تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 507 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام
    موقع تحویل گرفتن خودروی صفر حتما حتما حتما تمامی موارد چک لیستی که قرار امضا کنید رو بررسی کنید. از شماره شاسی گرفته تا بوق!

مخصوصا الان که ایران خودرو طرح به اصطلاح PDS گذاشته و دیگه چیزی تحت عنوان سرویس اولیه رایگان در 5000 کیلومتر نداریم. بر حسب همین PDS مشتری حق داره همه موارد رو مو به مو بررسی کنه حتی تحویل دهنده خودرو (نمایندگی) باید ماشین رو تر رو تمیز و شسته رفته تحویل مشتری بده.
    متاسفانه خیلی از ماها دچار هیجان خرید ماشین نو میشیم و اصل قضیه رو فراموش می کنیم.
    از چک کردن همه موارد اصلا خجالت نکشید حتی اگه نمایندگی شما رو مسخره کنه! چون بعد از تحویل دیگه آقا/خانم خره از پل رد شده!

برای خودم پیش اومده که نمایندگی زرنگی کرده حتی ماشین رو بیرون محوطه پارک کرده و تحویل داده و بعدا حتی رگلاژ درب رو هم به عهده نگرفته

مراقب باشید. دزدهای به ظاهر متشخص در کمین شما نشسته اند...

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سعی کنیم حریم خصوصی مردم رو در فضای مجازی رعایت کنیم. آقای الف زاده دوست صمیمی من هست و منم تصمیم میگیرم در اینستاگرام اددش کنم ولی نباید فراموش کنم که ایشون به من اجازه داده که به اطلاعات ایشون دسترسی پیدا کنم و عکس ها و لیست فالور ها و... رو ببینم، من حق ندارم به هیچ بهانه ای پسور خودم رو در اختیار دوستانم قرار بدم ( به هر بهانه ای) و موجب این بشم که دوستانم خواسته یا ناخواسته به اطلاعات ایشون دسترسی پیدا کنن. این حرف که پسوردم رو دادم به فلان دوستم که مطمعنم به بقیه کاری نداره و فقط میخوام برای اکانت من فلان کار رو بکنه.... هم دلیل منطقی نیست چون تحت هر شرایطی این کار خیانت در امانت هست. پس بهتره تا میتونیم به حریم خصوصی افراد احترام بزاریم تا بقیه هم به حریم خصوصی ما احترام بزارن.
    نسل جدید و خطرناکتر این گروه؛ افرادی هستن که شما به رو عنوان دوست شخصی ادد میکنن و در کنارش چندهزار نفر دیگه هم ادد میکنن و وقتی اکانتشون دارای 10هزار نفر فالور شد اکانت رو میفروشن. بدون هیچگونه فکری در مورد به خطر افتادن حریم خصوصی بقیه و اینکه آیا همه افرادی که ایشون فلوشون کرده راضی هستن که یه غریبه به صورت ناخواسته به تصاویر و اطلاعات خصوصیشون دسترسی پیدا کنه...
    این حرف هم که دوستان من اطلاعات خصوصی به اون صورت ندارن، خودش یه توجیه کاملا احمقانه هست، حتی عکس تک نفره یه پسر مجرد نه چندان خوشقیافه بی پول هم وقتی به صورت پرایوت قرار گرفته باشه یعنی من حق ندارم به کسی نشونش بدم. خصوصی بودن یا نبودن هر چیزی فقط یه نشانه داره، اونم حرف صاحبش هست؛ وقتی صحاب عکس یا هر گونه اطلاعات، اون رو خصوصی تشخیص بده یعضی خصوصی هست وتمام.

با ای مقدمه میخواستم بگم که افرادی که به حریم خصوصی خودشون و دیگر افراد اهمیت نمیدن رو به هیچ وجه در شبکه های اجتماعی ادد نکنین( به دلایل بالا) حتی اگه خواهر برادرتون باشن. افرادی که پسورد خودشون در اختیار دوستانشون قرار میدن یا افرادی که چند هزار نفر فالور دارن جز این گروه هستن.

3. 6 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

کانادا نرین , اگه میخواین برین لاقل امریکا برین ، اگر هم رفتین از برخورد با ایرانی ها پرهیز کنید , ایرانی ها تو خارج از کشور اصولا برای پاچه خواری سفید پوستا هر کاری بگین میکنن و یکی از کارایی که میکنن ، اینه که اگه یه کسی به اصطلاح خودی نباشه مثلا شهرستانی باشه مثل من یا کلا از طرف خوششون نیاد طرف رو اس میکنن که به مذاق سفید پوستا خوش بیاد و خودشون رو هم در این پروسه محبوب اونها کرده باشن .. ممکنه باور نکنین حرف منو ولی خوب به درک

مردم کانادا یکی از بی بته ترین و بی فرهنگ ترین مردم های دنیا هستن و این خود بخشیش به این دلیله که در مجاورت با امریکا زندگی میکنند و امریکا هم راشون نمیدن عموما مثل ایرانی های مهاجر که باید سیتیزن بشن تا راشون بدن

خلاصه رقابت اونجا زیاده و بدترین سناریوی ممکن اینه که شما در رقابت پستتون بخوره به یه ایرانی دیگه انوقته که شما هم میشین منافق هم تروریست و هر چی برچسب منفی دیگه که هست خلاصه مراقب ایرانی ها اونجا باشید که هر چی شره زیر سر خود ایرانی هاست و گرنه خود سفید پوستا عقلشون کمتر از اینه که بخان یه نفر رو اینجوری دور بگیرن !

اصولا سعی کنید هر جا که ایرانی زیاد رفته شما نرین مثلا اگه ایرانی ها همه میرن مجارستان شما بزارین برین یه جای جدید مثلا لتونی یا پرتغال یا هر جای دیگه که ایرانی ها نرفتن یا کم رفتن ..

5. 5 کاربر از حیزون بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وقتی یه مطلبی رو در فضای مجازی مینویسین هرگز زیرش ننویسین که نقل قول ممنوع و لطفا نقل قول نکنین و لطفا بحث نکنین و ... چون این کار حماقت شما رو میرسونه.
    این که شما در یه تاپیک عمومی که همه دارن بحث میکنین میرین چیزی مینویسین یعنی در اون بحث شرکت کردین. کسی حق نداره در یه بحث شرکت کنه و دیگران رو نقد کنه ولی بنویسه که نقل قول ممنوع! این کار مغلطه و حماقت هست فقط. اگه شما به خودت حق میدی دیگران رو نقد کنی دیگه نمیتونی تصمیم بگیری که دیگران هم بتونن نقدت کنن یا نه.

البته مسلمه که بعضی تاپیک ها یا تالارها به خاطر ماهیتشون نباید توشون بحث و نقل قول صورت بگیره و این موضوع در هم ابتدای تاپیک نوشته میشه.

7. 6 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farsweb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من الآن 28 سالمه
    6 سال پیش دقیقا ضد تفکراتی بودم که حالا هستم. تعصب باعث میشد عقاید متفاوت رو اونجور که باید بها ندم. اون زمان هرگز فکر نمیکردم که در آینده انقدر تغییر کنم و شبیه آدمهایی بشم که زمانی ازشون متنفر بودم و گمون میکردم لایق مرگ هستن. اما این اتفاق به هر شکل افتاد.
    امروز من دیگه به هیچ حرفی نمیخندم. هیچ چیز باعث نمیشه به اندیشه دیگری پوزخند بزنم یا مسخرش کنم چرا که به من ثابت شده فقط احمق ها هستن که فکر می کنن همه چیز رو میدونن.
    همه ما در معرض اندیشه های جدید و تفکرات نو هستیم. باور داشته باشیم که هیچ چیز مطلقا درستی وجود نداره (ولو اینکه خیلی ها مدعی درستی و حقانیتش باشن)

9. 16 کاربر از farsweb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض مشکل لیز خوردن نوک مته رو چطوری حل کنیم ؟

سلام
    در بیشتر مواقع وقتی که میخواین فلز یا سرامیک یا کاشی یا موزائیک یا ام دی اف رو با مته سوراخ کنین نوکِ مته لیز میخوره و چند میلبمتر اونطرف تر از جائی که علامت زدین سوراخ میشه
    راه حلش چیه ؟

یک میخ فولادی . فقط همین

اول مکان مورد نظر رو با ماژیک یا خودکار یا مداد علامت بزنین
    بعدش نوک میخ فولادی رو بذارین روی علامت و با چکش فقط یک ضربه به میخ بزنین . روی علامت یک حفره بسیار کوچک درست میشه
    نوک مته توی همین حفره قفل میشه و دیگه لیز نمیخوره و دقیقاً همونجا رو سوراخ میکنه
    دقت کنین که دریل رو طوری در دست بگیرین که مته دقیقاً عمود بر حفره باشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 26-07-2016 at 15:34. دليل: تصحیح

11. 9 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

داشتم تو یه سایتی یه مطلبی در مورد جلوگیری از هک وای فای میخوندم آمار هک وای فای وحشتناک بالا رفته. یعنی مطمئن باشید تو هر کوچه 2-3 تا هکر هستش.
    پس :
    1: حتما حتما برای پنل ادمین مودمتون پسورد بزارید.( تو همین انجمن طریقه پسورد گذاشتن برای پنل ادمین مودم رو بپرسید)
    2:حتما حتما مک فیلتر وای فای رو روشن کنید و مک آدرس موبایل و هر وسیله ای که باهاش به مومتون وصل میشید وارد کنید که غیر از وسایل خودتون وسیله دیگری نتونه وصل بشه به مودم.( تو همین انجمن بپرسید تا یاد بگیرید)
    3:wps مودمتون رو خاموش کنید. ( این هم بپرسید تا آموزشش رو براتون بزان)

تمام این کارا زیر 5 دقیقه وقت میبره ولی دیگه براتون 200 هزار تومن پول اینترنت نمیاد.مخصوصا کاربرای مخابرات که بعد از مصرف پول میدن یهویی با قبض سنگین رو به رو میشن.

من اول فکر میکردم فقط wps خاموش باشه کافیه اما دیدم 2 نفر از طریق wpa مودمم رو هک کرده بودند و داشتن با تمام سرعت دانلود میکردن.اما از وقتی که مک فیلتر رو روشن کردم و دستگاهای خودمو تعریف کردم دیگه کسی نتونست وصل بشه.

پسورد وای فای رو میشه بالاخره هک کرد اگر برای پنل ادمین مودمتون پسورد کارخانه ایش که admin هست عوض نکرده باشید هکر وارد میشه و مک فیلتر رو خاموش میکنه.و راحت دانلود میکنه.پس حتما 1 و 2 و 3 رو در کنار هم انجام بدید 1 بار برای همیشه راحت بشید. تا 90% دیگه خیالتون راحته.

مگر اینکه در آینده باز نرم افزارهای هک جدید مودم بیاد.که همه اینها رو دور بزنه.

تمام اینها 1 طرف اگر واقعا طرف هکر باشه میتونه وقتی کامپیوترتون روشنه بعد از هک وای فای بره سراغ محتویات هاردتون و از طریق مودمتون که به صورت شبکه همه دستکاهها با سرعت 50 مگابیت در ثانیه به هم متصل هستند میتونه اطلاعات هاردتون رو به ذخیره گاه خودش منتقل کنه.

همین الان دست به کار شید فقط 5 دقیقه وقت می بره.

اگر واقعا حال و حوصله ندارید این کارارو انجام بدید فقط عکسهای مادر و خواهرتون و فیلمهای عروسی هاتون همه رو پاک کنید یا به هارد اکسترنال یا هر چیزی خارج از شبکه انتقال بدید.cd یا dvd یا فلش و بزارید تو کشو با خیال راحت.

13. 12 کاربر از سعید سیستم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ramshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه امروزتون خالیه و کسی تو زندگی تون نیست؛ سراغ ادمهایی که قبلا تو زندگی تون بودن و به هر دلیل بیرون رفتن؛ نرید! بپذیرید که وقتی؛ یک دوره ای از زندگی سپری میشه هر چی هم تو اون دوره بوده؛ از جمله روابطی که داشتین؛ گذشته.
    گذشته؛ درگذشته!

15. 12 کاربر از ramshad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن طراحی صفحات وب kian98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    در لباس هایم

پيش فرض

از ما آدما هر چیزی بر میاد ، بنا براین هیچ وفت نگید نمیشه ...

به قول معروف کار نشد نداره : دی

17. 4 کاربر از kian98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض مشکل وجود پشه های زیاد در خانه با وجود بسته بودن درب و پنجره ها !!!!!

حلِ معمای وجودِ پشه های زیاد در خانه با وجودِ بسته بودنِ تمام پنجره ها و توری داشتن پنجره ها !!!
    سلام
    چند روزی مهمان یکی از اقوام بودم در منطقه ی شاهین تهران (کنار بزرگراههای همت و ستاری )
    تمام پنجره ها 2 جداره و توری دار . در آپارتمان هم همیشه بسته و دارای نوار درزگیراما با این وجود توی آپارتمان پر از پشه بود !!! و با کشتنشون هم تعدادشون کم نمیشد !!!!!
    میگفتند عاجز شدیم از دست پشه ها و خواب و آسایش نداریم از دستشون
    بنده تمام آپارتمان رو بررسی کردم اما هیچ جائی پیدا نکردم که این همه پشه بتونه هر روز ازش وارد خونه بشه .
    بالاخره شک کردم به کانالهای کولر (کولر آبی)
    هوای بیرون گرم هست . داخل کولر هم آب هست هم خنکه و هم تاریک و دِنج . بهترین جا برای مخفی شدنِ پشه ها در روز . چون پشه ها برعکس مگسها روزها در جای دنج و تاریک مخفی میشند و شبها پرواز میکنند البته وقتی خیلی گرسنه باشند در روز هم دنبال قربانی میگردند برای مکیدنِ خونش
    بهشون گفتم 2 راه دارید:
    1- برای کولر یک روکش درست کنید از جنس پارچه ی تور با روزنه های خیلی ریز
    2- جلوی کانالهای کولر پارچه توری ریز بزنید
    دومی رو قبول کردند پارچه ی تور با روزنه های ریز خریدند از پارچه فروشی و به انداره ی قابِ دهنه ی کانال های کولر بُریده شد و با چسب pettex شفاف چسبانده شد به تمام کانالها

پشه ها غیب شدند و مشکلشون حل شد البته بعد از کشتن پشه های توی آپارتمان
    برای چسباندن تور , اون رو بذارید روی دهنه ی کانال و چسب بزنین روش . خودش میچسبه به قابِ دور کانال و کنده بشو هم نیست
    قبل از چسباندن تور , قابش رو تمیز کنین و پرّه های کانال رو هم در جهت دلخواه تنظیم کنین چون بعدش نمیشه پره ها رو حرکت داد
    ========================================
    نکته ی بسیار مهم :
    پشه ها در آب راکد تخم گذاری میکنند حتی اگر یک قوطی نوشابه باشه توی بیابون که کمی آب بارون در اون جمع شده باشه
    در پایانِ فصل گرما شیر آب کولرهای آبی رو ببندین و آبِ کولر رو هم تخلیه کنید و بریزید پای گیاهانِ اطرافتون وگرنه بهترین جا هست برای تخم گذاری پشه ها .
    دهها هزار کولر در هر شهرها و روستاها هست که آبِ راکد داخلش بهترین جا برای تخم ریزی پشه هاست . اگر همه کولرها رو تخلیه کنند , از تخم ریزی ملیونها پشه جلوگیری میشه
    روی کولرها رو هم توری ریز بکشید یا جلوی کانالهاش توری بزنید
    این مطالب رو در شبکه های اجتماعی اطلاع رسانی کنید
    پشه میتونند بیماریهای خطرناک و کشنده رو منتقل کنند به مردم پس موضوع رو جدی بگیرید
    =================================
    برای کشتن پشه ها از این وسیله استفاده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از الکتریکیها بخرید
    قیمتش حدود 18000 تومنه
    قابل شارژ هست و بدون آلوده کردن هوا پشه ها و مگسها رو میکشه
    پول خرید حشره کشهای شیمیائی هم صرفه جوئی میشه

دقت کنین لازم نیست با شدت به پشه و مگس ضربه بزنید بلکه فقط پشه بخوره بهش با اولین شوک الکتریکی کشته میشه
    مراقب باشید توریش به جائی نخوره آسیب ببینه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 14-08-2016 at 15:52. دليل: تصحیح

19. 16 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •