من هانت! اگه یادم باشه یه جای من هانت گیر کرده بودی درسته!!؟ بازی ترسناک برا PSP خیلی هم کمه کی گفته زیاده!!
یه لینک برا popstation بده دمت گرم!
من هانت! اگه یادم باشه یه جای من هانت گیر کرده بودی درسته!!؟ بازی ترسناک برا PSP خیلی هم کمه کی گفته زیاده!!
یه لینک برا popstation بده دمت گرم!
بله بازي ترسناك برا پي اس پي كمه منم تصديق مي كنم ! چون به نظر من كلا با ذات پي اس پي سازگار نيست زياد !
دمت گرم با مرام
من مرده اون تزتم نازنین ولی راستش بحث این حرفا نیست الان پولم آماده نیست باید تا تابستون صبر کنم
یه سوال اساسی هم دارم که خیلی برام مهمه:!!!!!!!!!
دوستان من 23 سال دارم به نظرتون ضایع نیست psp بخرم و باش بازی کنم ؟ از طرفی خوره بازی هستم از طرف دیگه سنم زیاد شده احساس میکنم psp ماله زیر سنینه 21 است!!!
نظر شما چیه؟
ممنون
الان احساس مي كني مثلا من ده سالمه !! منم 22 سالمه اصولا بازي هاي الان اگه دقت كني بيشتر مناسب بزرگترهاست تا كوچيتر ها ... بخر حالشو ببر مگه به سنو ساله !
بازی ترسناک برا PSP خیلی هم کمه کی گفته زیاده!!بابا ما یه غلطی کردیم گفتیم زیاده! منظورم این بود که هست خلاصه. جاوید جان کجاش با ذات پی اس پی در تضاده؟! شما اون اول سایلنت هیل رو ندیدی چی نوشته؟! (مرده شورشونو ببرن) نوشته این بازی برای بازی در تاریکی و با هدفون بهینه شده است!! حرفشونو گوش دادم و خداوکیلی ترسیدم (چرا دروغ؟!) شما رو کدوم کنسول میتونی همچین تجربه ای داشته باشی؟بله بازي ترسناك برا پي اس پي كمه منم تصديق مي كنم ! چون به نظر من كلا با ذات پي اس پي سازگار نيست زياد !
[QUOTE]دمت گرم با مرام
من مرده اون تزتم نازنین ولی راستش بحث این حرفا نیست الان پولم آماده نیست باید تا تابستون صبر کنم[/
QUOTE]
من نوکرم. تز دادن یکی از اساس دینه! ولی اون نازنینش چی بود؟! به هر حال بعد از خرداد پی اس پی 100% گرون میشه از ما گفتن.
دوستان من 23 سال دارم به نظرتون ضایع نیست psp بخرم و باش بازی کنم ؟عجب چیزی گفتی جاوید! کلی خندیدم!الان احساس مي كني مثلا من ده سالمه !!
بابا راس میگه. (جاوید راس میگه!!) فکر کردی کسی که سنش پایینه پول از کجا باید بیاره اصلا پی اس پی بخره؟!!!! اکثر کسایی که پی اس پی میخرن دستشون تو جیب خودشونه. جون اگه کسی بخواد واسه بچش کنسول بخره، هر چقدر هم مایه دار باشه یه کنسول خونگی میخره. تا بچه اش بشینه خونه حداقل!! اصلا پی اس پی مال کساییه که همه اش بیرون از خونه ان و اینور اونور میرن. کدوم آدم سن پایینی این شرایطو داره؟!
آقا چرا ناراحت مي شي به خدا منظوري نداشتيم ! بازي تو هر سبكي براي پي اس پي هست ولي ترسناك كمتره ... البته به شخصه اصلا چيزي به اسم سبك ترسناك رو قبول ندارم ! تا حالا هيچ بازي نتونسته حس واقعي ترس رو بهم منتقل كنه حتي سايلنت هيل با همون شرايطي كه گفتيد ... ( شايدم زياد بازي هاي اينجوري بازي كرديم عادي شده ! )بابا ما یه غلطی کردیم گفتیم زیاده! منظورم این بود که هست خلاصه. جاوید جان کجاش با ذات پی اس پی در تضاده؟! شما اون اول سایلنت هیل رو ندیدی چی نوشته؟! (مرده شورشونو ببرن) نوشته این بازی برای بازی در تاریکی و با هدفون بهینه شده است!! حرفشونو گوش دادم و خداوکیلی ترسیدم (چرا دروغ؟!) شما رو کدوم کنسول میتونی همچین تجربه ای داشته باشی؟
ناراحت نشدم. یه سوال؟ چرا هر چی میگم همه میگن "چرا ناراحت میشی؟!" به خدا ناراحت نمیشم. به نظرم مشکل از منه چون همه همینو بهم میگن. احتمالا یه روانشاسی باید برم ببینم چی میگه... به هر حال... تاپیکو منحرف نکنم... قبول دارم آقا! کمتره... من یه نفر که اصلا بازی ترسناک دوست ندارم. فقط فیلم ترسناک حال مید! وگرنه بازی که به من حال نمیده. ولی سایلنت هیل، اولای بازی اونجاش که دختره رو تو آینه میبینه من ترسیدم. البته واسه یه لحظه. به هر حال من سرچ کردم و فهمیدم همونطور که شما فرمودید بازی ترسناک رو پی اس پی کمه.آقا چرا ناراحت مي شي به خدا منظوري نداشتيم ! بازي تو هر سبكي براي پي اس پي هست ولي ترسناك كمتره ... البته به شخصه اصلا چيزي به اسم سبك ترسناك رو قبول ندارم ! تا حالا هيچ بازي نتونسته حس واقعي ترس رو بهم منتقل كنه حتي سايلنت هيل با همون شرايطي كه گفتيد ... ( شايدم زياد بازي هاي اينجوري بازي كرديم عادي شده ! )
شرمنده! صبح ندیدم این جمله رو! بفرما. 1.1 مگیه لینک برا popstation بده دمت گرم!
اگه کار نکرد:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by musketeer; 27-05-2008 at 12:26.
مثلا يه فرد 16-17 ساله psp بدردش نميخوره؟؟دمت گرم با مرام
من مرده اون تزتم نازنین ولی راستش بحث این حرفا نیست الان پولم آماده نیست باید تا تابستون صبر کنم[/
QUOTE]
من نوکرم. تز دادن یکی از اساس دینه! ولی اون نازنینش چی بود؟! به هر حال بعد از خرداد پی اس پی 100% گرون میشه از ما گفتن.
عجب چیزی گفتی جاوید! کلی خندیدم!
بابا راس میگه. (جاوید راس میگه!!) فکر کردی کسی که سنش پایینه پول از کجا باید بیاره اصلا پی اس پی بخره؟!!!! اکثر کسایی که پی اس پی میخرن دستشون تو جیب خودشونه. جون اگه کسی بخواد واسه بچش کنسول بخره، هر چقدر هم مایه دار باشه یه کنسول خونگی میخره. تا بچه اش بشینه خونه حداقل!! اصلا پی اس پی مال کساییه که همه اش بیرون از خونه ان و اینور اونور میرن. کدوم آدم سن پایینی این شرایطو داره؟!
در ضمن دستش هم تو جيب خودش نيست!
Last edited by GHOST RECON; 27-05-2008 at 14:00.
یه حس دارم که psp هم داره تو کلکسیون کنسول های قدیمی میره چون 4 ساله از عمرش گذشته و بازیهای که باید براش بیاد اومده و فکر کنم 2 سال دیگه کامل از یاد بره
کی گفت به دردش نمیخوره؟! گفتم کمتر دارن. شما بیشتر کسایی که دیدی تو چه سنی بودن؟ من که بیشتر بالای 19-20 سال دیدم پی اس پی داشتن.مثلا يه فرد 16-17 ساله psp بدردش نميخوره؟؟
در ضمن دستش هم تو جيب خودش نيست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)