پس لااقل مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
پس لااقل مشخصات کامل سیستمت رو بگذار...
سی پی یو 4
گرافیک gts 250
رم 2 تا 1 گیگ
اونو نمیگم که . همون رنه که توی کشیتی یعد خیلی بزرگ میشه . همون که یه کپه آدم می خوره
هرچند اون غولی رو که شما میگید رو هم با آر پی جج کشتم . البته به گفته خودتون بود که با آر پی جی بکششچون واقعا نمیتونستم . خیلی سخت شده بود . در هر صورت این بازی منو خیلی اعصبی میکرد موقع بازی همش در حال فحش دادن بود
برای اینکه من نمیدونم چرا نباید این شخصب بازی در حال راه رفتن خشاب عوض کنه . چرا نتونه در حال راه رفتن تفنگش رو تعویض کنه . یا چرا مثلا دکمه 1 فقط فلان تفنگ نیاره . وسط اون همه در گیری من از کجا باید بدونم که نارانجکی که برداشتم توی کدوم شماره رفته . بیشتر ضرباتی که می خورده سر همین خشاب عوض کردن ها و دنبال تنفگ گشتن و ... بود . به نظر شما باگ نیست ؟ آیا پچی براش نیومده ؟!
![]()
Last edited by mahyarSAMSUNG; 21-11-2009 at 14:52.
عزیزم ، درست نوشته .
یه اسلحه ماهواره ای هست که باهاش روی اوروبورو هدف میگیری با لیزر از آسمون میزنه .
اون شاخک هاشو با یه اسلحه درست و حسابی مثل مگنام میزنی ، یک توپ گنده از وسطش میاد بیرون با اون شارژیه میزنی وسطش .
4 بار که این کار رو بکنی از بین میره .
دوستان من به یک مشگل برخوردم...
قبلا که این بازی رو بازی میکردم تمام دموهاش میامد اما الان به قسمت دموها که میرسه صدا دارم ولی تصویر ندارم...کسی میدونه اشگال از کجاست؟؟؟
از کدک های ویندوز .
سیستمت که عالیه فق این فایل رو از اینجا دانلود کن:
دو تا کپی ازش بگیر یکی توی system 32 و یکی هم توی این مسیر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم جواب بده...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رفتم از همون مغازه ای که خریدم پرسیدم یه برنامه با این نام gfwlivesetup بهم داد نصب کردم درست شد
بازم از کمکت ممنون
كسي سيو مرحله مبارزه با وسكر يا بعد اون مثلا چند مرحله جلوتر رو نداره به من بـــده ؟؟؟
خواهش میکنم ولی دیگه حساب اینجا رو نکرده بودم که xlive رو نصب نکرده باشی...
این برنامه رو باید همون اول نصب میکردی!
احتمالا توی همون dvd بازی هم باید می بود...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)