تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 1045 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468518918 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

آخر فروم باز reza3600's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    این دنیا

پيش فرض

سلام
    در منوی افیس در قسمت prepare و در قسمت properties و با زدن document properties و سپس advanced properties یک صفحه باز میشه که چند تا تب داره.
    من میخام که تب statistics رو محتویاتش رو در پایان مقالم بیارم و بعدش از کل مقاله پرینت بگیرم. چطوری میتونم این کار رو بکنم.
    سوال دیگه اینکه برای اینکه صفحات رو پشت رو پرینت بگیرم چه طوری صفحات زوج و فرد رو تنظیم کنم. مثلن میخام فاصله ی صفحات فرد از سمت برابر با فاصلهی صفحات زوج از سمت چپ باشه.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی با قسمت ریاضی ورد Equation دارم اونم اینه که وقتی از علامت زیگما تو حالتی که اعداد بالا و پایین زیگما هستن استفاده میکنم اون رو نمیتونم بین سطر بزارم خود ورد اونو میاره وسط صفحه و وقتی خودم اونو میارم وسط سطر زیگما رو به حالتی که اعداد جلوی زیگما هستن تغییر می دهد من این مشکل رو چه جوری میتونم حل کنم ؟

نسخه آفيس ؟

و چگونگي وارد كردن فرمول ؟
    وردم 2007 هستش و فرمول رو هم از قسمت equation وارد میکنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mseddighi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض باز نشدن فایل ورد بعد از ایجاد تغییر در آن

سلام
    نمیدونم چرا ایتجوری شده.
    فایلهای ورد با فرمت 2003 رو در ورد 2007 باز میکنم بعد از تغییر و ذخیره اون دفعه بعد که میخوام بازش
    کنم باز نمیکنه و میگه باید ریکاور بشه. البته اگه با یه اسم دیگه ذخیره کنم مشکلی نیست و باز میکنه.
    لطفا راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه coopro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

14 چطور اعداد بین حروف انگلیسی رو به فارسی تبدیل کنم؟

سلام
    من تحقیقی دارم که جداولش رو از یه سایت گرفتم بعد حروف و اعدادی که جدا از حروف انگلیسی هست رو می شه به فونت های معروف فارسی تبدیل کرد ولی زمانی که اعداد بین حروف انگلیسی قرار می گیره دیگه نمی شه عددها روبه فارسی تبدیل کرد.

در آغاز فعالیت freeundamp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

آقا من يه مشکل عجيب توي word پيدا کردم چند روزه که توي شرکت وقتي فايل word رو باز ميکنم تا تايپ کنم هيچ کدوم از حروف تايپ نميشه اما تمام اعداد و کاراکتر هاي ديگه تايپ ميشه تنها کاري که ميشه کرد اينه که يه اسپيس يا يه عدد رو بنويسم و بعد شروع به تايپ کنم اين کار هم خيلي اعصاب خرد کنه . در ضمن توي هيچ برنامه ديگه ايي اين مشکل رو ندارم البته يه هفتس که word2007 رو نصب کردم قبلا با 2003 اين مشکل رو نداشتم
    لطفا راهنماييم کنيد چطور اين مشکل رو حل کنم
    من هم این مشکل رو دارم،
    راه حلی وجود داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه metal gear's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    جلوى كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوستان

من چند تا مشکل دارم:

1- وقتی متن فارسی رو از سایت ها میگیرم و در word 2007 کپی میکنم به صورت به هم ریخته نشون میده یعنی در یک ستون قرار نمیگیرند کلمه ها مثل عکس زیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد وقتی دکمه ی Justify رو میزنم که کلمه ها میزون بشن و در یک ستون قرار بگیرند ، این کار انجام میشه ولی بعضی از پاراگراف ها که تموم میشه، کلمه ها به صورت بزرگ بزرگ و کشیده نوشته میشن تا کاغذ رو پر کنن. مثل عکس زیر:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا چطور میتونم این مقاله رو مرتب کنم که همه منظم بشن و کلمه ها برای پر کردن جایه خای کشیده نشن؟!

2- من فونت فارسی رو از قسمت فونت کنترل پنل ریختم و در ورد هم وجود دارن...ولی وقتی متنی رو مینویسم یا از سایتی میگیرم و select all میکنم متن رو تا همه رو با 1 فونت فارسی تنظیم کنم نمیشه! یعنی با فونت فارسی ست میکنم وی بعد که روی کلمه کلیک میکنم باز فونتش همون قبلی میشه! زبان فارسی هم رویه سیستم نصب هست..مشکل از کجاست؟؟

ممنونم اگه کمک کنید.

آخر فروم باز ElmO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان

خسته نباشید

یه سوال فوری

من توی ورد و از قسمت Insert>Object یه جدول اکسلی وارد کردم و ویرایش و ... اینا کردم ..
    سیو کردم و اومدم بیرون. اما حالا که میخوام برم اعدادشو عوض کنم ، اونو به عنوان Picture میشناسه !!
    چیکار باید بکنم تا مثل اول بازش کنم و توش تغییرات ایجاد کنم ؟

ممنون میشم اگه سریع تر راهنمایی کنید

یا حق

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    در منوی افیس در قسمت prepare و در قسمت properties و با زدن document properties و سپس advanced properties یک صفحه باز میشه که چند تا تب داره.
    من میخام که تب statistics رو محتویاتش رو در پایان مقالم بیارم و بعدش از کل مقاله پرینت بگیرم. چطوری میتونم این کار رو بکنم.
    سوال دیگه اینکه برای اینکه صفحات رو پشت رو پرینت بگیرم چه طوری صفحات زوج و فرد رو تنظیم کنم. مثلن میخام فاصله ی صفحات فرد از سمت برابر با فاصلهی صفحات زوج از سمت چپ باشه.
    ممنون
    اگه آفيس 2007 هست در نوار وضعيت و اونجايي كه نوشته words:... كليك كنيد تا همون موارد رو ببينيد

و يا اينكه از همون قسمتي كهگفتيد استفاده كنيد

از جاي ديگه نميشه

براي مورد دوم هم بايد از page setup گزينه mirror margins رو از باكس multiple pages استفاده كنيد

9. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من یه مشکلی با قسمت ریاضی ورد Equation دارم اونم اینه که وقتی از علامت زیگما تو حالتی که اعداد بالا و پایین زیگما هستن استفاده میکنم اون رو نمیتونم بین سطر بزارم خود ورد اونو میاره وسط صفحه و وقتی خودم اونو میارم وسط سطر زیگما رو به حالتی که اعداد جلوی زیگما هستن تغییر می دهد من این مشکل رو چه جوری میتونم حل کنم ؟

وردم 2007 هستش و فرمول رو هم از قسمت equation وارد میکنم

ميتونيد از موردي كه ميگيد يه عكس بذاريد تا چك كنم

يا اينكه نمونه فايلتون رو بذاريد

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    من تحقیقی دارم که جداولش رو از یه سایت گرفتم بعد حروف و اعدادی که جدا از حروف انگلیسی هست رو می شه به فونت های معروف فارسی تبدیل کرد ولی زمانی که اعداد بین حروف انگلیسی قرار می گیره دیگه نمی شه عددها روبه فارسی تبدیل کرد.
    معمولا بين حروف انگليسي چون زبان انگليسي هست اعداد بصورت انگليسي بايد نوشته بشه

اگه ميخوايد فارسي بشه بايد زبان رو فارسي كنيد و اصلاح كنيد بصورت فارسي

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •