زیاد فرقی نمی کنه
فقط تو XP sp3 بایدnet frame work3.1 رو دانلود کنی
ولی تو ویستا به صورت پیش فرض هست
زیاد فرقی نمی کنه
فقط تو XP sp3 بایدnet frame work3.1 رو دانلود کنی
ولی تو ویستا به صورت پیش فرض هست
موقعی که با نیکو با gf هاش میره بیرون وقتی بر میگردن دم خونه طرف یا میتونی خداحافظی کنی باهاش یا باهاش بری تو خونه و .......
ولی چرا چیزی نشون نمیده فقط صداش میاد........
آیا مثل جی تی ای قبلی فایلی چیزی داره برای نشون دادن
چه جوري اجرا كرده بود ؟چرا نميشه بازي كرد ! يكي از كاربرا من يادمه اجر كرده بود !!
بگيد ما هم ياد بگيريم.
يكي ديگه هم گفته بود اجرا كرده ولي نميدونم چه جوري.
من هر دفعه که می رم تو بازی تنظیمات گرافیک رو تغییر می دم و بازی می کنم.ولی وقتی دفعه ی بعد می رم تو بازی باز تنظیمات به حالت اول برگشته و دوباره باید تغییر بدم.راهی هست که تنظیمات سیو بشه؟
من هم vista sp1 دارم و هم xp sp3 تو هر جفتش هم بازی کردم.ولی xp چون رم کمتری می گیره ، سرعت بازی توش بیشتره.به نظر من xp نصب کن.دوستان من vista sp1 نصب کنم یا XP sp3 ؟
cpu : 3600 athlon dual core 64
ram : 2 GB 800
vga : 8600 GT 1024 MB
ممنون میشم راهنماییم کنید .
Last edited by SADEGH 7; 12-12-2008 at 13:19.
منم همین مشکل دارم و فکر کنم به خاطر کرک هست !
Last edited by vegas; 12-12-2008 at 13:33.
رفیق شما اینجا رو بخونی مشکلت حله
بعدشم روی ویستا دردسرش کمتره ( البته اگه SP1 اصلی گیر بیاری نه تقلبی )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سیستمت هم خوبه .![]()
یعنی هیچ کی نمیدونه مال چیه؟؟؟
راستش من 50 درصد فک میکنم همچین چیزی هست مثل San Andreas چون موقعی که دعوتت میکنه بیای خونش یه بار بازی Load میشه اگه دقت کرده باشین . در نتیجه شاید یه چیزی هست که داره لود میشه مثل وقتی که میرین تئاتر لود میشه اینم همون حالته .... ولی 50 درصد احتمال میدم چیزی نیست چون به خاطر اون کاری که راکستار تو ورژن قبلی کرد تو خیلی از کشورا ممنوع شد ....![]()
سلام.پسر عموی من این بازی رو گرفته(سیستم خودم که اصلا به گرد پای این بازی نمی رسه!)ولی هیچ مشکلی نداره.از فروشگاه همین فروم هم گرفته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)