چه فرقی میکنه , اینترنت ماهواره ای هم که بخوای بگیری یا باید ADSL داشته باشی یا دایال آپ
آخرش میوفتی تو خرج
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
چه فرقی میکنه , اینترنت ماهواره ای هم که بخوای بگیری یا باید ADSL داشته باشی یا دایال آپ
آخرش میوفتی تو خرج
تایید میشه![]()
اگر منظورنت مال داتک است امید بهش نبند.می خوای برو تو بخش تست سرعت سرعت هامو ببین بعد بگو خوبه.
منم زیاد ازش تعریف نمی کنم!!!
سلام دوستان
كسي راجع به "پيك نت" تو كرج چيزي ميدونه ؟!؟!؟
کد:
يه سر به لينك بزنيد . نظرتون راجع به قيمت هاش چيه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر كسي اطلاعات ديگه اي هم داره ممنون ميشم كمك كنه
مرسي
باي
دوست عزیز حرف الان شما چه ربطی به استاندارد داره. شما میگویید سرعت 128 دانلو 16 کم ولی این استادارد
حالا اگر در کشورهای دیگه سرعت 1 مگ بر ثانیه میدم مسئله جداست و ربطی به سرعت دانلود 128 نداره
ایشون کلا با استاندارد ما مخالف اند که حق هم دارند![]()
4 روزه منتظر جوابم !!
من با پیش شماره 2273 (زعفرانیه - تجریش) میخوام از بین پارس ان لاین و داتک Adsl بگیرم . ولی هنوز بین این 2 تا شک دارم !
کسی میدونه تو این منطقه کدومشون سرویس کیفیت بهتری داره من که الان که دیشم قطع با دیال اپ پارس ان لاین 6.3 Kb دریافت واقعی دارم البته بخاطر مودمم هستش این سرعت !
Adsl بدون محدودیت میخوام ! + بالاترین سرعتی که هرکدام از این شرکت ها میدن چقدره !!!
کسی دوست داره بدونه من تو انگلیس (Internet Cafe ) با چه سرعتی دانلود میکردم !! یه کافی نت 3 طبقه که هر طبقه سیستم و سرعتش با طبقات دیگه متفاوت بود !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)