تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 472 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mnh40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باسلام به دوستای گل ef7 سوار

دوستان به نظرتون سمند ال ایکس معمولی بنزینی بخرم یا ef7 بنزینی ؟؟ کلا میخوام بنزینی باشه مصرفش هم زیاد برام مهم نیست چقدر باشه , فقط زیاد اذیتم نکنه
    اول نظرم رو ef7 بود ولی نظرات اکثر دوستان رو خوندم به شک افتادم

والا من زیاد حوصله رفتن به نمایندگی رو ندارم اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم تقریبا نزدیک 70 , 80 صفحه ای رو میشه دنبال کردم ولی بازم به نتیجه ای نرسیدم

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

با سلام به دوستان

من یه EF7 بنزینی خریدم . ظاهرا مولتی پلکسش فرق میکنه ... هر جا بردم دزدگیر روش نصب کنم میگن نمیشه .
    حتی بردم نمایندگی ایران خودرو که خودشون ببندن . بعد از اینکه کلی سیم کشی و ریخت بیرون و دزدگیر متیکس سوکت فابریک سمند و شروع به نصب کرد فهمید نمیشه ... خلاصه چند جا زنگ زد و نهایت بازش کرد !
    گفت اینا مولتی پلکس جدیده و دزدگیری براش ساخته نشده
    گفت اگر حتی سوکتشو بیخیال شم و بخوام با تغییر سیم کشی برات ببندم بازم مطمئنا به مشکل می خوره ...

کسی اطلاعی در این مورد داره !؟
    من چشام دراومد انقدر مطلب خوندم در این مورد جدید چیزی پیدا نکردم .
    اگر کسی میدونه لطفا لینک بذاره برام و یا جوابو بده .
    البته اینم میدونید که دیگه آژیری در کار نیست و دزدگیر فابریک خودش رو بوق نصبه . یعنی فقط وقتی درا باز بشن یا صندوق شروع میکنه بوق بوق میکنه .... من برام مهمه دزدگیر تصویری داشته باشم که با توجه به فاصله ایی که دارم اگر ماشین زنجموره زد بفهمم
    رو مالتی پلکس تقریبا تا 98.5 درصد مطمئن هستم نمیشه دزدگیر نصب کرد، من خودمم زیاد دنبالش رفتم به جائی نمیرسی خودتو خسته نکن

3. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

رو مالتی پلکس تقریبا تا 98.5 درصد مطمئن هستم نمیشه دزدگیر نصب کرد، من خودمم زیاد دنبالش رفتم به جائی نمیرسی خودتو خسته نکن
    سمندهای مالتی پلکس 93 به بعد نه دزدگیر روشون نصب میشه و نه پاور ویندوز و چیزای دیگه. سوکت ها و فیش هاشون همه عوض شدن. منم دنبال پاور ویندوز بودم که دیدم نصب نمیشه و بی خیال شدم.

5. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

باسلام به دوستای گل ef7 سوار

دوستان به نظرتون سمند ال ایکس معمولی بنزینی بخرم یا ef7 بنزینی ؟؟ کلا میخوام بنزینی باشه مصرفش هم زیاد برام مهم نیست چقدر باشه , فقط زیاد اذیتم نکنه
    اول نظرم رو ef7 بود ولی نظرات اکثر دوستان رو خوندم به شک افتادم

والا من زیاد حوصله رفتن به نمایندگی رو ندارم اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم تقریبا نزدیک 70 , 80 صفحه ای رو میشه دنبال کردم ولی بازم به نتیجه ای نرسیدم

ممنون
    ساده وخلاصه میگم
    معمولا دنگ وفنگ معمولیها کمتره،بازار فروش معمولی هم بهتره+مکانیک و قطعاتش بهتر گیر میاد ولی موتور قدیمیتر و مسائلی مثل قدرت کمتر و...هم داره،اگر این موارد برات مهمه برو اونو بگیر،در مورد رفتن به نمایندگی و کیفیت همه ماشیناشون به شانستون در انتخاب تخم مرغ شانسی بستگی داره،مگه ال90 که این حالت کمتر براش پیش میاد...
    اگر میخای با این پول صفر بنزینی بخری،405SLX تقریبا بهتره و مزایا هر دورا داره و برای فروش درآینده هم بهتره ولی اونم مشکلات مونتاژی و کیفیت پایین مثل کلاچ ضعیف و گیربکس سبک و.....داره

7. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه emperor_ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

سمندهای مالتی پلکس 93 به بعد نه دزدگیر روشون نصب میشه و نه پاور ویندوز و چیزای دیگه. سوکت ها و فیش هاشون همه عوض شدن. منم دنبال پاور ویندوز بودم که دیدم نصب نمیشه و بی خیال شدم.
    ممنون از توضیح

ولی یه راه حل هم پیشنهاد بدید خب
    آیا ایموبلایز کافیه !؟
    احتیاج هست قفل فرمون و کلاج بخرم ؟

من حتی اومدم قفل ECU بخرم اونم شکل و شمایلش و جاش عوض شده . هیشکی نداره . میگفتن قفلی براش هنوز ساخته نشده .
    البته ظاهرش خیلی پدر مادر دارتر شده و قرص و محکمه

لطفا جهت ایمنی بیشتر ماشین منو راهنمایی کنید . من هدفم اینه اون آقا دزده مجبور شه تلاش بیشتری کنه و پول حلال ببره خونه !!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

با سلام به دوستان

من یه EF7 بنزینی خریدم . ظاهرا مولتی پلکسش فرق میکنه ... هر جا بردم دزدگیر روش نصب کنم میگن نمیشه .
    حتی بردم نمایندگی ایران خودرو که خودشون ببندن . بعد از اینکه کلی سیم کشی و ریخت بیرون و دزدگیر متیکس سوکت فابریک سمند و شروع به نصب کرد فهمید نمیشه ... خلاصه چند جا زنگ زد و نهایت بازش کرد !
    گفت اینا مولتی پلکس جدیده و دزدگیری براش ساخته نشده
    گفت اگر حتی سوکتشو بیخیال شم و بخوام با تغییر سیم کشی برات ببندم بازم مطمئنا به مشکل می خوره ...

کسی اطلاعی در این مورد داره !؟
    من چشام دراومد انقدر مطلب خوندم در این مورد جدید چیزی پیدا نکردم .
    اگر کسی میدونه لطفا لینک بذاره برام و یا جوابو بده .
    البته اینم میدونید که دیگه آژیری در کار نیست و دزدگیر فابریک خودش رو بوق نصبه . یعنی فقط وقتی درا باز بشن یا صندوق شروع میکنه بوق بوق میکنه .... من برام مهمه دزدگیر تصویری داشته باشم که با توجه به فاصله ایی که دارم اگر ماشین زنجموره زد بفهمم
    ---------------------------------------------------------------------------------------
    فعلآ خاک بر سر ایران خودرو که ابتدا ماشین با سیستم جدید میسازه بعد میره به فکر جزئیاتش . به هر حال چون جدیدترین سیستم سمند مالتی پلکس sms است هنوز دزدگیر و دیگر آپشنهای مربوط به خودش تو بازار نیست ولی در آینده نزدیک براش تولید میشه . در مجموع خیلی بهتر از سمند با سیستم سخنگوست و مشتریان بیشتر دنبال این سیستم هستند و وظیفه ایرانخودرو تعهد خدمات پس از فروش به مشتری میباشد
    Last edited by ali2521; 17-07-2015 at 11:13.

10. این کاربر از ali2521 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

---------------------------------------------------------------------------------------
    فعلآ خاک بر سر ایران خودرو که ابتدا ماشین با سیستم جدید میسازه بعد میره به فکر جزئیاتش . به هر حال چون جدیدترین سیستم سمند مالتی پلکس sms است هنوز دزدگیر و دیگر آپشنهای مربوط به خودش تو بازار نیست ولی در آینده نزدیک براش تولید میشه . در مجموع خیلی بهتر از سمند با سیستم سخنگوست و مشتریان بیشتر دنبال این سیستم هستند و وظیفه ایرانخودرو تعهد خدمات پس از فروش به مشتری میباشد
    نتایج انحصار و مدیریت زیر شکمی ....!

12. 2 کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ممنون از توضیح

ولی یه راه حل هم پیشنهاد بدید خب
    آیا ایموبلایز کافیه !؟
    احتیاج هست قفل فرمون و کلاج بخرم ؟

من حتی اومدم قفل ECU بخرم اونم شکل و شمایلش و جاش عوض شده . هیشکی نداره . میگفتن قفلی براش هنوز ساخته نشده .
    البته ظاهرش خیلی پدر مادر دارتر شده و قرص و محکمه

لطفا جهت ایمنی بیشتر ماشین منو راهنمایی کنید . من هدفم اینه اون آقا دزده مجبور شه تلاش بیشتری کنه و پول حلال ببره خونه !!
    من فقط یه قفل پدال ( ضد برش و ضد اسید) خریدم براش 28 تومن ( شهرستان 45 تومن بود مسیرم خورد تهران از اونجا خریدم). اگر تهران هستید برید از میدون حسن آباد بخرید ارزونتره.
    به نظر من ایموبلایزر کافیه. کلا به نظرم از نظر امنیتی خوبه.
    فقط کاش میشد پاور ویندوز رو روش نصب کرد.

14. این کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستان سلام

ماشینو تازه تحویل گرفتیم و 400 تا کارکرده (دوگانه)

یه سوال در مورد سیستم خنک کنندگی این اتومبیل:

ماشین دیگمون بعد از خاموش ردن موتور اگه نیاز باشه فن هارو بعد از مدتی خودکار روشن میکنه و موتورو سردش می کنه ولی این سمند به نظر با قطع سویچ همه چی مرخص میشه!!!

1- حالا سوال اینجاست که آیا وقتی درجه حرارت رو وسطه و فن ها دارن کار می کنن و به مقصد رسیدیم، همون جوری خاموش کنیم و بای بای؟ یا باید درجا کار کنه؟

و سوالات دیگه اینکه
    2- اگه محلول آبو ضدیخ تو رادیات زیادتر باشه چه اتفاقی میافته؟
    3- و به نظر وقتی رو گاز کار می کنه دمای موتور بیشتره، درسته؟
    4- آیا واسه آب بندی باید از بنزین استفاده کرد یا با همون گاز هم مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون از همگی و عیدتون مبارک
    Last edited by hadi3xs; 17-07-2015 at 12:34.

16. این کاربر از hadi3xs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان سلام

ماشینو تازه تحویل گرفتیم و 400 تا کارکرده (دوگانه)

....

ممنون از همگی و عیدتون مبارک
    سلام
    قبل از هر چیز عید رو بهتون تبریک میگم

این ماشین همینطوریه وقتی سوییچ رو ببندید برق ماشین به طور کامل قطع میشه و فن ها خاموش میشن( البته به جز بالابر شیشه ها که تا 30 ثانیه برق داخلشون میمونه که اگر شیشه ای پایینه نیاز به باز کردن دوباره شیشه نباشه)
    1 اگر مسافت طولانی با سرعت زیاد حرکت کردید که به نظرم بهتره ماشین رو روی بنزین بذارید و صبر کنید تا فن ها خاموش بشن بعد موتور رو خاموش کنید( خودم این کار رو میکنم.) ولی تو مسافت شهری همونطوری ماشین رو خاموش میکنم.

2 از اونجایی که گیج رادیاتور یه جایی که اصلا دیده نمیشه معمولا آب بیشتری هم در رادیاتور وجود داره. چون وقتی درب رادیاتور باز میشه و سطح آب رو میبینید نطه حداکثر حدودا 2 سانت پایین تر از سطح آب دیده شده است.
    3 حرارت ماشین در گاز بیشتره.
    4 من واسه آب بندی همش از بنزین استفاده کردم. اگر سوپر باشه که بهتر.

منتظر پاسخ دیگر دوستان هم باشید. چون من اینا رو طبق تجربه خودم گفتم.

18. 2 کاربر از mohamadamin77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •