اتفاقا مال من آهنربایی هست و هیچ تاثیری نداشته
البته اسپیکر ها یک نویز ناچیزی دارند اگر گوشت رو ببری جفتشون و خوب دقت کنی
اتفاقا مال من آهنربایی هست و هیچ تاثیری نداشته
البته اسپیکر ها یک نویز ناچیزی دارند اگر گوشت رو ببری جفتشون و خوب دقت کنی
یه سوالی در مورد 8 گیگ داشتم.
من یه تعداد برنامه پس از فرمت گوشی نصب کردم حالا هر وقت گوشی رو ریستارت میکنم مینویسه:installing
که یه مدت مثلا 30 ثانیه طول میکشه و بعد ارور میده که :untrusted application on mass memory.install the application in app.manager
یعنی چی؟؟
چی باید بکنم؟؟
در ضمن وقتی میرم app.manager همه ی برنامه ها اینستال شده.
فقط خیلی عجله دارم هر چه زودتر باشه بهتره.
ممنون.
چند صفحه قبل رو می خوندی مشکل رو توضیح دادم و راه حلش هم گفتم :
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون به خاطر راهنماییتون.![]()
[quote=Arshia001;3372078]خب هر کیفیتی یه حجمی هم اشغال میکنه دیگه! DivX هم همچین آش دهن سوزی نیست.میخوای کوچیک شه باید کیفیتو بیاری پایین.
به نظر من که آش دهن سوزی هستمن خودوم روی هاردم بیشتر از 100 تا فیلم با فرمت divx دارم که کیفیتش با dvd تقریباً برابره ( که اونم بخاطر تکنولوژی پیشرفتشه) در ضمن من نمیخام کیفیت فیلم برداری رو بیارم پایین
آخرش نگفتین میشه با نصب برنامه به سیستم دوربین ، divx هم فیلمبرداری کرد یا نه ؟؟![]()
با نصب برنامه میشه ساپورته پخش دی ویکس رو اضافه کرد اما تا حالا برنامه برایه فیلم برداری با فرمت دیو ندیدم.
اصلا برنامه ای که 3rd پارتی باشه و مخصوصه فیلم برداری باشه 1-2 تا بیشتر نیست. که اونم قدیمی بود.
حالا هیچ راهی میشناسی که بدون افت کیفیت بشه حجم بیشتری فیلم رو با دوربین گوشی زخیره کرد ؟
راهی نداره.مگه یکیش قربانی اون یکی بشه.
از تو ستینگیش کیفیت رو بذاری رو "تی وی نرمال" یا "ایمیل های کوالیتی".
که به ترتیب کیفیت سه چهارم و نصف میشه و حجم فیلم ذخیره شده نصف و یک چهارم میشه.
ولی من فیلم های DivX که دیدم حدودا 1:30 با کیفیت 1/4 DVD میشه 270 مگ!MP4 با کیفیت DVD میشه 500 مگ!
سلام
دوستان می خواستم بدونم من اگه به این فریمور جدیده (30) فلش کنم گوشیم چه فرقی می کنه؟
چی اضافه می شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)