سلام
دوتایی دارین تاپیک میبرید جلو
قضیه چیه؟مشکل چیه؟
بگید ببینم میتونم کمک کنم
سلام
دوتایی دارین تاپیک میبرید جلو
قضیه چیه؟مشکل چیه؟
بگید ببینم میتونم کمک کنم
مشکل اینه که من دیشب آیپاد دیگه روشن نشد بعد شب گزاشتم 4.2 رو flashget دانلود کردم بعد restore کردم حالا وضیعت خیلی خوبی داره فقط نمیدونم چرا جیلبریک تترد نمیشه .همش درست پیش میره در اخر که مینویسه uploading ramdisk دیگه redsnow هنگ میکته و جلو نمیره .آیپاد روشن میشه بدون جیلبریک ولی redsnow هیچ کاری نمیکنه و همون جوری میمونه تا اینکه کنسل بکنم و همین نمیتونم جیلبریک کنم.ولی انصافا باتری اش خیلی خوب شده یه ساعت داره اهنگ پخش میکنه و فقط 3 درصد از باتری کم شده . فقط تنها مشکل جیلبریک هست.
یعنی اون قسمت که نصب سیدیا رو تیک میزنید رو رد کردید؟ بعد ایپاد رو میبرید میبرید dfu؟ بعد هنگ میکنه؟
کدوم مرحله است دقیقا؟
مشکل منم اینه نمیشه برنامه نصب کرد.
وقتی میخوام نصب کنم میزنه unknown error و 0*e8008001
* همون ضربدره
اره تیک نصب سیدیا رو زدم و آیپاد بردم dfu بعد از اون که روی آیپاد پیغام download jailbreak data میاد و روی redsnow پیغام uploading ramdisk میاد redsnow هنگ میکنه و upload رو به پایان نمیرسونه ولی آیپاد ریستارت میشه و میاد بالا ولی جیلبریک نشده.
اها همون جا که عکس یه اناناس با دو تا پا هست
خوب بعد از اون مرحله باید صفحه سیاه بشه و یه سری نوشته بیاد بعد ایپاد که اومد بالا که ایکون سفید مربوط به سیدیا میبینید که باز نمیشه باید دوباره همه این مراحل رو طی کنید ولی این دقعه به جای تیک نصب سیدیا تیک گزینه سومی رو بزنید
الان هم یه بار دیگه ریستور کنید بعد دوباره جیل کنید احتمالا دفعه اول که گیر کرده یه مشکلی پیش اومده
---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------
شما appsync رو از سیدیا گرفتید؟
با ایتیونز نصب نکنید با installous هم تست کنید ببینید بازم نصب نمیشه
1.چه جوری میشه appsync رو از سیدیا گرفت؟
2.این installous چی هست؟
شرمنده که اینقدر تعطیلم![]()
نه دیگه مشکل اینجاست که من آناناس نمیبینم مرحله ی قبل از اون . من یه بار دیگه ریستور کنم ببینم درست میشه.
خوب سیدیا که دیگه دارید؟
این مراحل رو طی کنید
1. در سیدیا به قسمت manage برید
2.sources رو انتخاب کنید
3.edit و سپس add رو بزنید
4.این ادرس رو وارد کنید5.صبر کنید تا عملیات اضافه کردن سورس تموم بشهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6.در سیدیا به قسمت search برید
7. appsync رو جست و جو کنید
8. روی appsync مربوط به ورژنتون کلیک کنید مثلا appsync for os 4.2
9. در صفحه ی باز شده install رو بزنید و در اخر confirm رو بزنید تا نصب شروع بشه
تذکر! باید به اینترنت وایرلس برای این کار ها وصل باشید
بعد از اینکار تمام برنامه های کرک شده نصب میشند
installous رو هم میتونید با سرچ پیدا و نصب کنید به همین روش
یه بار دیگه ریستور کردم و دوباره عملیات رو انجام دادم ولی بازم همونجا موند .
الان یه عکس از جایی گیر میکنه میگیرم.
اینم لینک عکس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hosein ati; 14-01-2011 at 15:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)