تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 1024 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468518918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها یه سوال داشتم می خواستم نظرتون رو بپرسم.
    به نظرتون من الآن بیام قید ادبیات قلم چی رو بزنم وخودم برنامه ریزی کنم روی پنج تا کتاب زیر که هرشب چند تا صفحشو بخونم؟؟یا با همون برنامه قلم چی پیش برم؟ آخه من شنیدم که باید ادبیات رو مبحثی خوند.آیا با خوندن این پنج تا کتاب دیگه نیازی هست کتاب دیگه ای برای کنکور بخونم؟؟
    1-قرابت دکتر سبطی 2-املا ولغت سبطی 3-آرایه ادبی کلک معلم 4-تاریخ ادبیات گاج 5-زبان فارسی سبطی
    من که کلا برنامه ازمون گذاشتم کنار واسه خودم برنامه ریختم که تا عید همه درس هارو تموم کنم اینجوری ارامش خاطر گرفتم اصلا البته من مدرسه نمیرم حتما برنامه ام با شما فرق داره

2. 2 کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

پیرو صحبتهایی که از mazg شروع شد و ادامه پیدا کرد واجبه چند نکته ی مهم گفته بشه:
    خیلی از افراد هستند که نظیر mazg هستند یعنی ابتدای امر یعنی شروع به اغاز کار که میخواد این بازه ی کار فاصله ی بین دو ازمون ازمایشی و خواه فاصله ی بین شروع کردن برای کنکور تا روز کنکور باشه دچار خودباوری میشوند ولی در اواسط کار میکشن کنار که باید برای فرار از این امر که واقعا خیلی خیلی خطرناکه و با زندگی و ایندشون بازی میکنه

ما در اینجا باید اساس مطلب یعنی از بقیه برتر بودن رو به واقعیت ملموس دربیاریم یعنی اگه میخواهید 1 بشوید یا توی ازمون عکستون چاپ بشه باید اونو به واقعیت عینی برسونید
    حالا ما چگونه باید خیال خودمونو از اینکه هنوز امتحان ندادیم راحت کنیم و به این اطمینان برسیم که برامون مسیر همواره و تا ازمون به هیچ مشکلی بر نخواهیم خورد و مثل دوستمون mazg درسا رو ول نکنیم:

همین الان یک دفتر بردارین و درسهاتو یکی یکی به ترتیب بنویس و کنار هر درس بنویس برای اینکه اون درس رو 100 بزنی چیکار باید بکنی مثلا کنار ریاضی بنویس که من برای 100 زدن ریاضی باید اول از روی کتاب بخونم بعد ........ و همه ی درسها رو اینطوری پر کن تا اینجا به این موفقیت بزرگ رسیدی که میدونی برای هر درس چقدر باید وقت بذاری
    بعد از عبور از مرحله ی 1 میرسیم به یک برنامه ریزی همه جانبه و در اینجا برنامه ی قلمچیتونو بردارین و در فاصله ی بین 2 ازمون توی دفترتون برای خودتون برنامه ریزی کنین از همین اول برای خودتون مشخص کنین حتی در کدوم روز کدوم درس رو تست بزنی و کی مرورشون کنی
    خب حالا شماها یک برنامه برای 1 شدن دارین و به نظرتون چی لازم دارین ؟ بله درست حدس زدید حالا نوبت اینه که تلاشتونو بکنین
    در اخر کار بدون هیچ استرسی بروید امتحانتونو بدید و نتیجه اش رو به خدا بسپارین
    هر سوالی داشتین در خدمتم
    موفق باشین

4. 5 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tabasom.Sweet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظرتون من الآن بیام قید ادبیات قلم چی رو بزنم وخودم برنامه ریزی کنم روی پنج تا کتاب زیر که هرشب چند تا صفحشو بخونم؟؟یا با همون برنامه قلم چی پیش برم؟ آخه من شنیدم که باید ادبیات رو مبحثی خوند.آیا با خوندن این پنج تا کتاب دیگه نیازی هست کتاب دیگه ای برای کنکور بخونم؟؟
    1-قرابت دکتر سبطی 2-املا ولغت سبطی 3-آرایه ادبی کلک معلم 4-تاریخ ادبیات گاج 5-زبان فارسی سبطی
    نمیدونم برنامه ی قلم چی چه طوریه ولی فکر میکنم درس به درس پیش رفتن هم توی اموزش خیلی کمک میکنه

منظورم مبحثی نخوندن بعضی چیزها بود . مثلا این کتاب املای سبطی که فوق العادست ولی من الان خیلی از
    لغات رو طرز صحیح نوشتنشون رو توی متن کتاب یادمه اونجا مشخصش کرده بودم و ....

اگر رشتتون ریاضیه فکر میکنم این کتاب ارایه ی ادبی کلک معلم رو بهتره خیلی روش زوم نکنین
    میدونین مشکل کار چیه؟اینه که این کتاب رای بچه های ریاضی و انسانی یکیه
    اونوقت یه سری چیزها رو پیچیده کرده اونقدر که به درد ما اصلا نمیخوره و بدتر گیجمون میکنه همینطور خیلی از مثال هاش ابدا برای ما نمیاد

میدونی مثلا یه سر به توضیح مجاز و کنایش بزن. ما بچه های ریاضی برای ارایه ی مجاز یکی دو تا رابطش رو بیشتر
    یاد نمیگیریم مثل اینکه جزئ بخشی از کل باشه= لب و دندان سنایی همه توحید تو گوید.... لب و دندان مجاز از همه ی وجود

یا این رابطه که= سراسر همه دشت بریان شدند= دشت مجاز از مردم دشت

ولی مجاز یه رابطه ی دیگه هم داره که اونجا نوشته اینجا نمیگم بچه ها نخونن قاطی کنن اونو که بخونی

دیگه مرز بین مجار و کنایه بشدت کم رنگ میشه خلاصه

اینا نظر من بود حالا بازم مشورت کن ولی هر راهی رو انتخاب میکنی همونو خوب بخون

این کتاب ها هم خوبه

6. 2 کاربر از Tabasom.Sweet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

کاش اصلا تا کنکور اینترنت و موبایل و تی وی و.... خلاصه همه ی این عوامل مزاحم درس قطع بشن که ما مثل آدمیزاد بشینیم درسمون رو بخونیم....
    راه حلش کتابخونست!

8. 3 کاربر از timsar jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

میگم گزینه 2 هم پشتیبان داره؟
    مشکل همین پشتیبان هاست که ور میدارن به پدر ومادرها میگن بچه ات فلانه ترازش پایینه و... خلاصه کلی موج منفی میدن. تو خونه میدونن تا حد تواناییم تلاشم رو می کنم ولی ضایعست که هی پشتیبانه میگه ترازش پایینه بعد اون ها هم چیزی نگن ما هم جلو خانواده شرمنده باشیم.
    بله ، گزینه 2 هم پشتیبان داره ولی راستش منکه میرفتم آزموناشو پشتیبانه اصلا هیچکاری نمیکرد ، یه روز یه جلسه گذاشت گفت خودتون برنامتون رو بنویسین من ببینم کجاش مشکل داره که کمکی هم نکرد!

خلاصه اینکه پپشتیبان ها به درد نمیخورن خودتون باید تلاش کنین

جمیعا موفق باشین

10. 2 کاربر از attractive_girl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله ، گزینه 2 هم پشتیبان داره ولی راستش منکه میرفتم آزموناشو پشتیبانه اصلا هیچکاری نمیکرد ، یه روز یه جلسه گذاشت گفت خودتون برنامتون رو بنویسین من ببینم کجاش مشکل داره که کمکی هم نکرد!

خلاصه اینکه پپشتیبان ها به درد نمیخورن خودتون باید تلاش کنین

جمیعا موفق باشین
    نه بابا ما که پشتیبان..... نداریم یه تیکه برگه سوال میدن امتحان رو میدیم میگن به سلامت دیگم حالتو نمیپرسن
    در مورد امیر هم بگم شانس تو بد بوده که پشتیبانت اینجوریه پشتیبان پارسال من بهمون گفت میخواید من زنگ نزنم خودتون توی نظرسنجی بزنید که 3 بار بهتون زنگ زدم!!!

12. این کاربر از mahyar_bt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پشتیبان من که فقط به خودم زنگ میزنه...

من میرم کتابخونه ی دانشگاه پشتیبانمم دانشجوی همین دانشگاهه صبح تا شب همینجا افتاده منو هر روز میبینه دیگه به خودمم

نمیزنگه!

پروفشنال AEZ_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    یزد - زارچ - خونمون!

پيش فرض

پیرو صحبتهایی که از mazg شروع شد و ادامه پیدا کرد واجبه چند نکته ی مهم گفته بشه:
    خیلی از افراد هستند که نظیر mazg هستند یعنی ابتدای امر یعنی شروع به اغاز کار که میخواد این بازه ی کار فاصله ی بین دو ازمون ازمایشی و خواه فاصله ی بین شروع کردن برای کنکور تا روز کنکور باشه دچار خودباوری میشوند ولی در اواسط کار میکشن کنار که باید برای فرار از این امر که واقعا خیلی خیلی خطرناکه و با زندگی و ایندشون بازی میکنه

ما در اینجا باید اساس مطلب یعنی از بقیه برتر بودن رو به واقعیت ملموس دربیاریم یعنی اگه میخواهید 1 بشوید یا توی ازمون عکستون چاپ بشه باید اونو به واقعیت عینی برسونید
    حالا ما چگونه باید خیال خودمونو از اینکه هنوز امتحان ندادیم راحت کنیم و به این اطمینان برسیم که برامون مسیر همواره و تا ازمون به هیچ مشکلی بر نخواهیم خورد و مثل دوستمون mazg درسا رو ول نکنیم:

همین الان یک دفتر بردارین و درسهاتو یکی یکی به ترتیب بنویس و کنار هر درس بنویس برای اینکه اون درس رو 100 بزنی چیکار باید بکنی مثلا کنار ریاضی بنویس که من برای 100 زدن ریاضی باید اول از روی کتاب بخونم بعد ........ و همه ی درسها رو اینطوری پر کن تا اینجا به این موفقیت بزرگ رسیدی که میدونی برای هر درس چقدر باید وقت بذاری
    بعد از عبور از مرحله ی 1 میرسیم به یک برنامه ریزی همه جانبه و در اینجا برنامه ی قلمچیتونو بردارین و در فاصله ی بین 2 ازمون توی دفترتون برای خودتون برنامه ریزی کنین از همین اول برای خودتون مشخص کنین حتی در کدوم روز کدوم درس رو تست بزنی و کی مرورشون کنی
    خب حالا شماها یک برنامه برای 1 شدن دارین و به نظرتون چی لازم دارین ؟ بله درست حدس زدید حالا نوبت اینه که تلاشتونو بکنین
    در اخر کار بدون هیچ استرسی بروید امتحانتونو بدید و نتیجه اش رو به خدا بسپارین
    هر سوالی داشتین در خدمتم
    موفق باشین

سلام
    شما تابستونی خیلی اینجا بودید و خیلی خوب انگیزه میدادید
    الان ازین کارا نمیکنید.؟؟
    من انگیزه دورقمی و یک رقمی و اینام پریده شده!!!

در ضمن :

این مقاطع مخروطی دیگه چین؟؟!!!!!!!
    اعصابمو خورد کردن این فصلو ول کنم خیلی ضرر داره ؟؟
    امسال که فقط یه سوال بود ودور و وریای من (همکلاسیا و اشنایان) حتی از اون درسخونا فقط 2تاشون حل کرده بودن
    شایدم یکی

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

این مقاطع مخروطی دیگه چین؟؟!!!!!!!
    اعصابمو خورد کردن این فصلو ول کنم خیلی ضرر داره ؟؟
    امسال که فقط یه سوال بود ودور و وریای من (همکلاسیا و اشنایان) حتی از اون درسخونا فقط 2تاشون حل کرده بودن
    شایدم یکی
    اگه بخواهی فقط نکته به نکته کار کنی کار برات سخت می‌شه. درست یادم نیست، ولی فکر کنم کتاب آموزش تحلیلی سیدحسین سیدموسوی مبتکران این فصل را خوب گفته بود. باز هم نگاه می‌کنم...

16. این کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saxiass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    دانشگاه ازاد اسلامی واحد X

8 تسلیت

متاسفانه حرف دبیر گسستتون درسته و 4 درس عبارتند از:
    دیفرانسیل
    فیزیک
    معارف
    ادبیات

18. این کاربر از saxiass بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •