حجم بازی حدود 1 گیگ هست . حدود 1 گیگ هم مثل آنتی ویروس باید آپدیت شه .
حجم بازی حدود 1 گیگ هست . حدود 1 گیگ هم مثل آنتی ویروس باید آپدیت شه .
شما لول کن بیا بالا به شما هم فرض میدیم.
فقط دعا کن بی پول نشم و بخوام بفروشم |آخه لینک کردن goddess خیلی هزینه بر هست.
می گم اگه پوکر بلدین می تونین ap بدست بیارین ها .
وارد فیس بوکتون بشید و aeriagames رو سرچ کنید . باید کلی ببرید البته ولی خب اگه وارد باشین می تونید ap بدست بیارین . یکی از دوستام دیروز می گفت 200 ap برده . به هر حال نیاز داره که اون نوع پوکر رو خوب بلد باشین
آقا جریان چیه GM تو DD1 داشت فارم میکرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ( GM tactics )
احتمالا یکی event خاصی رو برده . جایزش این بود که GM واسه یه زمان خاصی با این بازی کنه !! یا شاید هم داشت یه چیزی رو تست می کرد !
بهترین راه پول درآوردن ! Duper ها رو ببینین چه می کنن ! این ScreenShot رو اولین بار دیدم 5 دقیقه خشکم زده بود !
امیدوارم Host واسه شما فیلر نشده باشه ! خیلی راحت Gold bar رو -- می کنن و زیاد می کنن و برای همین مقدار گولد تو بازی هر هفته دو برابر میشه و قیمت ها هم به طبع بالا میره ! اینا اگه Gear ها رو 2 تا کنن بالاخره لو میرن و Gear اونا پاک میشه ولی Gold بار رو NPC می کنن و خرج می کنن و بین سرور ها انتقال میدن تا سخت تر لو برن ! الان طرف فقط تو bag2 اینونتوری خودش 140 بیل گولد داره ! بهترین Gear 20-30 و حتی cape lvl16 واسه orc/pag که فکر نکنم تو کل بازی 4 تا باشه از اینcape. و َArcane pot , Etain pot رو هم که می بینین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mhv_kntu; 22-05-2010 at 02:57.
من متوجه نشدمخیلی راحت Gold bar رو -- می کنن و زیاد می کننچجوری این کارو می کنن ؟ (فوتوشاپ نیست؟)
ای بابا تو این فروم هرچی بنویسی -- میشه که !
مجبورم فارسی بنویسم دیوپر ها !! همون هکرها ! یه جور -- ! هر چیزی رو 2 تا می کنن !
چی فتوشاپ هست ؟
با این SS اون نفر ban شده .
من فکر کردم شما هم بلدی این کار و بکنیچجوری این کارو می کنن ؟
خب اینطور که پیداست صرفا خواستی خوشحالیت رو تقسیم کنی
وای محمد خواهشا هر جور شده اینو یاد بگیر.اگه یاد بگیریم چه حالی میده.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)