من آرومم ! همی چیز مرتبه ! هیچ مشکلی نیست ! ریلکس ریلکس ... ریلکس تر .....
![]()
من آرومم ! همی چیز مرتبه ! هیچ مشکلی نیست ! ریلکس ریلکس ... ریلکس تر .....
![]()
بچه ها درسته تعداد صفحات امسال کمتر از پارسال شد، ولی کیفیت پست ها و پاسخ ها امسال بیشتر از پارسال بود. همینطوری الکی پست دادن که کاری نداره. بیاین این دمه آخری هم با این عقیده سپری کنیم تا یه الگوی خوب بشیم برای تاپیک کنکور 91!
هرروز چند ساعت درس میخوندین؟؟ و الان وضعیتتون چطوره؟؟؟
من هر روز 3-4 ساعت میخوندم ازمون های سال 88 و 89 از خودم گرفتم هر دو تاش با تخمین رتبه حدودا 10000 در منطقه 2 اوردم
من بجای شما استرس دارم
ایشالا همه تون موفق بشین
برا همه تون دعا میکنم
سال دیگه هم نوبت شماس واسه من دعا کنین
"شرمنده اگه پست بی محتوایی بود!"
ممنون خوشحال میشیم بتونیم سال بعد کمکت کنیم
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
منم اگر میاانگین بگیریم 3-4 ساعت میخوندم .... من کنکورا رو زدم اما تخمین نگرفتم ... سنجش دوم تخمین واسم زده بود 814 اما سنجش سوم 1800 و خورده ایمنطقه 1ام من
سنجش سوم اصلا حالم خوب نبود![]()
خب دوستان رياضي فردا كنكور دارن + دوستان رشته ي هنر ...
براشون آرزوي موفقيت ميكنم.
و اينكه حتما اگه تا حالا نرفتم به محل آزمون يه سر حتي بعد از ظهر هم شده برن...
من جمعه آزمون دارم و امروز يه سر رفتم و خوبم شد ... چون راهي كه رفتم خيلي ترافيك بود و براي جمعه راه ديگه اي رو بايد برم كه بهتره.
دوستان يادتون نره... خيلي مهمه كه بريد.
موفق باشيد
من نرفتم حوزمو ببینم اما دقیقا میدونم کجاست به نظرتون برم بازم ؟
آره حتما برو ... آخه منم دقيقا ميدونستم كجاست ... اما رفتم ديدم يه ور خيابون رو اتوبوس تندرو BRT كشيده بودن و به خاطر همين خيلي ترافيك بودش اونجا ...
حالا نميدونم شايد براي حوزه ي شما خيابون رو بسته باشن ... خيابوني يه طرفه شده باشه و از اين مشكلات ترافيكي ...
اگه بري خيلي بهتره.
+
راستي دوستان كيف كه ميتونيم ببريم... درسته؟!
من فقط 2 تا شكلات ميبرم و 2 تا مداد و يه پاك كن و كارت و كارت ملي ... آب هم نيازي نميشه ... من 10 تا آزمون دادم سر هيچكدوم آب نخوردم.
منم که قبلا گفتم... تو حوزه امتحانی زندگی کردم و مثل کف دستم میشناسمش...
یادش بخیر.. چه خاطره هایی با دانشجو های اونجا داشتم و چقدر کمکم کردن![]()
Last edited by milla.online; 29-06-2011 at 14:28.
دوستان من میخوام برای سال دیگه بخونم امسال اونطور که باید میخوندم نخوندم..... البته اگه مشکل خدمت سربازی پیش نیاد
من متولد 72 هستم مشکل خدمت که پیش نمیاد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)