تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 639 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

دوستان جدیدا که میرم پول به حسابم واریز کنم دیگه یه دونه فیش واریزی بهم نمیدن فقط دفترچه حساب رو چاپ میزنن این بعدا مشکل ساز نمیشه؟
    قانونا مگه نباید یه دونه فیش واریزی رو به مشتری بدن؟
    سلام
    حتما حتما باید به شما رسید بدن که پول واریز شده و اگه از این به بعد سندی بهتون ندادن تهدید کنید که کلیه حساباتون رو می بندید
    دستور العمل بانک مرکزی هست که حتما سند به مشتری داده بشه ولو یک ریال واریز می کنید ضمنا دفترچه اعتباری نداره
    موفق باشین

2. این کاربر از mehdi735 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز روانپریش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    حتما حتما باید به شما رسید بدن که پول واریز شده و اگه از این به بعد سندی بهتون ندادن تهدید کنید که کلیه حساباتون رو می بندید
    دستور العمل بانک مرکزی هست که حتما سند به مشتری داده بشه ولو یک ریال واریز می کنید ضمنا دفترچه اعتباری نداره
    موفق باشین
    با کارمندی که رسید ها رو امضا نمیزنه چیکار باید کرد؟فقط مهر میزنه هر چی بهش میگم گوش نمیده کجا باید شکایت بکنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

سلام
    مسئله فقط سود زیاد نیست وگرنه همه ی ملت میریختند توی اینجور موسسه ها
    مسئله ی در امان بودنِ اصلِ پول خیلی از مقدار سود مهمتره
    در سرمایه گذاری یکی از مهمترین معیارها امنیت هست

برای همینه که عده ی کمی حاضرند در ایران سرمایه گذاری کنند چون امنیت بسیار کم هست
    کلاهبردارها هم برای اینکه مردم از امنیتِ کم نترسند و بهشون پول بدند , مقدار سود رو بسبار بالا اعلام میکنند تا قربانی وسوسه بشه و ناامنی رو فراموش کنه و پول بده
    مثل شرکتهای هرمی , لیزینگهای کلاهبردار , موسسه های مالی کلاهبردار , انبوه سازان کلاهبردار و غیره
    سلام دوست عزیز از امنیت گفتید:
    من تو بانک صادرات حساب باز کردم حالا کس دیگه بدون متوجه شدن من میتونه حسابم را خالی کنه؟؟حتی با در دست داشتن کارت شناسایی بنده

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ali hosein.
    سلام دوست عزیز اینجا گفتید که امنیت کم هست منظورتون این بود که کسی دیگه میتونه بیاد حسابم را خالی کنه؟؟؟
    سلام
    هیچ جای دنیا کاملاً امن نیست
    در اروپا و امریکا هم بارها اطلاعات بانکی مردم سرقت شده و صدها ملیون دلار سرقت شده تا حالا و متوقف شدنی هم نیست
    گاهی خود مدیر بانک یا کارمند بانک یا حتی مدیر عامل خودش دزدی کرده
    مثل خاوری مدیر عامل بانک ملی که الان توی کانادا با خانوادش داره توی خانه ی چند ملیون دلاریش میخوره و میخوابه
    یا مدیران شعبه ای که با خاوری همدست بودند
    یا کارمندانی که در کویت و امارات از حسابهای مردم پول میدزدیدند
    گاهی سارق جز خانواده قربانی هست مثل پسری که در ایران دست چک پدر خسیس و ثروتمندش رو دزدید و دهها ملیون تومن پول کشید از حسابش و ماشین خرید و رفت شمال برای عیش و نوش با دوستاش و ظرف دو هفته معتاد به هروئین شد و دست آخر هم گیر افتاد
    پدرش از بانک شکایت کرد اما در دادگاه محکوم شد چون امضاهای چکها طبق قوانین بانک شبیه امضا خودش بوده و قبل از برداشت پولها هم به بانک خبر نداد که چکهاش سرقت شده
    اگر کوتاهی و اشتباه از شما نباشه بانک مقصر هست و پول شما رو باید پرداخت کنه
    اما اگر کسی شبیه شما باشه و امضاتون هم بلد باشه و کارت شناسائی و شماره حسابتون رو هم داشته باشه و بره حسابتون رو خالی کنه دیگه بانک مقصر نیست چون شما در نگهداری اسرار زندگیتون و مدارکتون کوتاهی کردین
    به هر حال قضاوت در این چیزها کار ساده ای نیست و کار متخصصین هست و باید همه ی مدارک بررسی بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من توی بانک قوامین مبلغی سپرده گذاری کردم ولی هر سال که قراردادم با بانک منقضی میشه وقتی پولمو به صورت نقد طلب می کنم از دادن آن امتناع می کنند و می گویند مطابق بخشنامه نمی توانیم پول نقد به کسی بدهیم باید بری حساب باز کنی در بانکی که میخواهی پولتو اونجا انتقال بدی و بهانه های دیگه ای میارن که من مجبور میشم مدت سپرده رو تمدید کنم این بار قصد دارم حتما پولمو نقد بگیرم همانطور که به آنها نقد داده بودم حالا به نظر دوستان اگه باز هم امتناع کردن چطور با آنها برخورد کنم آیا می توانم شکایت کنم و اظهارنامه بفرستم براشون
    ممنون از راهنمایی

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

یک سوال داشتم من یک کارت سامان دارم برای تغییر رمز دوم کارت حتما بابد از atm بانک سامان استفاده کنم یا با هر atm ای هر بانکی میشه اینکارو کرد ؟

Sent from my SM-J500H using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من توی بانک قوامین مبلغی سپرده گذاری کردم ولی هر سال که قراردادم با بانک منقضی میشه وقتی پولمو به صورت نقد طلب می کنم از دادن آن امتناع می کنند و می گویند مطابق بخشنامه نمی توانیم پول نقد به کسی بدهیم باید بری حساب باز کنی در بانکی که میخواهی پولتو اونجا انتقال بدی و بهانه های دیگه ای میارن که من مجبور میشم مدت سپرده رو تمدید کنم
    این بار قصد دارم حتما پولمو نقد بگیرم همانطور که به آنها نقد داده بودم حالا به نظر دوستان اگه باز هم امتناع کردن چطور با آنها برخورد کنم آیا می توانم شکایت کنم و اظهارنامه بفرستم براشون ممنون از راهنمایی
    سلام
    چرا پول رو منتقل نمکنین به یه بانک دیگه و نقد بگیرین ؟
    مخالفت شما کار خودنون رو لنگ میکنه. اونها ضرر نمیکنند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

- - - Updated - - -

سلام
    هیچ جای دنیا کاملاً امن نیست
    در اروپا و امریکا هم بارها اطلاعات بانکی مردم سرقت شده و صدها ملیون دلار سرقت شده تا حالا و متوقف شدنی هم نیست
    گاهی خود مدیر بانک یا کارمند بانک یا حتی مدیر عامل خودش دزدی کرده
    مثل خاوری مدیر عامل بانک ملی که الان توی کانادا با خانوادش داره توی خانه ی چند ملیون دلاریش میخوره و میخوابه
    یا مدیران شعبه ای که با خاوری همدست بودند
    یا کارمندانی که در کویت و امارات از حسابهای مردم پول میدزدیدند
    گاهی سارق جز خانواده قربانی هست مثل پسری که در ایران دست چک پدر خسیس و ثروتمندش رو دزدید و دهها ملیون تومن پول کشید از حسابش و ماشین خرید و رفت شمال برای عیش و نوش با دوستاش و ظرف دو هفته معتاد به هروئین شد و دست آخر هم گیر افتاد
    پدرش از بانک شکایت کرد اما در دادگاه محکوم شد چون امضاهای چکها طبق قوانین بانک شبیه امضا خودش بوده و قبل از برداشت پولها هم به بانک خبر نداد که چکهاش سرقت شده
    اگر کوتاهی و اشتباه از شما نباشه بانک مقصر هست و پول شما رو باید پرداخت کنه
    اما اگر کسی شبیه شما باشه و امضاتون هم بلد باشه و کارت شناسائی و شماره حسابتون رو هم داشته باشه و بره حسابتون رو خالی کنه دیگه بانک مقصر نیست چون شما در نگهداری اسرار زندگیتون و مدارکتون کوتاهی کردین
    به هر حال قضاوت در این چیزها کار ساده ای نیست و کار متخصصین هست و باید همه ی مدارک بررسی بشه
    اگه خودمون کوتاهی نکنیم ،بانک هیچ موقع خطایی ازش سرنمیزنه چون بعد خیلی ضرر میکنه ؟؟
    وخطا و کوتاهی بانک ها میشه بگید چی هست؟؟
    Last edited by ali hosein.; 17-11-2015 at 21:06.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یک سوال داشتم من یک کارت سامان دارم برای تغییر رمز دوم کارت حتما بابد از atm بانک سامان استفاده کنم یا با هر atm ای هر بانکی میشه اینکارو کرد ؟
    سلام

به احتمال 99% , گزینه ی تغییر رمز دوم برای همه ی بانکها فقط در خودپرداز بانک مربوطه وجود داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    چرا پول رو منتقل نمکنین به یه بانک دیگه و نقد بگیرین ؟
    مخالفت شما کار خودنون رو لنگ میکنه. اونها ضرر نمیکنند
    چرا بانک نباید پولی که من بهشون داده بودم نقد به من برگردونه شاید من نخوام پولمو در هیچ بانکی بزارم اونوقت چی ؟
    و برای چی باید برم در یک بانک حساب باز کنم و بعد از کلی اتلاف وقت و هزینه به پولم برسم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •