تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 418 از 2014 اولاول ... 3183684084144154164174184194204214224284685189181418 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خداي من! من و ليست کوچکم دوست داريم... در جام آسيا بازي کنيم و دعا کنيم که ما... همه ي آبي ها... دست در دست هم دهيم... و قلَک هاي کوچک خودمان را.... براي خريد دستگاه فکس هديه کنيم و از همه ي بزرگ تر هاي تيم زردمان... بخواهيم تا ما را ياري کنند....تا همه از سيرکي شاد و مفرح لذت ببرند هم اکنون نيازمند ياري سبزتان هستيم شماره حساب 16/6/52 بانک ملي ايران شعبه سر کوچه آسيا
    الان یه ربعه دارم می خندم به این عبارت

دمت گرم

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

شیث رفت اشتوتگارت؟
    Last edited by saeed_h1369; 07-07-2008 at 00:07.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نخیر شیث دیپورت شد و بجاش یک فنلاندی 24 ساله اومده توی تمرینات

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

الان یه ربعه دارم می خندم به این عبارت

دمت گرم
    بابا تو ديگه كي هستي

مردم از خنده به خدا

ايول

يا حق (:
    خوشحالم که خوشتون امد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

علي پروين واسه تيم ملي انتخاب شده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

يا حق (:

اکه منظورت محمد پروین ، اره دعوت شده

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مصطفوى: از قطبى قول قهرمانى گرفته ايم
    ايران ورزشى - افشين قطبى فصل قبل و بعد از ورودش به تهران قول قهرمانى داد و به قول اش هم عمل كرد. حالا داريوش مصطفوى كه موفق به جلب رضايت قطبى براى بازگشت شده خيلى دوست دارد فصل جديد را با قول قهرمانى آغاز كند و با بالاى سر بردن جام به پايان ببرد. او مى گويد: افشين قطبى مربى بزرگ و با دانشى است كه در چند تيم آسيايى نيز فعاليت داشته و سال گذشته نيز در نخستين سال حضور خود توانست پرسپوليس را قهرمان ليگ برتر كند.
    او قول قهرمانى در آسيا را هم به ما داده و اميدواريم بتوانيم تا شرايط را به گونه اى فراهم كنيم كه اين مربى بدون مشكل به كار خود ادامه دهد.
    بعد از انتخاب سرمربى تيم حال نوبت به جذب بازيكنان مورد نظر كادر فنى است و بايد تلاش كنيم بهترين نفرات را براى فصل جديد كه كار سختى پيش رو داريم براى تيم خود به خدمت بگيريم و در هر سه جام با تمام قدرت حاضر شويم.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مهلت ۲۴ ساعته براى تمديد قراردادها

ايران ورزشى - تعدادى از بازيكنان پرسپوليس به دلايلى هنوز قراردادشان را تمديد نكرده اند و گفته مى شود تنها ۲۴ ساعت ديگر براى تصميم گيرى در اين خصوص فرصت دارند.مجيد فرخزادى درباره تمديد قرارداد بازيكنان مى گويد: بازيكنانى كه هنوز قراردادشان را تمديد نكرده اند مطمئناً بايد ظرف يك روز آينده، با حضور در باشگاه قراردادشان را تمديد كنند.
    محمد نصرتى و عباس آقايى بازيكنانى هستند كه باشگاه براى تمديد قرارداد آنها وارد عمل شده همچنين مذاكراتى با حسين كعبى صورت گرفته كه هنوز نتيجه آن روشن نيست.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سايت گل: قطبى به دنبال قهرمانى آسيا

ايران ورزشى -افشين قطبى دوباره برگشت تا همه چيز تحت تاثير حضور دوباره اش قرار بگيرد. حالا سايت گل هم از بازگشت او مى نويسد: افشين قطبى كه از بازگشت به پرسپوليس خوشحال است، قهرمانى اين تيم در فصل آينده ليگ قهرمانان آسيا را مى خواهد.
    مربى سابق تيم ملى فوتبال كره جنوبى فصل گذشته پرسپوليس را به قهرمانى در ليگ برتر ايران رساند و هفته گذشته با امضاى قرارداد جديدى دوباره به اين تيم بازگشت. وى بعد از ورود به ايران در فرودگاه بين المللى امام خمينى به خبرنگاران گفت: فصل گذشته وقتى كارم را در پرسپوليس شروع كردم به هواداران قول دادم كه اين تيم را قهرمان كنم و سرانجام به هدفمان رسيديم. اكنون نيز قهرمانى در جام قهرمانان آسيا را مى خواهيم و فكر مى كنم كه چنين چيزى ممكن است.
    از بازگشت به وطنم بسيار خوشحالم. پرسپوليس شير دل فصل گذشته كار بزرگى كرد و مى تواند يكبار ديگر به اين موفقيت برسد.
    سرمربى پرسپوليس با رد اينكه به خاطر رفتن حبيب كاشانى مدير عامل پرسپوليس به اين تيم بازگشته تاكيد كرد: متاسفانه بسيارى از مردم گفتند كه به خاطر حضور حبيب كاشانى از پرسپوليس رفتم اما او دوست نزديك من است كه بيش از ديگران به من اعتماد داشت. قبل از امضاى قرارداد جديد با او مشورت كردم و از ديدن مجدد او بسيار خوشحالم.

