تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 418 از 551 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

مخابرات که واقعا بدون وی پی انن اجتناب ناپذیره . من که رفیقم 256 روی کابل مسی داره واقعا مزخرفه . شما ها که کل شبانه روز سیستم تون روشنه و برق و استههلاک دارید . از خصوصی ها بگیرید شش ساعت شب کل کار شبانه روز شما رو می کنه . نمی کنه ؟

من که شب میزارم 3.5 گیگ دان می کنه .

داره خودمونی میشه ahmad710's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ميشه بگيد "پينگ" يعني چي

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مخابرات که واقعا بدون وی پی انن اجتناب ناپذیره . من که رفیقم 256 روی کابل مسی داره واقعا مزخرفه . شما ها که کل شبانه روز سیستم تون روشنه و برق و استههلاک دارید . از خصوصی ها بگیرید شش ساعت شب کل کار شبانه روز شما رو می کنه . نمی کنه ؟

من که شب میزارم 3.5 گیگ دان می کنه .
    ببخشید من منظورتون رو نفهمیدم یعنی برای شرکت های خصوصی چیز پی ان لازم نیست؟! از چه لحاظ مضخرفه؟اصطهلاک روشن خاموش کردن که بیشتره .من تا همین یک ماه پیش صبا نت بودم شبا که وصل میشدم ساعتی حداکثر 200 مگابایت دانلود میکردم و کلا شبی زور میزد 1 گیگ دانلود میکرد و کل استفاده من روز بود. خیلی سایت ها روسریع استاپ می کردم که عکساش لود نشه بخاطر اینکه شارژم به اف نره. الان من راحت روزی اگر از لحاظ روزانه صبا بخواید حساب کنید میشه400 مگا بایت دارم استفاده میکنم

---------- Post added at 02:51 PM ---------- Previous post was at 02:47 PM ----------

ميشه بگيد "پينگ" يعني چي

پینگ مقدار زمانی است که سیستم پیامی را به سرور می دهد و سرور جولب می دهد.مثلا تو بازی مقدار زمانی که منتظر هستید سرور جواب بدهد .
    در حالت کلی پینگ به درد کسانی می خورد که می خواهند با سرور ارتباط لحظه ای داشته باشد(مثل بازی کردن انلاین) و پینگ به کیفیت مسیر شما کیفیت مسیر سرور مقدار ترافیک ISP و مهمتر از همه به مقدار کشش سرور برای جواب دادن به کاربران مزبوط است.
    موقعی که کم است درخواست های شما سریعتر جواب داده می شود .
    موقع دانلود فایل تاثیر زیادی ندارد چون سرور فایل را می فرست و اگر جایش خراب بود سیستم ان بخشی که خراب رسیده است را به سرور می فرستد و سرور ان بخش را دوباره می فرستد. و بخاطر درخواست های کم تاثیر زیادی ندارد.

به نقول قول از کاربر zed2
    Last edited by Khan gholi; 27-04-2011 at 14:56.

4. این کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

اقا ریده پینگا ! ! !!

من الان پینگم از 4.2.2.4 رویه 1300 !!!!!!

من 256مخابرات دارم ...

خیلی له هستش !!!

دوستان هم چک کنن لطفا !!

6. 2 کاربر از mt17770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من 256 مخابرات دارم.
    قاسم آباد مشهد
    از امروز صبح سرعت خیلی افتضاخ شده ، در حد 10k
    بقیه دوستان وضعیتشون چجوری هست؟
    اینم تستم:
    Last edited by amir20; 27-04-2011 at 21:26.

8. این کاربر از amir20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

همینی که میگین بود ولی الان پینگ یاهو کردم 350 ms بود یکم خوب شده.مال شما چطوریاس؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

الان که در همین لحظه چک کردم ...

پینگا 2باره برگشته و خوب شده ...

اما خیلی تایم اوت داغونی داره ... خیلی تایم اوت از 4.2.2.4 داره !!

دوستان لطفا چک کنن . . .

(256 مخابرات)
    Last edited by mt17770; 27-04-2011 at 22:47.

اگه نباشه جاش خالی می مونه عليرضا خان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هر كي از مخابرات گرفته بعد از چند ماه به اين نتيجه رسيده اشتباه كرده.

به چند علت:

1. سرعت وبگردي افتضاح (چون همه مشتركان دارن يكسره دانلود ميكنن و پهناي باند رو اشغال كردن)

2. پشنيباني خيلي ضعيف (خدا نكنه مشكلي براي اينترنتتون پيش بياد چون ديگه بايد قيدش رو بزنيد!)

3. با اينكه اسم نا محدود رو يدك ميكشه ولي در عمل زياد نميشه دانلود كرد. از صبح تا شب كه كامپيوتر رو براي دانلود بذاريد در نهايت اندازه اونهايي كه از شركتهاي خصوصي ADSL گرفتن و از شب تا صبح ميذارن دانلود مي كنيد! تازه پول برق و هزينه استهلاك هم در نظر بگيريد!

در نهايت هدف مخابرات اينه كه همه مردم به خاطر نامحدود بودن ADSL مخابرات رو به مخابرات بيارن، بعد كه شركتهاي خصوصي ورشكسته و تعطيل شدن نه تنها ADSL اش رو از نامحدود بودن دربياره بلكه خون مردم رو بكنه توي شيشه.

12. 2 کاربر از عليرضا خان بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

آقا من نمیدونم مخابرات انحصارطلب واقعا چکار داره میکنه
    من چهار روز دیگه شارژ 3 ماه مخابراتم با سرعت 256 تموم میشه، یک ماهی بود سرعتم افتضاح بود. افتضاح به معنی واقعی کلمه، قسم خورده بودم پول بشتر بدم و محدودیت حجمی از شرکتی ها بگیرم و برم مخابرات بگم پورتمو خالی کنن چون واقعا اعصابم داغون کرد. حساب کنید یک ماه سرعت وب بروزینگم مثل دیال آپ بود و چیز پی ان هم که اصلا جواب نمیداد و دیسی میشد. هر چی زنگ میزدم پشتیبانیش می گفت شما خطتتون مشکل نداره و از بالا هم کسی پاسخگو نیست. واقعا پدرم در اومد و به ... خوردن افتادم. حالا که چهار روز فقط از شارژم مونده سرعتم دوباره خوب شده و چیز پی ان کار میکنه. من متوجه شدم مخابرات اسما نامحدود میده و اگه حجم دانلودتون خیلی زیاد بشه سرعتتون رو کم میکنه که دیگه نتونین با سرعت نسبتا بالا دانلود کنید. من دانلود زیاد داشتم واز مخابرات سرویس گرفتم. اونها هم برای حجم دانلود باید پول بدن و اگر از یه حدی بگذره ضرر میکنن و سرعتتون رو تا جای ممکن کم میکنن که دیگه فکر دانلود نباشید. در اصل برای یه حجم مشخص که نمیدونم چند گیگه سرعتتون خوبه و اگه از اون حد رد بشه سرعتتون به زیر دیال آپ میرسه. حالا هم برای اینکه سرویس آشغالشو پس ندم دوباره این روزهای آخر، سرعتمو خوب کرده ، ولی این تو بمیری ازون تو بمیری ها نیست. من که پورتمو خالی میکنم تا این عوضی ها به اسم اینترنت پرسرعت نامحدود بفهمن سر مردم کلاه نزارن و دیال آپ بهشون بدن. در ضمن بگم چیز پی ان با خیلی از خطوط مخابرات مشکل داره و با خیلی هاش نداره نمیدونم چرا ولی مثلا پسر خاله من چیز پی ان خوب براش کار میکنه و واسه من اکثر وقتا قطعه و واسه پسر عموم هم اصلا وصل نمیشه.
    آقا بهتره بگم هر کی دیال آپ نامحدود میخواد بره مخابرات سرویس بگیره، من و پسر عموم که تصمیم گرفتیم سرویسشو حتی اگه 5000 تومن هم بده پس بدیم حداقل اعصابمون راحته و میدونی هر وقت بخوای اینترنت سریع داری و چیز پی ان صد در صد روش وصل میشه.
    فقط یه چیز ، اینترنت پر سرعت قبلی که من از فن آوا داشتم اصلا قابل مقایسه با این اینترنت به ظاهر پرسرعت مخابرات نیست، پول بیشتر میدی ولی اعصابت آرومه.

14. 2 کاربر از samanqaz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اینم تست امروز من که تازه روز خوب و پرسرعتمه، 256 مخابرات قاسم آباد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •