تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 506 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تیپ 5 رو که میشه اتومات کرد، گیربکس همه 206های دستی هم از نوع MA5N هست و فرقی با هم ندارن. فقط ممکنه باعث شه موتور نتونه از قدرتش درست استفاده کنه و شتابش پایین بیاد.
    سلام. در مورد هزينه اش اطلاعي ندارين؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام. در مورد هزينه اش اطلاعي ندارين؟
    اگه منظورتون تبدیل تیپ 2 به اتومات هست که اصلاً نمیدونم این کار به صرفه باشه یا نه. اون موقع که 206 تیپ 4 هم فروخته میشد، موتورش 1400 و اتومات بود. ولی تا اونجا که یادمه موتورش 16 سوپاپ و قویتر بود. شتاب تیپ 2 همینجوریش نابوده، اگه بخواید روی موتور TU3 گیربکس 4 سرعته بذارید که دیگه فکر میکنم در حد پیکان بشه!

در هر صورت، الان گیربکس AL4 به تنهایی 5 میلیون باید باشه (شایدم به 7 8 میلیون رسیده باشه!!!)
    ضمن اینکه باید دنده و صفحه آمپر و پدال گاز و ... عوض شن و برنامه ECU هم تغییر کنه و ...
    اجرت طرف هم جدا حساب میشه.

به نظر من که ارزشش رو نداره.

3. 2 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

سلام
    میخوام واسه تیپ دو 91 کرزو و تایپ B بگیرم دو تا سوال:
    1.از اپکو میخوام بگیرم مطمئن هست دیگه؟ و چرا قیمت کروزر 206 نسبت به سایر ماشینا پایین تر هست مثلا پارس 600 هست 206 80!
    2.واسه تایپ b اپکو نوشته باید دسته کام2000 داشته باشید اینو از کجا باید بیارم؟ اصلا چی هست؟؟

کاربر فعال انجمن ریاضیات chekmate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اگه منظورتون تبدیل تیپ 2 به اتومات هست که اصلاً نمیدونم این کار به صرفه باشه یا نه.
    نه منظورم تيپ 5 بود.

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

سلام
    میخوام واسه تیپ دو 91 کرزو و تایپ B بگیرم دو تا سوال:
    1.از اپکو میخوام بگیرم مطمئن هست دیگه؟ و چرا قیمت کروزر 206 نسبت به سایر ماشینا پایین تر هست مثلا پارس 600 هست 206 80!
    2.واسه تایپ b اپکو نوشته باید دسته کام2000 داشته باشید اینو از کجا باید بیارم؟ اصلا چی هست؟؟
    1.اتفاقا خیلی هم گرونه! چون فقط یه دکمه هست و ماشین این قابلیت را داره فقط دکمش را در راستای کاهش هزینه!! برداشتند
    2.هم میتونی بخری هم میتونی خودت درستش کنی وباید دکمه سر دسته برف پاکن را راه بندازی و سیمکشیش موجوده (البته تویه 206 های قدیمی بود ممکنه اینم حذف کرده باشند) در صورت موجود بودن با یه فنر و یه تکه گوش پاکن یا چوب راه میفته اموزشش ریخته تو سایتها سرچ کن پیدا میکنی

7. 2 کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان 206 تیپ 2 شتاب 0تا100 اش چنده ؟ در ضمن اگه امتحان کردین بگیییییییین

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان 206 تیپ 2 شتاب 0تا100 اش چنده ؟ در ضمن اگه امتحان کردین بگیییییییین
    اگه سر حال باشه حدود 14 یا حتی 15 ثانیه

10. 2 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال FC.Barcelona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

تو ماشین های وطنی همیشه یک کپسول خاموش کردن اتش داشته باشید واقعا لازمه!

12. این کاربر از FC.Barcelona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

کلا داشتن کپسول توی هر ماشینی الزامی هست
    من کامیون به روزی مثل fh12 هم دیدم که خود به خود آتیش گرفته یا مثلا سمندی که در اثر بی توجهی مالکش باطریش منفجر شد
    این اخبار ناقص هستن و بیشترشون بدون اعلام دلیل حریق تموم میشن
    همه چیز از نقص تولید نمیتونه باشه
    نقص در حرین تعمیرات بی توجهی مالک در نگهداری و عوامل محیطی موجب بروز حریق میشه .
    پس هیچوقت گردن ماشین و سیستمش نندازیم اول دیلی رو بدونیم
    این دوست عزیز هم هه چیز رو گردن ماشین میندازن همیشه متاسفانه و بدون دلیل همه چیز از چشم سازنده میبینن
    درسته کیفیت خوبی نداره تولیدات کشورمون ولی خب باز هم این دلیل نمیشه ما هم درست نگهداری نکنیم
    ماشین بیشتر از کیفیت اولیه نیاز به نگهداری داره که در خارج از ایران این نگهداری توسط کارخانه سازنده و نمایندگی ها انجام میشه و مالک تنها باید به موقع ماشین رو در اختیار اونها قرار بده ولی توی ایران به خاطر کم توجهی سازنده و نمایندگی ها مالکین هم سر سری میگیرن
    ما کامیونی داشتیم که 37 سال از تولیدش میگذشت و 32 سال دست ما بود توی این 32 سال نمیگم تصادفی نداشت که داشت ولی همیشه مورد بازبینی و تعمیارت دوره ای قرار میگرفت تمام خطراتی که میتونست موجب آتشسوزی بشه پیشبینی شده بوده و پیشگیری های لازم انجام میشد سیمها کابلها سلنگهای سوخت و هیدرولیک در جای مناسبی با عایق مناسب بعد از هر تعمیر بسته میشدن
    الان سواری خود من هم همین روال رو داره پژو 405 من مدل 89 هست و تقریبا میتونم بگم از سری خطر به حساب میاد ولی هر روز صبح زیر ماشین توی کاپوت توی صندوق عقب توسط من یا برادرم و در خیلی موارد پدرم چک میشه بعد از هر تعمیری مقدار زیادی بست های خوب خریداری و شلنگها و کابها و سیمها در جای مناسبی بسته میشن .
    در مواردی مثل باطری رادیاتور روغن های هیدرولیک و موتور دقت لازم رو میکنیم تا نشتی نداشته باشن چون این مواد شدیدا میتونن به سطوح لاستیگی آسیب بزنن
    یک مورد مهم بهتون گوشزد کنم همیشه از تمیز بودن سر باطری ها و نداشتن اتصالی در اون قسمت ها اطمینان حاصل کنید خودم به شخصه شاهد انفجار باطری بودم که شاید اگر این دوستمون میدیدن میگفتن نه ایراد از خود ماشینه در حالی که این یک ایراد نگهداری ماشین هست نه ایراد ذاتی ماشین

14. 4 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

مقدار روغن هیدرولیک باید رو چه درجه ای باشه؟ رو وسطی خوبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •