی دمت گرم
    خواهش ميكنم وظيفه بود ببخشيد كه كامل نيست
    هر جا مشكل داشتين بگين اگه تونستم كمكتون ميكنم

12. این کاربر از adell007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یکی جواب بده لطفا
    سلام من راننده گرفتم اما نمیدونم چطور بفرستمش بار ببره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یه جوون مرد نی؟ که کمک کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •