سلام رفقا
میشه لطفا نقاط ضعفو قوت این شرکتو منصفانه بگین؟
من میخوام ISP عوض کنم.
پیشاپیش ممنون
سلام رفقا
میشه لطفا نقاط ضعفو قوت این شرکتو منصفانه بگین؟
من میخوام ISP عوض کنم.
پیشاپیش ممنون
از 28 مهر که درخواست جمع آوری دادم بلافاصله اکانتم بسته شد حتی دیگه اجازه دسترسي به کنترل پنلم رو هم مسدود کردند اما هنوز که هنوز چراغ استاتوس روشن میشه و خط من از رانژه خارج نشده (مخابرات پیام نور)
برای تسویه حساب هم میگن باید حضوری بیایی پولتو پس بگیری
جدا این کشور چطوری داره اداره میشه؟!!!
اگر حضوری برم مخابرات رسیدگی میکنند؟
سلام. من وایمکس داتک دارم خیلی ولی استفاده نمی کردم برای همین دقیق نمی دونم اوضاع چطوره. من وایمکس مبین هم دارم که شباش نامحدوده ولی جدیدا به هم گفتن که دنلود شبانه ام زیاده و باید محدود شه و اینها.
می خواستم بدونم سرویس های حجمی داتک هم محدودیت دانلود در ساعات رایگان دارند؟ مثل مبین نت یا شاتل، این استفاده منصفانه و این حرفها؟
کسی در مورد وایمکس داتک، اطلاعاتی داره آیا ؟
قصد خرید بین مبین و ایرانسل و داتک دارم، کی کمک میرسونه ؟
کسی تو محلاتی وایمکس داره؟ آنتندهیش چطوره؟
سلام
خدمت دوستانی که قصد خرید وایمکس داتک رو دارند باید بگم که از چند تا منبع موثق شنیدم که سازمان تنظیم مقررات رادیویی دیگه لایسنس وایمکس داتک رو تمدید نکرده و احتمالا" تا اواسط آذر ماه وایمکس داتک کلا" جمع آوری میشه. من خودم وایمکس داتک دارم، اما لان نمی دونم با این مودم وایمکس که رو دستم مونده چیکار کنم.
از دوستان کسی می دونه میشه از این مودم تو شبکه مبین نت استفاده کرد؟ من از دوستام شنیدم که میشه و مبین نت این کار رو میکنه.
بله دقیقا درسته دیشب تو روزنامه خودندم فعالیت وایمکس داتک غیر مجاز هست
بله اینم خبرش که 10 روز مهلت دادن که کلن جمع کنه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا" داره میپیچونه مارو ؟خداییش نامردیه، کلی واسشون تبلیغ کرده بودم .
راستی اگر خبر دار شدید که میشه مودم داتکو تو مبین نت استفاده کرد به ما هم بگید ، جان شما پول ندارم برم مودم جدید بخرم.![]()
من امروز از چند جا پرس و جو کردم، با مرکز خدمات مبین نت هم تماس گرفتم، میگن مودم داتک رو توی شبکه مبین نت ریجستر می کنن و میشه از اون استفاده کرد. اگه واقعا" اینطور باشه خیلی خوب میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)