آخر فروم باز دل تنگم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض باقري: پرسپوليس، آسيايي بسته شده است

فوتبال- كاپيتان پرسپوليس معتقد است مديريت باشگاه پرسپوليس بهترين اقدام ممكن را درخصوص انتخاب سرمربي انجام داده است.

كريم باقري با حمايت از قطبي در گفت‌وگو با سايت فوتبال ايران گفت: اين بهترين انتخاب ممكن بود.
    • پيش از اين گفته بودي بهترين گزينه براي سرمربيگري پرسپوليس دنيزلي است اما نهايتاً قطبي انتخاب شد...
    حرف من اين بود كه اگر قطبي به پرسپوليس نيايد، دنيزلي بهترين گزينه است. اما مسلماً قطبي بهترين انتخاب ممكن براي تيم ما بود كه انجام گرفت. خوشحالم كه اين موضوع به بهترين نحو براي پرسپوليس انجام گرفت. مسلماً حضور مجدد قطبي به نفع پرسپوليس خواهد بود.
    • اما گفته مي‌شود شما شخصاً دوست داشتي دنيزلي سرمربي پرسپوليس شود...
    اصلاً اين‌طور نيست. مي‌توانيد از آقاي مصطفوي بپرسيد كه من در ملاقات به ايشان چه گفتم. توصيه من به مديريت باشگاه، قطبي بود و در همان جا تأكيد داشتم اگر قطبي به ايران نمي‌آيد دنيزلي را به پرسپوليس بياورند همين.
    • برخي‌ها اعتقاد دارند قطبي قادر به كسب قهرماني مجدد با پرسپوليس نيست، چون تقريباً كمتر تيمي توانسته دو فصل به‌طور پشت‌سر هم قهرمان ليگ شود؟
    ساختار باشگاه پرسپوليس حرفه‌اي است. تشكيلات حرفه‌اي در كنار مديريت، كادر فني و بازيكنان خوبي كه در اين فصل در اختيار گرفته‌ايم مطمئناً براي قطبي و تيم ما شرايط دومين قهرماني را فراهم خواهد ساخت. كادر فني تيم ما مانند فصل قبل كاملاً با مديريت باشگاه هماهنگ است.
    • جدا از سپاهان كه در آسيا نتايج خوبي گرفته به‌نظر كسب موفقيت در آسيا براي پرسپوليس تا حدودي رؤيايي شده است.
    با برنامه‌ريزي دقيق تيم ما پس از چند سال قهرمان ليگ شد و به حرف و حديث‌هاي حاشيه‌اي در اين خصوص پايان داد. مطمئن باشيد با ادامه روند موفق قبلي، قهرماني و موفقيت در آسيا، بار ديگر براي پرسپوليس يك رؤيا محسوب نمي‌شود.
    • نظرت در رابطه با كادرفني جديد و حضور يك مربي برزيلي در كادر جديد چيست؟
    در حيطه كاري من نيست كه در مورد سرمربي تيم نظر بدهم اما خوشحالم كه از دوستان قديمي من مانند عابدزاده و پيرواني هم در اين كادر جديد حضور دارند.
    • اما تغييرات در كادرفني پرسپوليس به قيمت كنار گذاشتن استيلي انجام شد!
    بالاخره در طبيعت فوتبال تغيير و تحول وجود دارد و تضميني براي حضور هيچ شخصي در پرسپوليس يا هر تيم ديگري وجود ندارد.
    • قبول داري پرسپوليس نسبت به سال قبل قوي‌تر بسته شده؟
    پرسپوليس واقعاً بازيكنان خوبي را به خدمت گرفته و به اعتقاد من پتانسيل تيم ما با تمديد قرارداد چند بازيكن قديمي و جذب چند بازيكن جديد ديگر فوق‌العاده بالا رفته است و حالا مي‌توان گفت كه پرسپوليس آسيايي بسته شده است.
    • امسال در كنار پرسپوليس، چه تيم‌هايي را مدعي قهرماني مي‌داني؟
    به‌نظر من در شرايط حاضر همه تيم‌ها مدعي قهرماني هستند و قطعاً نبايد روي قهرماني چند تيم نظر داد.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

سکوتي که بلندترين فريادهاست/کاشاني و استيلي مصاحبه نمي کنند!

خيلي ها انتظار داشتند با حضور مجدد افشين قطبي در راس کادر فني پرسپوليس،حبيب کاشاني و حميد استيلي پيرامون اين حضور اظهار نظر کنند اما سکوت اين روزهاي اين دونفر برخلاف انتظارات است.

حبيب کاشاني طي روزهاي اخير دست رد به سينه همه خبرنگاران زده و در مراجعه با اين سوال که نظرتان درباره بازگشت قطبي چيست؟ گفته است: قصد مصاحبه ندارم چون پرسپوليس به آرامش نياز دارد.

از سوي ديگر حميد استيلي هم پاسخ تلفن ها را نمي دهد تا اين سکوت وي و همچنين کاشاني معاني بسياري درون خود داشته و مصداق جمله: سکوتي که بلندترين فريادهاست باشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •