تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 449 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

bitdefenter total security 2013 برات کافیه احتمالا سر اون قضیه comodo leak test حساس شدی بهت پیشنهاد می کنم sandboxie رو هم دانلود کنی و firefox 14 خودتو از طریق اون اجرا کنی که دیگه نگرانی درباره keyloger-spyware-rootkit و چیزای دیگه نداشته باشی..در ضمن بنا نیست اگه یه قابلیت مثل HIPS خوب باشه بقیه بد باشند!!

2. این کاربر از satansilent بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iman_n21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    2 تا مشکل:
    اول اینکه: من رو کامپیوتر خودم کومودو دارم و میخوام رو کامپیوتر برادرم هم نصبش کنم اما بعد از نصب وقتی آفلاین آپدیتش میکنم (با فایل دیتابیس کامپیوتر خودم) از safe mod که ریستارت میکنم برمیگردم تو ویندوز میبینم که فایل دیتابیس حذف شده و فایل قبلی (که پاک کرده بودم) باز جایگزین شده
    دوم اینکه: چند روز پیش کومودو کامپیوتر رو فول اسکن کرد، از اون به بعد چپ و راست پیغام پسغام میده و مرتب برا این و اون اجازه میخواد، اعصاب برام نذاشته

ورژن: 5.4.18

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام
    2 تا مشکل:
    اول اینکه: من رو کامپیوتر خودم کومودو دارم و میخوام رو کامپیوتر برادرم هم نصبش کنم اما بعد از نصب وقتی آفلاین آپدیتش میکنم (با فایل دیتابیس کامپیوتر خودم) از safe mod که ریستارت میکنم برمیگردم تو ویندوز میبینم که فایل دیتابیس حذف شده و فایل قبلی (که پاک کرده بودم) باز جایگزین شده
    دوم اینکه: چند روز پیش کومودو کامپیوتر رو فول اسکن کرد، از اون به بعد چپ و راست پیغام پسغام میده و مرتب برا این و اون اجازه میخواد، اعصاب برام نذاشته

ورژن: 5.4.18
    سلام

مشکل اول: اینطوری که شما توضیح دادید ، دلیلش به خاطر ورژن قدیمی فایل نصبی CIS-5.4 و ورژن جدید دیتابیس است.شما آخرین ورژن CIS را دانلود کنید، روی کامپپیوتر برادر نصب کنید، بعد فایل bases.cav را از روی کامپیوتر خودتون بردارید و روی کامپیوتر برادر در حالت سیف مد فایل قبلی را Delete کنید و فایل جدید را جایگزین کنید...اگر عملیات! با موفقیت انجام شد، سپس کومودوی خودتون را هم مجدا نصب کنید و به ورژن 5.10 ارتقا بدهید.(فایل baese.cav را هم بکاب داشته باش که بعد از نصب آپدیت آفلاین کنی.

دانلود نسخه 5.10

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل دوم: فکر نکنم ربطی به اسکن داشته باشه. اگر +D روی Safe Mode باشه، اونوقت کومودو برای همه فایلها و فرایندها سوال نمیپرسه. چون از لیست سفید کمک میگیره و فایلهای امن را آزاد میزاره، بدون هیچ سوالی از کاربر.

بنابراین این دو مورد را چک کنید: +D روی سیف مد و دوم اینکه TVL کومودو را چک کنید ببینید خالی نباشه، این مسیرشه:

Defense+=> Computer Security Policy=> Trusted Software Vendors

اگر این دو موردی که عرض کردم اوکی باشه، دیگه کومودو بی جهت گیر نمیده. مگر اینکه سیستم آلوده باشه.... با کومودو سیستم را اسکن بکن Smart Scan ؛ یا اگر از اسکنرهایی استفاده میکنی، با اونها هم یک اسکن بکن.(البته بعید میدونم آلودگی باشه)

5. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

مشکل اول: اینطوری که شما توضیح دادید ، دلیلش به خاطر ورژن قدیمی فایل نصبی CIS-5.4 و ورژن جدید دیتابیس است.شما آخرین ورژن CIS را دانلود کنید، روی کامپپیوتر برادر نصب کنید، بعد فایل bases.cav را از روی کامپیوتر خودتون بردارید و روی کامپیوتر برادر در حالت سیف مد فایل قبلی را Delete کنید و فایل جدید را جایگزین کنید...اگر عملیات! با موفقیت انجام شد، سپس کومودوی خودتون را هم مجدا نصب کنید و به ورژن 5.10 ارتقا بدهید.(فایل baese.cav را هم بکاب داشته باش که بعد از نصب آپدیت آفلاین کنی.

دانلود نسخه 5.10

مشکل دوم: فکر نکنم ربطی به اسکن داشته باشه. اگر +D روی Safe Mode باشه، اونوقت کومودو برای همه فایلها و فرایندها سوال نمیپرسه. چون از لیست سفید کمک میگیره و فایلهای امن را آزاد میزاره، بدون هیچ سوالی از کاربر.

بنابراین این دو مورد را چک کنید: +D روی سیف مد و دوم اینکه TVL کومودو را چک کنید ببینید خالی نباشه، این مسیرشه:

اگر این دو موردی که عرض کردم اوکی باشه، دیگه کومودو بی جهت گیر نمیده. مگر اینکه سیستم آلوده باشه.... با کومودو سیستم را اسکن بکن Smart Scan ؛ یا اگر از اسکنرهایی استفاده میکنی، با اونها هم یک اسکن بکن.(البته بعید میدونم آلودگی باشه)
    ممنون بزرگوار
    ورژن جدید رو دانلود و نصب کردم، اما باز هم مشکل پابرجاست
    حالا از کجا میتونم دیتابیس خود این ورژن رو دانلود کنم ؟

در مورد دوم هم +D روی سیف مد هست ولی TVL کاملاً خلیه

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

دانلود نسخه 5.10

ممنون بزرگوار

در مورد دوم هم +D روی سیف مد هست ولی TVL کاملاً خالیه

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

از لینک زیر:

بعد از دانلود آنرا از حالت فشرده خارج کنید و بعد اسم فایل را به bases.cav تغییر بدهید و بعد قابل استفاده میشه....وارد سیف مد بشوید و باقی ماجرا.....

ولی TVL کاملاً خالیه
    عجب!!! ...نباید اینجوری باشه......به هر حال ورژن جدید را نصب کنید و استفاده کنید.

9. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آقا این ورژن جدید اشک ما رو درآورده
    خیلی گستاخه
    راه افتاده چپ و راست کرک ها رو حذف میکنه، نه اجازه ای نه چیزی ....
    آخه فایل exe دانلود منیجر رو چیکار داره آخه ؟!!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خیلی گستاخه
    آخه فایل exe دانلود منیجر رو چیکار داره ؟!!
    Last edited by iman_n21; 03-08-2012 at 10:25.

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

خیلی گستاخه
    آخه فایل exe دانلود منیجر رو چیکار داره آخه ؟!!
    سلام
    این پست رو بخونید

گیر دادنش هم به کرک ها طبیعی می باشد

13. 6 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

Comodo Mobile Security (CMS) v1.4.21594.7 - NEW

ورژن جدید نرم افزار امنیتی کومودو مربوط به موبایل سیستم عامل آندروید را میتوانید از لینک زیر دانلود کنید:

15. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •