سلام دوستان
من تازه اوبونتو 10.10 رو روی لپ تاپ نصب کردم و یک مودم اکسترنال دایل آپ Dell هم خریدم
چطوری میتونم کانکشن بسازم و با دایل آپ برم اینترنت؟
سلام دوستان
من تازه اوبونتو 10.10 رو روی لپ تاپ نصب کردم و یک مودم اکسترنال دایل آپ Dell هم خریدم
چطوری میتونم کانکشن بسازم و با دایل آپ برم اینترنت؟
اوبونتو ۱۰.۴اگه یادتون باشه میشد system monitor رو اون بالا قرار داد تا وضعیت سیستم رو نشون بده اما تو اوبونتو۱۱.۴انگار اینجور نیست حالا اگه من بخوام که به من نشون بده اون بالا و از وضعیت سیستمم اگاه باشم باید چی کار کرد؟ایا راحی هست؟
تا اونجایی که می دونم unity و حتی gnome-shell مشکلی با screenlets ندارن
شما می تونید برنامه screenlet رو نصب کنید و باهاش همه سنسورهایی که می خواهید رو داشته باشید و سیستم رو زیر نظر بگیرید
دوستانی که اینجا جواب نمیگیرن میتونن به فروم اوبونتو برن :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام ابونتوم بالا نمیاد و این یغام رو میده initramfs.باید چی کار باید کرد؟ایا دستوری باید نوشت تا درست بشه؟
چی شد که اینطوری شد؟
دستور sudo update-grub رو بزن ببین درست میشه؟
اما کجا میخوای دستور رو بزنی وقتی بالا نمیاد؟!
با سلام
مشكل من اين است كه در اوبونتو 10.10 كارت گرافيك را شناسايي مي كند ولي حالا اوبونتو 11.4 نصب كرده ام و كارت گرافيك را نمي شناسد و رنگ صفحه بوت آن نیز عوض شده است و در قسمت نصب درایور نیز موجود نیست ولی در اوبونتو ۱۰.۱۰ مشکلی نداشتم چه كار بايد بكنم لطفأ مرا راهنمايي كنيد
كارت گرافيك من مدل
nvidia geforce 9400 gt 1gb
اگر ممکن است لینک دانلود ان و واگر در مخازن موجود است طریقه نصب آن را برایم توضیح دهید و سوال دیگر اینکه صفحه کلید من حرف p را نمینویسد چه کار باید بکنم با و سوال دیگر اینکه فالهای دانلود شده از اینتر نت که بصورت tar-gz است چگونه باید در اوبونتو ۱۰.۱۰ نصب کرد با تشکر
والا یهو سیستم هنگ کرد بعد دیگه نشد کاریش کرد مجبور شدم ریستش کنم بعد که دوباره اومد بالا اینجور شد!!!!!!!!!!!!!!!!!کمکم کنید؟حتی نمیشه یه جوری بوت رو نمیشه بالا اورد؟
من اوبونتو 10.10 رو رو نوت بوک سونی خودم نصب کرده بودم و میتونم بگم فوق العاده بود و همونطور که قبلا هم گفتم تمام قطعات نوت بوکم رو شناخت که ویندوز 7 اینطوری نشناخته بود!!!
ولی مشکلی که باهاش داشتم این بود که مصرف باتری اون بیشتر 7 بود شاید حدود 20 تا 30 درصد بیشتر....
می خوام ببینم تو این ورژن جدید این مشکل ( نبود مدیریت بر مصرف انرژی ) حل شده یا نه؟ چون تو فروم اوبونتو خوندم که او این روایت هم مصرف بالاست اونم بخاطر بکارگیری هسته جدید !!!!
دوستانی که رو نوت بوکشون نصب کردند یه مقابسه با وین 7 در حالت بکارگیری از توان باتری انجام بدند ممنون میشم .
قربان همگی
اول اینکه ارور رو بصورت کامل باید بزاری
دوم اینکه برای وارد کردن دستورات باید با livecd سیستمت رو بوت کنی بعد chroot کنی روی اون پارتیشنی که اوبونتو روش نصب هستش مثلا:
sudo chroot /mnt/sdaX /bin/bash
چند وقت پیش یکی دیگه از دوستان همین مشکل رو داشت
یه برنامه هست به نام kpowesave که توی مخازن هم هست اونو نصب کن
با این برنامه می تونی روی مصرف باطری مدیریت کامل داشته باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)