تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 2199 اولاول ... 3183684084144154164174184194204214224284685189181418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه دوستان.

من یه مدت تقریبا زیادی نبودم
    امشب اومدم که بگم در این مدت چندماهه هیچ تغییری در سرویس مبین ندیدم. تمام مشکلات مبین پا برجاست. هنوز قطعی دارم هنوز افت سرعت شدید دارم هنوز گاهی جی میل و یاهو( مثل همین امشب) مشکل داره. هنوز گاهی اوقات 15 مین طول میکشه تا وصل شه. امروز با وی پی ان سرعت دانلود تقریبا 2-3 کیلوبایت بود( سرویس 128) همین الان چند ساعته که یاهو مسنجر اصلا وصل نمیشه. هنوز صفحه کنترل حساب مبین فارسی نشده و...

خواهش میکنم به جمع ما نپیوندید. پول ادن به این شرکت خسیس و غیر پیشرو اصلا کار درستی نیست.

2. 3 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام به همه دوستان.

امشب اومدم که بگم در این مدت چندماهه هیچ تغییری در سرویس مبین ندیدم. تمام مشکلات مبین پا برجاست. هنوز قطعی دارم هنوز افت سرعت شدید دارم هنوز گاهی جی میل و یاهو( مثل همین امشب) مشکل داره. هنوز گاهی اوقات 15 مین طول میکشه تا وصل شه. امروز با وی پی ان سرعت دانلود تقریبا 2-3 کیلوبایت بود( سرویس 128) همین الان چند ساعته که یاهو مسنجر اصلا وصل نمیشه. هنوز صفحه کنترل حساب مبین فارسی نشده و...

خواهش میکنم به جمع ما نپیوندید. پول ادن به این شرکت خسیس و غیر پیشرو اصلا کار درستی نیست.
    متاسفانه هیچ تلاشی برای افزایش پوشش شبکه حداقل در تهران نداشته. با اینکه گفته بود تا شهریور ماه کل تهران تحت پوشش قرار می گیره(طبق گفته خودشون در وبلاگ مبین نت) ، ولی متاسفانه هیچ اقدامی تاکنون انجام نشده است. خیلی کند پیش میرن.
    جالبه که بدونید تو این مدت وایمکس داتک کل تهران از شرق تا غرب پوشش کامل داده ولی مبین نت ...!!!

4. 2 کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام ، آدم ميمونه چه غلطي بكنه :دي نميدونم برم از مبين نت سرويس بگيرم يا تو همين پارس آنلاين خراب شده بمونم

دوستان اين مودمايي كه مبين داره تو كيفيت و سرعت سرويس تاثير دارن ؟؟؟ اين مودم مودم داخلی وایمکس و یا Indoor CPE خوبه ؟؟؟

در آغاز فعالیت moradi192's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

من جدیدا وایمکس مبین نت گرفتم ازش هم خیلی راضی ام. وضعیتی که من دارم اینه:
    512
    خونمون قم خیابون کارگره و تو مرز منطقه ی تحت پوشش قرار داده یعنی با اینکه داخل منطقه ی تحت پوششه ولی بامرز قرمز رنگ فاصله کمی داره.
    مودم داخلی
    کسایی که تو منطقه ی ما از وایمکس استفاده میکنن خیلی کمن
    بهضی از جاهای خونمون اصلا آنتن نمیده ولی بعضی جاهاش سیگنالش خیلی قویه
    سرعت دانلود حدوده 60 کیلو بایته
    هنگام دانلود شبانه هم سرعتش اصلا کم نمیشه
    قطع و وصلی و نوسان هم نداره

8. 3 کاربر از moradi192 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من ۲ روز اینترنت نداشتم الان دکل جدید جفت خونمون نصب کردن ۴ چراغه از مودم داخلی اینترنت می گیرم
    اون شکلی هم که می گید تغییری نکرده نیست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

متاسفانه هیچ تلاشی برای افزایش پوشش شبکه حداقل در تهران نداشته. با اینکه گفته بود تا شهریور ماه کل تهران تحت پوشش قرار می گیره(طبق گفته خودشون در وبلاگ مبین نت) ، ولی متاسفانه هیچ اقدامی تاکنون انجام نشده است. خیلی کند پیش میرن.
    جالبه که بدونید تو این مدت وایمکس داتک کل تهران از شرق تا غرب پوشش کامل داده ولی مبین نت ...!!!
    برید نقشه جدید مبین نت رو ببینید بعد کامنت بزارید. !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همه دوستان.

ياهو مسنجر كه امروز رو اي دي اس ال من هم وصل نميشه پس ربطي به مبين نت نداره!!!

13. 2 کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

برید نقشه جدید مبین نت رو ببینید بعد کامنت بزارید. !
    زحمت کشیدن دو تا دایره قرمز وسط شهر بود، حالا سبز کامل شده است + میدان نماز.
    دوست عزیز منظور بنده سمت غرب تهران است که تا کنون هیچ تغییری نکرده است.( شهران ، جنت آباد ، شرکت راه آهن ، دهکده، تهرانسر )
    میدان آزادی. آزادی سر شادمان و جیحون(منزل آقا وحید)
    مشخص است که خیلی کند کار می کنند تو بحث پوشش داخلی.
    Last edited by Majidson; 10-09-2011 at 14:27.

15. 3 کاربر از Majidson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •