تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 860 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

اگه نباشه جاش خالی می مونه A.Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

را ستي از A.FIRE هم ممنون به خاطر دمو

خواهش میکنم. قابلی نداشت.

راستی شما فهمیدی اون عکس هایی که آخرش تو تلویزیون نشون میده چیه؟

اگه می خوای تزئینی نباشه که عقب بکار بره اما اگه تزئینی می خوای اینطوری بکار حوصلتم سر نمیره

راستش من گل هارو بالای زمین کاشتم که اگه دو نفر رد شدن با منظره ینجه روبه رو نشن.
    ولی اگه نظر مثبت بدین میخوام رو به روی در استبل(جای اسب) رو با سنگ حصار بکشم و توش علف بکارم(رو علف میشه راه بریم دیگه نه؟). به این شکل:

علف = *
    سنگ = +
    بذر = -

--------------------
    --------------------
    --------------------
    --------------------
    ++++ -----------
    ****+ -----------
    ++++ -----------

ایشالا این بازی رو هم که تموم کردم میخوام برم سراغ نقشه کشی زمین های کشاورزی.

بچه ها من ساعت 6PM روز آتیش بازی رفتم اسکله. ولی هر چی با Karen صحبت میکنم ازش نمیپرسه که با هم ببینیم. کسی میدونه چیکار باید بکنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

شاید رابطت خوب نبوده حداقلش فکر کنم باید آبی باشه؟شایدم نه
    رو علف میشه راه رفت
    حالا کسی رد نمیشه
    سنگارو مگه نکاشتی قسمتی از زمینت که می خوای کشاورزی کنی؟
    اسب که دیگه نمی خوره که می خوای براش بزاری

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

شاید رابطت خوب نبوده حداقلش فکر کنم باید آبی باشه؟شایدم نه
    فکر نکنم چون من به Popuri اولای بازی یک تخم مرغ آبپز دادم و روز آتیش بازی پیشنهاد دادم بهش(قلب سیاه) ولی روز قبل از فستیوال به Karen چهار تا Wine دادم نتونستم بهش پیشنهاد بدم.
    راستی وقتی پیشنهاد دادم کجا باید برم؟ وقتی میخوام برم بیرون یارو عینکیه(پسره) میگه فستیوال الان شروع میشه، کجا داری میری .... حالا اومدو ما نخواستیم به کسی پیشنهاد بدیم، خواستیم خودمون تنها ببینیم اون موقع چیکار باید بکنیم؟

حالا کسی رد نمیشه
    گفتم یه موقع شهرداری .... اگه یکی رد شد لااقل چهار تا گل ببینه.

سنگارو مگه نکاشتی قسمتی از زمینت که می خوای کشاورزی کنی؟
    نه هنوز. آخه الان زمینم پره سنگ و تنه ی درخته. هر چی بخوام دورش بذارم به اونا میرسه.

اسب که دیگه نمی خوره که می خوای براش بزاری
    برای اسب که نمیخوام بذارم. محصولام تقریبا تا بالای جای اسب پره واسه همین میخوام اونجا بکارم.

راستی میخواستم سنگ ها و چوب های بزرگ رو بشکونم ولی بعد دیدم حداقل باید 6000g بدم که چهار تا سنگ و چوب رو بشکونم، بیخیال شدم گفتم میذارم برای 3-2 ماه بعد. کسی نظر بهتری داره؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

فکر نکنم چون من به Popuri اولای بازی یک تخم مرغ آبپز دادم و روز آتیش بازی پیشنهاد دادم بهش(قلب سیاه) ولی روز قبل از فستیوال به Karen چهار تا Wine دادم نتونستم بهش پیشنهاد بدم.
    راستی وقتی پیشنهاد دادم کجا باید برم؟ وقتی میخوام برم بیرون یارو عینکیه(پسره) میگه فستیوال الان شروع میشه، کجا داری میری .... حالا اومدو ما نخواستیم به کسی پیشنهاد بدیم، خواستیم خودمون تنها ببینیم اون موقع چیکار باید بکنیم؟

گفتم یه موقع شهرداری .... اگه یکی رد شد لااقل چهار تا گل ببینه.

نه هنوز. آخه الان زمینم پره سنگ و تنه ی درخته. هر چی بخوام دورش بذارم به اونا میرسه.

برای اسب که نمیخوام بذارم. محصولام تقریبا تا بالای جای اسب پره واسه همین میخوام اونجا بکارم.

راستی میخواستم سنگ ها و چوب های بزرگ رو بشکونم ولی بعد دیدم حداقل باید 6000g بدم که چهار تا سنگ و چوب رو بشکونم، بیخیال شدم گفتم میذارم برای 3-2 ماه بعد. کسی نظر بهتری داره؟

به دست اووردن کارن خیلی خیلی سخته
    وقتی پیشنهاد دادی باید بری پیش شهردار
    دوباره باید بری پیش شهردار البته تا اون جا که یادمه باید یکیو انتخاب میکردی حالا برو پیش شهر دار بتست دیگه
    شهردار که هوش مصنوعی هم نداره چه برسه به چشم
    همین کارو بکن خوبه

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

به دست اووردن کارن خیلی خیلی سخته

امروز اینو فهمیدم. راهی نیست که 1 روزه قلبشو یک درجه بالا ببرم؟

کسی نتونست برام یه برنامه برای عکس گرفتن از صفحه PSP بذاره؟ چند تا حرکت زدم تو بازی میخوام براتون بذارم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

تنها چیزی که به شدت دوست داره شربت هست که اونم 100 تاشو روزی بهش بدی شاید ازش خوشش اومد یه درجه رفت بالا

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

-برای آبی کردن قلب کارن در یک روز: 9 تا Wine بهش بدین.
    -برای زیاد شدن قلب سگ: هر شب اونو از زمین بلند کنین بعد برین تو خونه، همینطور که سگ تو دستتونه بخوابین.
    -برای زیاد شدن قیمت عسلتون: یک عسل رو به Louis بدین. فرداش میاد تو مزرعتون و میگه این عسلا کمیاب و خاص هستند. از اون به بعد میتونین عسلارو با قیمت بیشتری بفروشین.
    -روز بعد از فستیوال Fireworks به کلینیک برید، میبینید که پرستاره سرما خورده و دکتر بهش میگه که نباید زیاد کار کنه و ... .(اسماشونو یادم نیست).
    -وقتی برای گرفتن دارو پیش دکتر میرین، یکی از دارو ها BODIGIZER نوشته شده در صورتی که توی کمد کتاب(کلینیک) نوشته BODIGZER.

همه ی اینارو خودم امتحان کردم.

8. این کاربر از A.Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    به تو چه آخه؟

پيش فرض

-برای آبی کردن قلب کارن در یک روز: 9 تا Wine بهش بدین.

-برای زیاد شدن قلب سگ: هر شب اونو از زمین بلند کنین بعد برین تو خونه، همینطور که سگ تو دستتونه بخوابین.
    اولی که ما شانس نداشتیم 200 تا هم بهش میدادیم اصلا محل نمیذاشت
    دومی هم مثل این میمونه که از زمین برش داری بزاریش زمین قلبش پس از مدتی زیاد میشه نمیدونستید؟
    البته جای تشکر داره

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    بار كرديم تو سايلنت هيل

پيش فرض

راستي نظرم درباره ي عكس هاي توي تلويزيون اينه كه :من تا حالا اينجوريشو نديده بودم شايد تلويزيون تو اون دمو ماهواره هم داشته باشه.دي:

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Heart of the Sun

پيش فرض

دومی هم مثل این میمونه که از زمین برش داری بزاریش زمین قلبش پس از مدتی زیاد میشه نمیدونستید؟

البته جای تشکر داره

اینطوری که من فهمیدم قلبش زودتر پر میشه و فکر کنم دلیلشم این باشه که هر چی بیشتر تو دست نگهش داری قلبش بیشتر پر شه و شما هم وقتی میخوابی حداقل 6 ساعت اونو تو دستت نگه داشتی.

ممنون

راستي نظرم درباره ي عكس هاي توي تلويزيون اينه كه :من تا حالا اينجوريشو نديده بودم شايد تلويزيون تو اون دمو ماهواره هم داشته باشه
    ممکنه. ولی بهتره بقیه دوستان هم ببینن و نظرشونو بگن. شاید فهمیدیم چه کانالیه

اینم لینکش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 2 کاربر از A.Fire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •