من اقدام کرده بودم حالا هم افتادم سپاه اما نمیدونم شانسی افتادم یا پذیرشم قبول شده که افتادم سپاه !
من اقدام کرده بودم حالا هم افتادم سپاه اما نمیدونم شانسی افتادم یا پذیرشم قبول شده که افتادم سپاه !
دوستان کسی که امریه میشه چه مزایایی داره و اینکه چقدر حقوق میدن به امریه ها؟
دوستان من 6/1 اعزام بودم تونستم 2ماه تمدید کنم الانم میخوام برم از سپاه پذیرش بگیرم(البته آشنا دارم)
مبارکه. از طریق پزشکی تمدید کردی یا به کمک پارتی؟ فکر کنم نظام وظیفه شهرستان خیلی گیر نبوده برا تمدید .تهران که هیچ جوره تمدید نمیکنن.
تقریبا هردو
ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین.از رییس نظام وظیفه مرکز استان باید امضا بگیرم یا رییس نظام وظیفه شهرستانمونم میتونه امضا کنه؟
---------- Post added at 01:28 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------
ممنون از راهنماییتون.مشکل پزشکی شما چی بود؟کلا مشکل پزشکی چجوریا و در چه حدی باید باشه تا قبول کنن؟
والا من خودم مشکلی نداشتم. یکی از پزشکا آشنا بود یه نامه داد برا استراحت پزشکی درد کمر و عصب و ...
یارو دکتر نظام وظیفه گفت نامه به چه درد من میخوره برو 3-4 روز قبل از اعزام بیا من معاینت میکنم اگر دیدم مشکلی داری برات تمدید میکنم.
کلا مشکل شما باید طوری باشه که نتونی بری خدمت مثلا اگر پات بشکنه یا دستت بشکنه برات تمدید میکنن.
ولی کلا شما اگر پارتی پیدا کردی خیلی راحت کارت رو انجام میدن. من از طریق یه سردار تونستم دو ماه تمدید کنم.
سلام.....
برگ سبزم اومد.....
تاریخ 18شهریور اعزامم....
مدرکمم زده پیش دانشگاهی(انصراف/اخراج از لیسانس غیر پزشکی)
2تا سوال دارم:
فرق من و یه کسی که دیپلم نداره چیه؟!....
من نه بسیج دارم نه هیچی میتونم ارتش پذیرش کنم؟
اگه میشه راهنماییم کنید... تشکر میکنم.![]()
Last edited by *17*; 15-08-2011 at 14:49.
من پزشک عمومی ام و امریه وزرات بهداشت بودم.مرایاش این بود که نظامی نیستی و حقوقت بیشتره.مثلا من تو 3 سال پیش ماهی 1/800/000 تومن حقوق میگرفتم(عجیبه نه!؟)
معایبش اینه که مارو انداختند روستاهای مرزی بلوجستان(دولت پول مفت به کسی نمیده!).کسورات هم قبول نمیکردن و باید کامل خدمت کنی
هیچ فرقی ندارین.فقط بعد از اموزشی اگر زرنگ باشین برین با فرمانده یگان صحبت کنین که کار دفتری بهتون بده.
ارتش همچین جای خوبی نیست ولی از نیرو انتظامی بهتره.پذیرش بمانند سپاه نداره ولی اگر پارتی نظامی داشته باشی اوکی میشه.وگرنه باید منتظر شانست باشی که کدوم نیرو میوفتی.
---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
[QUOTE=mosafer63;6365546]ممنون که وقت گذاشتین و جواب دادین.از رییس نظام وظیفه مرکز استان باید امضا بگیرم یا رییس نظام وظیفه شهرستانمونم میتونه امضا کنه؟
از هر کس که برش داشته باشه میتونی امضا یا دست خط بگیری.
در ضمن اگر مسئول اعزام نظام وظیفه ادم منصفی باشه خودت هم میتونی پشت برگه سبزت درخواست بدی.بسته به انصافش داره.
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)