آقا من نمیدونم مخابرات انحصارطلب واقعا چکار داره میکنه
من چهار روز دیگه شارژ 3 ماه مخابراتم با سرعت 256 تموم میشه، یک ماهی بود سرعتم افتضاح بود. افتضاح به معنی واقعی کلمه، قسم خورده بودم پول بشتر بدم و محدودیت حجمی از شرکتی ها بگیرم و برم مخابرات بگم پورتمو خالی کنن چون واقعا اعصابم داغون کرد. حساب کنید یک ماه سرعت وب بروزینگم مثل دیال آپ بود و چیز پی ان هم که اصلا جواب نمیداد و دیسی میشد. هر چی زنگ میزدم پشتیبانیش می گفت شما خطتتون مشکل نداره و از بالا هم کسی پاسخگو نیست. واقعا پدرم در اومد و به ... خوردن افتادم. حالا که چهار روز فقط از شارژم مونده سرعتم دوباره خوب شده و چیز پی ان کار میکنه. من متوجه شدم مخابرات اسما نامحدود میده و اگه حجم دانلودتون خیلی زیاد بشه سرعتتون رو کم میکنه که دیگه نتونین با سرعت نسبتا بالا دانلود کنید. من دانلود زیاد داشتم واز مخابرات سرویس گرفتم. اونها هم برای حجم دانلود باید پول بدن و اگر از یه حدی بگذره ضرر میکنن و سرعتتون رو تا جای ممکن کم میکنن که دیگه فکر دانلود نباشید. در اصل برای یه حجم مشخص که نمیدونم چند گیگه سرعتتون خوبه و اگه از اون حد رد بشه سرعتتون به زیر دیال آپ میرسه. حالا هم برای اینکه سرویس آشغالشو پس ندم دوباره این روزهای آخر، سرعتمو خوب کرده ، ولی این تو بمیری ازون تو بمیری ها نیست. من که پورتمو خالی میکنم تا این عوضی ها به اسم اینترنت پرسرعت نامحدود بفهمن سر مردم کلاه نزارن و دیال آپ بهشون بدن. در ضمن بگم چیز پی ان با خیلی از خطوط مخابرات مشکل داره و با خیلی هاش نداره نمیدونم چرا ولی مثلا پسر خاله من چیز پی ان خوب براش کار میکنه و واسه من اکثر وقتا قطعه و واسه پسر عموم هم اصلا وصل نمیشه.
آقا بهتره بگم هر کی دیال آپ نامحدود میخواد بره مخابرات سرویس بگیره، من و پسر عموم که تصمیم گرفتیم سرویسشو حتی اگه 5000 تومن هم بده پس بدیم حداقل اعصابمون راحته و میدونی هر وقت بخوای اینترنت سریع داری و چیز پی ان صد در صد روش وصل میشه.
فقط یه چیز ، اینترنت پر سرعت قبلی که من از فن آوا داشتم اصلا قابل مقایسه با این اینترنت به ظاهر پرسرعت مخابرات نیست، پول بیشتر میدی ولی اعصابت آرومه.