سلام
کسی سرور x3 سراغ نداره
یا سایت که اخبار شروع سرور ها رو بده
سلام
کسی سرور x3 سراغ نداره
یا سایت که اخبار شروع سرور ها رو بده
حرف دوستان کاملا درسته من بد بخت هم الان تو تابستونم واقعا صبح تاشب پای تراوینم واقعا دارم میگم به محض اینکه از خواب بلند میشم میشینم پای کامپیپوتر و برای افطار و سحری و دستشوییو مهمونی فقط بلند میشم الان چندین روزه که بیرون رو ندیدم بعضی وقت ها واقعا ناراحت میشمو افسرده اما بعدش ادم میشم
---------- Post added at 08:00 PM ---------- Previous post was at 07:58 PM ----------
من یه سایت یادم بود حالا یادم نیست میپرسم میذارم
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:00 PM ----------
در جواب اون دوستمون هم که گفت چطور اون ها انقدر پیشرفت میکنن باید یک ضرب المثل چینی رو بگم که میگه از غارت انبار ها پر گرددخود من با انبار 80000 تای گندم و همه گندم زار ها سطح 10 ولی گندم -4000 حدودا دارم که به خاطر غارتم معمولا انبار ها پر است و من با تغدیل باید خالیشون کنم
![]()
دوست گلم ما هم آنقدر ها که فکر می کنی تو این بازی تازهکار نیستیم و چند سالی هست که بازی می کنیم .
(البته الان ترکش کردم )
قبول دارم که این بازی اعتیاد داره . اما این فقط به خاطر سبک و نوع بازی هستش .
شما می تونید خیلی بی خیال به بازی بپردازید و رنک و امتیاز براتون مهم نباشه ( که یا فارمتون می کنن یا صافتون )
یا اینکه با تمام وجود همه زمانتون رو براش صرف کنید .
من خودم وقتی تازه ازدواج کرده بودم و برای ماه عسل رفته بودیم بیشتر وقتم رو توی کافی نت ها میگذروندم یا با بچه های اتحادم بصورت تلفنی صحبت می کردیم .
اصلا جذابیت این بازی به همین چیزهاش هست
من هر گونه اعتیاد رو تکذیب می کنم در مورد این بازی
این بازی فقط نیاز به وقت زیاد داره
که اونم با دوال حل می شه...
سلام بچه ها
اینجا کسی سرور 8 است
نام کاربری mordar1
اگه کسی است بگه
دوست عزیز صرف زمان زیاد در یک بازی اعتیاد تلقی میشود .
اما به هر حال به نظر من ارزشش رو داره .
ارزش
میشه بگی چه ارزشی داره این بازی ؟ توضیحات واضح باشه من ای کیوم ضعیه![]()
دوستان یکی با جمعیت بالای 5000 هزار بهم حمله زد و بعدش من عصبی شدم بهش نامه دادم گفتم اگه مردشی برو با هم جمعیت های خودت حمله بزن نه منی که جمعیتم 500 ه و ازین دست حرفایارو هم بهش برخورد و نامردیش گل کرد !!طبق نامه هایی که ردو بدل شد بینمون و منم کم نیاوردم و لقب بزدل رو بهش دادم
میخواد 0 م کنه تا مجبور شم اکانتمو حذف کنم
چیزی از ادم بودن سرش نیست
میخواستم بدونم هیچ راهی نداره از دست این جانی نجات پیدا کنم ؟!
با منجینق اومده همه چیمو نابود داره میکنه روزی 8 حمله
.
اما خودمونیم از یه جهت ناراحتم برا اینکه اون همه وقتمو گذاشتم همش کشک شداز طرفی دیگه هم خیلی خوشحالم از اونجایی که باعث میشه این بازی کذائی رو ترک کنم و راحت شم از دستش !! اما خوب از ناراحت کنندست نامردای بزدلی مثه این یارو تو بازی باشن
![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 29-08-2011 at 07:26.
ارزش این بازی به اینه که شما دوستان جدید پیدا میکنی و با مفهوم همکاری و تقسیم وظایف آشنا میشی . از خود گذشتگی نشون می دی و ...
من از طریق این بازی کلی دوست و رفیق تو کشور پیدا کردم که رفت و آمد هم پیدا کرده ایم .
حداقل اینش خوب بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)