تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 481 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

من تا حالا اصلا ال جي نداشتم و همچنين مدل گوشي شما رو ولي ويواز فيلمبرداريه بسيار عالي داره(برعكس شنيدين) كه همه تاييدش ميكنن ولي در مورد عكسبرداري من كه خورد تو پرم خيلي بيشتر از اين ازش انتظار داشتم عكساش يه مقدار كدره كه البته با اديت خودش و يا با سيستم خيلي بهتر ميشه و فلش ضعيفي داره و فلشش غير اتوماته !!!
    و البته نبايد انتظار دوربين ديجيتال ازش داشت من الان يه دوربين ديجيتال دارم براي عكسبرداري و ويواز هم براي فيلمبرداري كه از دوربين w310 cybershot sony كه من دارم خيلي بهتر فيلمبرداري ميكنه.

البته بازم من نميدونم گوشيتون در چه حد عكسبرداري ميكنه ولي يه سري به gsmarena بزنين دو تا رو مقايسه كنين.

در مورد نرم افزار و سيستم عامل مسلما ديگه نبايد سمت سيمبين و اونم سيمبين سوني اريكسون اومد به نظر من .اندرويد الان رو بورسه كه با خريد شركت موتورولا ، گوگل نشون داد خيلي برنامه براي اندرويد داره.
    دوست خوبم از جواب صادقانت متشکرم ... برعکس خیلی از تاپیک ها که هرطور شده می خوان کاری کنن که آدم گوشیو بخره بعدش که مشکلات شروع شد دیگه جواب نمیدن .

راستش خودمم به جای اینکه اینجارو همچنان از اول به آخر بخونم ، چند صفحه از آخر به اول خوندم و دیدم اکثرا ً از سیستم عامل گوشی می نالن و میگن برنامه ای واسش نیست و سونی اریکسون هم دیگه پشتیبانی نمی کنه و -- هم که نشده و ...
    به نظر من لذت عکسبرداری هم به اینه که همون لحظه یه عکس خوب بگیره نه اینکه دونه دونه بخوای ادیتشون کنی .

حالا که با ال جی رنوار آشنا نیستی بگم که یه سایت ، چندتا گوشی 8 مگاپیکسلی رو با هم مقایسه کرده بود که ال جی اول شد . یه سایت دیگه اومده بود رنوار رو با یه دوربین کنون مقایسه کرده بود که در بعضی موارد حتی از اونم سرتر بود . واقعا عکس هایی که می گیره خیلی واضح و زنده هستن و تمام جزئیات توش ثبت میشن . حتما ً به خاطر لنز آلمانی " اشنایدر کروزناخ " هست که داره .
    تازه ، هدفونشم دالبی مجازی داره و گوش کردن موسیقی باهاش واقعا ً عالی و با کیفیته .

ولی حیف سیسم عامل نداره و مارکش ال جیه . من که از خرید ویواز پشیمون شدم و ظاهرا ً بهتره همین رنوار خودم رو بچسبم. شما پیشنهادی برای من داری حدود قیمت 200 تا 250 ؟ دوربین عکسبرداری و فیلمبرداری و سیستم عامل خیلی برام مهمه . متشکرم
    Last edited by omg77; 21-08-2011 at 02:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی حیف سیسم عامل نداره و مارکش ال جیه . من که از خرید ویواز پشیمون شدم و ظاهرا ً بهتره همین رنوار خودم رو بچسبم. شما پیشنهادی برای من داری حدود قیمت 200 تا 250 ؟ دوربین عکسبرداری و فیلمبرداری و سیستم عامل خیلی برام مهمه . متشکرم
    خواهش مي كنم خوبي فروم ها نسبت به مغازه دار ها همينه و اكثر دوستان نظر خودشون رو ميگن با توجه به تجربياتشون و دنبال سود نيستن بر خلاف مغازه دار ها

به نظر من با توجه به اينكه گفتي گوشيت دوربين خوبي داره پس دوربين ويواز (براي عكسبرداري) برات تازگي و كارايي نداره و در مورد سيستم عامل هم كه همونطور كه ميدوني گوشي خوبي از كار در نيومده.

در مورد اينكه در لحظه عكس خوبي بده باهات مخالفم چون وقتي عكس خام باشه بهتره براي اديتهاي بعدي.

در مورد داشتن سيستم عامل و دوربين خوب تو اين رنج قيمت من گوشيه خوبي سراغ ندارم بايد تا 300 بودجه رو حداقل بالا ببري چون دوربين داراي خوب كه سيستم عامل خوبي ندارن (ويواز) و اوناييكه سيستم عامل خوبي دارن دوربين خوبي ندارن ( فيت و جيو از سامسونگ)

توصيه ميكنم اين تاپيكو بخون كوتاست و مورد مشابه شما ميخواد

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Intel VS AMD; 21-08-2011 at 03:51.

3. 2 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

از وقتی اندروید اومده نمیدونم چی شد تا 300 تومن گوشی درست و حسابی پیدا نمیشه من وقتی که داشتم گوشیم (Vivaz™ Pro ) رو می خردیم بهتر از این از نظر امکانات پیدا نکردم معمولا یا رزولوشن ال سی دی شون پایین بود (برام مهم بود چون می خاستم PDF ببینم و تو انترنت چرخ بزنم) یا دوربین بدرد نخوری داشتن یا جاوا بودن اگه الان گوشی بخام بخرم تا 300 تومن بگیرم شاید اصلا گوشی نخرم جمع کنم یه X10 چیزی بگیرم یا Galaxy ACE میگیرفتم

ولی اگر از گوشی زیاد توقع ندارید GIO سامسونگ رو میگم یا ACE که ACE بهتر پشنهاد میکنم

ولی اینو بگم من از دوربین گوشیم راضیم درسته تو جاهای کم نور مخصوصا تو فیلم برداری (عکس برداری کم تره) یکم نویز داره ولی قابله قبوله یکی دوتا عکس هاش رو تو این تاپیک گذاشتم ولی اگه میتونی اندروید بگیر سمت ویواز یا ویواز پرو نیا با اینکه این گوشی بیشتر نیاز هام رو برطرف کرده...
    فکر نمیکنم از فیلم برداریش بدت بیاد
    اون جوری هم شنیدم مطمئن نیستم هاا ... سیمبین تا 4 سال دیگه پشتیبانی میشه و بعید هم نیست که این طوری نباشه

کد:
    Last edited by vahidsport; 21-08-2011 at 11:51.

5. 2 کاربر از vahidsport بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Intel VS AMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اون جوری هم شنیدم مطمئن نیستم هاا ... سیمبین تا 4 سال دیگه پشتیبانی میشه و بعید هم نیست که این طوری نباشه

کد:
    عكساي با كيفيتي بود

البته عكسبرداري هم سخته خيلي چيزارو بايد تنظيم كني

7. 2 کاربر از Intel VS AMD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان کسی برنامه ( وی ---پی ---ان) واسه ویواز سراغ نداره
    اصلا میشه با ویواز استفاده کرد؟؟؟

برنامه symvpn واسه ویواز نصب نمیشه فقط رو نوکیا نصب میشه ./

دوستان کسی برنامه دیگه ای رو سراغ نداره ؟؟؟

داره خودمونی میشه maryam.n98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تقریبا یه هفتس که برای بابام یه ویواز گرفتم.وقتی پکش رو باز کردم دیدم که قلم نوری نداره.
    سوال:
    قلم نوری از اول تو پکش نیست یا فروشنده برداشته؟
    من از این تعجب کردم که هر گوشی که تاچ مقاومتی داره قلم نور هم داره!
    ممنون

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام
    من تقریبا یه هفتس که برای بابام یه ویواز گرفتم.وقتی پکش رو باز کردم دیدم که قلم نوری نداره.
    سوال:
    قلم نوری از اول تو پکش نیست یا فروشنده برداشته؟
    من از این تعجب کردم که هر گوشی که تاچ مقاومتی داره قلم نور هم داره!
    ممنون
    الان خیلی وقته که تو پک‌های ویواز قلم و رم 8 و ... رو نمی‌ذارن ...

حالا یا خود فروشنده برمی‌داره، یا اصلاً نیست ...
    به هر حال هر کی خریده تو این یه ساله، اینا رو نداشته ...
    هندزفریش هم که تو کارتنه، آشغاله ...

ولی خب سخت نگیر، اصلاً به قلم نوری احتیاجی نیست! اون قدر تاچش خوب هست که بدون قلم به راحتی کار کنه ... هم با نوک انگشت و هم با ناخن کار می‌کنه، خیالت جمع ...

11. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام دوستان من همین 3 روز پیش واسه مادرم یکی خریدم ولی از رم 8 گیگ و قلم خبری نبود و فقط رم 2 داشت حالا اون به کنار من هرچی میگردم جایی برای فلاش عکسبرداری پیدا نمیکنم فقط یه جای چراغ پیدا کردم که کلا روشن میشه واسه عکسبرداری و موقع عکس فلاش نمیزنه (همیشه روشنه)
    حالا یه سوال داشتم میخواستم مثل ساتیو خودم فلاش فقط موقع عکس بزنه , اصلا همچین قابلیتی داره؟ که مثل دوربین های عکاسی فلاش بزنه نه این که LED همیشه روشن باشه

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

سلام دوستان من همین 3 روز پیش واسه مادرم یکی خریدم ولی از رم 8 گیگ و قلم خبری نبود و فقط رم 2 داشت حالا اون به کنار من هرچی میگردم جایی برای فلاش عکسبرداری پیدا نمیکنم فقط یه جای چراغ پیدا کردم که کلا روشن میشه واسه عکسبرداری و موقع عکس فلاش نمیزنه (همیشه روشنه)
    حالا یه سوال داشتم میخواستم مثل ساتیو خودم فلاش فقط موقع عکس بزنه , اصلا همچین قابلیتی داره؟ که مثل دوربین های عکاسی فلاش بزنه نه این که LED همیشه روشن باشه
    تو پست بالایی توضیح دادم که دیگه خبری از قلم نوری و ... توی پک‌های ویواز نیست ...

اما در مورد فلش ...
    اگه رو حالت Auto باشه، خودش بسته به نور محیط، فلش رو روشن می‌ذاره یا خاموش ...
    فکر نمی‌کنم امکان این باشه که فقط وقت عکس گرفتن روشن بشه ...

البته Light به صورت دستی هم روشن و خاموش میشه ...

14. 2 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه spiky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

تو پست بالایی توضیح دادم که دیگه خبری از قلم نوری و ... توی پک‌های ویواز نیست ...

اما در مورد فلش ...
    اگه رو حالت Auto باشه، خودش بسته به نور محیط، فلش رو روشن می‌ذاره یا خاموش ...
    فکر نمی‌کنم امکان این باشه که فقط وقت عکس گرفتن روشن بشه ...

البته Light به صورت دستی هم روشن و خاموش میشه ...
    میدونم منم در تایید پست بالایی گفتم
    پس یعنی نمیشه مثل دوربین های عکس برداری فقط همون لحظه ای که داره عکس میگیره فلاش بزنه؟ چون همه ی دوربین ها و اکثر موبایل ها همین طوریه
    این حالت Auto هم منظورتون همون پایین هست که نوشته auto ؟ اگر آره که رو اون حالت هم گذاشتم نه روشن شد و نه موقع عکس گرفتن روشن شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •