تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 722 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 7212

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محسن چاوشی

آخر فروم باز Alireza_SA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

12 اشاره ی داریوش کبیر به هنر محسن چاوشی

یکی از خوانندگان مطرح خارج از کشور موسوم به «خواننده لس‌آنجلسی»
    (به زعم رسانه‌های داخل کشور) در اظهار نظری جالب علاقه‌ی خود را به محسن چاوشی
    از خوانندگان مطرح موسیقی پاپ نشان داد.
    او در گفتگو با یکی از رسانه‌های خارج از کشور در مورد خواننده‌ی محبوب خود می‌گوید:

«صدای خوب را از هر کس که باشد دوست دارم برای مثال در گذشته از صدای نادر گلچین،
    محمودی خوانساری، عماد رام، پوران و الهه لذت میبردم و اکنون نیز از صدای دوستانی نظیر ابی،
    سیاوش قمیشی، محسن نامجو و ..
    و همچنین جوانان داخل ایران نظیر محسن چاوشی که معتقدم کارهایشان مانند چشمه‌ای خودجوش است
    که علیرغم محدودیتها و ممنوعیتها محصول آن به مرور پشت سد بزرگ موسیقی پاپ
    جمع شده و به زودی آن را خواهد شکست و به لس آنجلس نیز خواهد رسید.»

گفتنیست این خواننده، علاقه خود را به آثار محسن چاوشی پیش از این نشان داده و
    در یکی از کنسرت‌های خود آهنگی از «فیلم سنتوری» را پخش کرده و فرزندش
    آهنگ «خیانت» محسن چاوشی را در کنار او روی صحنه اجرا کرده بود.

منبع: musiceiranian.ir
    Last edited by Alireza_SA; 24-08-2011 at 17:33.

2. 10 کاربر از Alireza_SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

و به زودی آن را خواهد شکست و به لس آنجلس نیز خواهد رسید.»
    یعنی چی ؟ یعنی بیاد لس آنجلس..؟ دوره ی خواننده های لس آنجلسی دیگه تموم شده ..

درضمن الان دیگه به نظر من خواننده های داخل ایران یه سر و گردن از خواننده های لس آنجلسی هم بهتر میخونند و بیشتر طرفدار دارند و

آهنگاشون هم بیشتر گوش میدن ..همچنین الان در ایران برای خواننده های رسمی و مجاز عملا سد بزرگ یا مانعی نیست که بخواد مانع

پیشرفت شون بشه..

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

یعنی چی ؟ یعنی بیاد لس آنجلس..؟ دوره ی خواننده های لس آنجلسی دیگه تموم شده ..
    نه دوست عزيز منظورش اين هست كه با كار هاي خوب و قوي قطعا توي خارج كشور هم طرفدار پيدا خواهد كرد و مردم حتي تو لس آنجلس هم از اون ها ياد ميكنند. منظورش اومدن به اونجا نبودش.

اين جملتون هم اينطوري باشه بهتره :

دوره ی خواننده های لس آنجلسی دیگه تموم شده ..
    دوره ي برخي خوانندگان لس آنجلسي تموم شده ..

5. 9 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

یکی از خوانندگان مطرح خارج از کشور موسوم به «خواننده لس‌آنجلسی»
    (به زعم رسانه‌های داخل کشور) در اظهار نظری جالب علاقه‌ی خود را به محسن چاوشی
    از خوانندگان مطرح موسیقی پاپ نشان داد.
    او در گفتگو با یکی از رسانه‌های خارج از کشور در مورد خواننده‌ی محبوب خود می‌گوید:

«صدای خوب را از هر کس که باشد دوست دارم برای مثال در گذشته از صدای نادر گلچین،
    محمودی خوانساری، عماد رام، پوران و الهه لذت میبردم و اکنون نیز از صدای دوستانی نظیر ابی،
    سیاوش قمیشی، محسن نامجو و ..
    و همچنین جوانان داخل ایران نظیر محسن چاوشی که معتقدم کارهایشان مانند چشمه‌ای خودجوش است
    که علیرغم محدودیتها و ممنوعیتها محصول آن به مرور پشت سد بزرگ موسیقی پاپ
    جمع شده و به زودی آن را خواهد شکست و به لس آنجلس نیز خواهد رسید.»

گفتنیست این خواننده، علاقه خود را به آثار محسن چاوشی پیش از این نشان داده و
    در یکی از کنسرت‌های خود آهنگی از «فیلم سنتوری» را پخش کرده و فرزندش
    آهنگ «خیانت» محسن چاوشی را در کنار او روی صحنه اجرا کرده بود.

منبع: musiceiranian.ir
    مرسی علیرضا جان چیز تازه ای نیست
    داریوش قمیشی گوگوش نامجو و خیلی های دیگه لب به تحسین محسن چاوشی گشودن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -------------
    بعلاوه حرف شما به نوعی توهین به 31 نفری بود که در تاپیک نظرسنجی آلبوم خاص به رضا یزدانی رای دادن.
    یقین کنید که در کل 50 نفری که تا این لحظه در نظرسنجی شرکت کردن، بیشتر از آهنگ به دادم برس خوششون اومده تا آهنگ ها
    اول از هر چیز من پست اون اقایی که توهین کرد ندیدم و توهین به صورت به هر کسی نفی میشه
    ولی حالا که همچین صحبتی رو پیش کشیدید لازم شد جوابی هم بدم چون تو تاپیکش هم به توصیه زننده تاپیک مبنی بر نزدن پست احترام بذارم
    چطور میشه تو یه نظرسنجی یکی به طور عجیبی میاد اول میشه در حالی که تو هفته اول جز دو نفر اخر بود ولی بعدش یهو رای هاش بالا میره رضا یزدانی فکر نمیکنم حتی جز خواننده های با طرفدارای متوسط باشه تو هر نظرسنجی ای که تو سایت های مختلف موزیک و اهنگ و فیس بوک و ... زده شد هم بهترین اهنگ البوم خاص ها شد با اختلاف زیاد و این البومم اگه فروش رفت به خاطر اسم چاوشی بوده که اینا نیازی به گفتن نیست ولی یهو چطور میشه یه گزینه که تو همه نظرسنجی ها جز 3 مورد اخر و انتهایی بوده یهو اونم در حالی که هفته اول از اخر دوم بود رای هاش زیاد میشه به طور خودجوش ! با کمی کندوکاو وقتی میبینیم مدیر انجمن موسیقی و همچنین زننده تاپیک از معدود طرفدارای رضا یزدانی هست و طبعا رفیقای زیادی هم باید داشته باشه در سطح فروم یا ایدی کمکی داشته باشه طبعا میشه با رفیق بازی یه پیغام خصوصی راحت داد به یکی بیاد رای بده بیا به این گزینه و طرف هم میاد دیگه اصلا شاید اهل موسیقی هم نباشه طرف و صدای طرفم نشنیده باشه مثه این نظرسنجی های بهترین اواتار تو فروم ها میزنن و چند گزینه میذارن طرف میاد به ده نفر پیغام خصوصی میده بیا به من رای بده (برای خودم بارها پیش اومده این مورد و منم رفتم رای دادم بدون اینکه طرف بشناسم)
    نظرسنجی که 50 ایدی ( نه 50 نفر ) شرکت کردن و اتفاقا یه قضیه جالب دیگش هم نظرسنجی طوری انتخاب شده نفرات رای دهنده مشخص نیست و 400 تا بیشتر هم بازدید نداره تاپیکش دیگه ادامشو بگیرید و برید
    نظرسنجی خیلی مهمی نبود که بخوام راجع به زیر و بمش صحبت کنم ولی اومدید تو تاپیک محسن چاوشی اونم در حالی که مدیر هستید به طرز نیش داری میگید فلانی بیشتر رای اورده ( اونم با همون دلایلی که گفتم) جالبه ..
    این نیز بگذرد...
    Last edited by Greedy; 25-08-2011 at 14:13.

7. 6 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اول از هر چیز من پست اون اقایی که توهین کرد ندیدم و توهین به صورت به هر کسی نفی میشه
    ولی حالا که همچین صحبتی رو پیش کشیدید لازم شد جوابی هم بدم چون تو تاپیکش هم به توصیه زننده تاپیک مبنی بر نزدن پست احترام بذارم
    چطور میشه تو یه نظرسنجی یکی به طور عجیبی میاد اول میشه در حالی که تو هفته اول جز دو نفر اخر بود ولی بعدش یهو رای هاش بالا میره رضا یزدانی فکر نمیکنم حتی جز خواننده های با طرفدارای متوسط باشه تو هر نظرسنجی ای که تو سایت های مختلف موزیک و اهنگ و فیس بوک و ... زده شد هم بهترین اهنگ البوم خاص ها شد با اختلاف زیاد و این البومم اگه فروش رفت به خاطر اسم چاوشی بوده که اینا نیازی به گفتن نیست ولی یهو چطور میشه یه گزینه که تو همه نظرسنجی ها جز 3 مورد اخر و انتهایی بوده یهو اونم در حالی که هفته اول از اخر دوم بود رای هاش زیاد میشه به طور خودجوش ! با کمی کندوکاو وقتی میبینیم مدیر انجمن موسیقی و همچنین زننده تاپیک از معدود طرفدارای رضا یزدانی هست و طبعا رفیقای زیادی هم باید داشته باشه در سطح فروم یا ایدی کمکی داشته باشه طبعا میشه با رفیق بازی یه پیغام خصوصی راحت داد به یکی بیاد رای بده بیا به این گزینه و طرف هم میاد دیگه اصلا شاید اهل موسیقی هم نباشه طرف و صدای طرفم نشنیده باشه مثه این نظرسنجی های بهترین اواتار تو فروم ها میزنن و چند گزینه میذارن طرف میاد به ده نفر پیغام خصوصی میده بیا به من رای بده (برای خودم بارها پیش اومده این مورد و منم رفتم رای دادم بدون اینکه طرف بشناسم)
    نظرسنجی که 50 ایدی ( نه 50 نفر ) شرکت کردن و اتفاقا یه قضیه جالب دیگش هم نظرسنجی طوری انتخاب شده نفرات رای دهنده مشخص نیست و 400 تا بیشتر هم بازدید نداره تاپیکش دیگه ادامشو بگیرید و برید
    نظرسنجی خیلی مهمی نبود که بخوام راجع به زیر و بمش صحبت کنم ولی اومدید تو تاپیک محسن چاوشی اونم در حالی که مدیر هستید به طرز نیش داری میگید فلانی بیشتر رای اورده ( اونم با همون دلایلی که گفتم) جالبه ..
    این نیز بگذرد...
    من نمیخواستم چیزی در این مورد بگم, ولی با این حرف شما به منی که به رضا یزدانی رای دادم برخورد.
    شاید چون اسم ضا یزدانی توی لیست یکی مونده به آخر بود شما فکر کردی که رای کم آورده؟!!
    نه دوست عزیز, بعد از شروع نطرسنجی همیشه رضا یزدانی دومین آهنگ بود از نظر رای که یواش یواش خودشو کشید بالا
    و دقیقا هفته قبل به 28 رسید و به هیچ وجه یکی مونده آخر نبود, اینطوری مطمئن حرف میزنم چون من به دلیل علاقه خاصی که به
    راک و روند رشدش تو ایران دارم تمام جزئیات رو با دقت دنبال میکنم و این نظرسنجی هم یکی از موارد بود.
    طرفدارای چاوشی زود به نظرسنجی هجوم آوردند و رایشونو دادن به همین دلیل بود دیگه سرعت رای آوردنش خیلی کند شده بود.
    از اون طرف کسانی که بدون تعصب آهنگا رو گوش دادن بعد رای دادن باعث شدن یواش یواش "به دادم برس" رای بیاره.
    برعکس شما, خیلی ها معتقدند آهنگ رضا یزدانی موفقتر بوده!
    نظر شخصی خودمم اینه که از همه آهنگ های آلبوم یه سر و گردن بالاتر بود.
    کاش میشد در مورد آهنگ ها تو خود تایپیک ها نظر داد که دیگه به تایپیک های دیگه کشیده نشه.

9. 10 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

شعرای آلبوم متاسفم رو کی گفته ؟
    حسین صفا ؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

مرسی علیرضا جان چیز تازه ای نیست
    داریوش قمیشی گوگوش نامجو و خیلی های دیگه لب به تحسین محسن چاوشی گشودن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -------------

این نیز بگذرد...

سلام

يعني اگه آمار اينجا با سايت هاي ديگه فرق داشت شما بايد به خودت اجازه ي تهمت زدن به ديگران رو بدي اونم از روي تعصب؟!

كي يوزر ساخته؟!

به كي راي دادن؟! به كي پ.خ دادن؟! ( اينا همه رو به ترتيب و با دقت جواب بده عزيز جان!‌)

يعني هرجا چاووشي اول نشد يعني تقلب شده؟! : دي . نه بابا همچين خبرايي نيست عزيز.

بسه به خدا ... من از وقتي آدمايي مثل شما ميان يه حرفايي از روي تعصب ميزنن اصلا ديدم نسبت به چاووشي تغيير كرده ... شما و امثال شما باعث ميشن آدم از موسيقي لذت نبره.

يه آلبومي بوده با كلي تك آهنگ ... اين همه خواننده هم در اون آهنگ خوندن ! بعد اگه آلبوم فروخته بگيم چاووشي بوده يا اگه فروخته بگيم شهاب رمضان و رضا يزداني و امثالهم 100 درصد تاثير داشتن؟!

يعني بقيه اونجا نقشي نداشتن؟!

نه اگه كسي اينطور فكر ميكنه 100 درصد اشتباه ميكنه اين رو به طرفداران سايرين هم ميگم : اگه آلبوم موفق بوده بخاطر يه كار جمعي بوده نه يه نفر ... چه چاوشي و چه يزداني.

ديدگاه هاي شما و امثال شما باعث ميشه مردم زده بشن از محسن چاووشي ... اون بنده خدا خودش تقصيري نداره اما شماها ديگه شورش رو دراوردين. همين فقط حرف خودتون رو قبول دارين و اين رو تعميم ميدين به نظر همه. والا ايشون هم يه آدم معمولي هستن مثل بقيه ي خواننده ها ! نه سلطاني هست نه خدايي هست نه پادشاهي هست نه هيچ چيز ديگه ! فرهاد مهراد كسي كه بعد از اين همه سال هنرش با آدم حرف ميزنه كسي نمياد بهش بگه استاد / سلطان / خدا / پيغمبر !!و ... اونوقت محسن چاووشي ميشه سلطان و حتما بايد همه جا اول باشه ؟!

خسته شديم امثال من نوعي از دست شما هايي كه به همه يه لقب سلطان و نميدونم چي ميدين : سلطان احساس ! / سلطان عشق / سلطان ... !

ما اگه بخوايم طرفدار خود "محسن چاووشي " باشيم نه "سلطان چاووشي " كي رو بايد ببينيم؟!

نه عزيز شما طرفدار نيستي ! اين رو مطمئن باش چون فقط داري چاووشي رو تخريب ميكني با اين نظر هات.

به ولله كار شما اشتباهه ! فقط داريد بقيه رو از چاووشي دلخور ميكنيد و زده ميكنيد. من از وقتي عضو اين سايت شدم و طرفداري هاي متعصبانه و بي جا ي اين چنيني رو ديدم اصلا ديدم تغيير كرده به محسن چاووشي كه چقدر بهش علاقه داشتم. خيلي دلسرد شدم نه بخاطر كارهاش ... كارهاش داره روز به روز و آلبوم به البوم بهتر ميشه اما شماها دارين خرابش ميكنيد تو ذهن مردم.

ياد باد اون تصور شيرين من از محسن چاووشي و صداي خوبش از آلبوم نفرين

به خدا من هميشه گفتم چاووشي رو خيلي دوست دارم تو داخل ايران و تو جمع زنده ها من از همه كارش رو بيشتر قبول دارم اما افسوس از اين حرفاي بي مورد.

من هم تو اون نظرسنجي شركت نكردم.

و آخرين نكته اينكه تهمت زدن از بزرگترين گناهان است.

+

من و ديگران منتظر اين هستيم كه شما اون پ.خ ها رو تماما اينجا به ما نشون بدي.

حتما اين رو از شما مي خوايم. پست بعدي شما فقط بايد حاوي پ.خ ها باشه.
    Last edited by Hamid Hamid; 25-08-2011 at 17:46.

12. 9 کاربر از Hamid Hamid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

این نیز بگذرد...
    سلام
    آخه عزیز جان رفیق جان چرا با نظریه توطئه به این نظر سنجی نگاه میکنی؟
    آخه چه چیزی عاید مدیران انجمن میشه اگر رضا یزدانی آمارش بالا بره؟
    چرا فکر میکنی رضا یزدانی طرفداران معدودی داره؟
    من یکی که چه تو دنیای واقعی و چه مجازی با بیشتر کسانی که صحبت میکنم به محبوبیت بالای رضا بیشتر پی میبرم
    تو آلبوم خاص هم به نظر من و اون 31 نفر بهترین بوده و نظراتمون قابل احترام همونطور که نظرات اون 28 عزیز رای دهنده به چاووشی قابل احترامه...
    چرا فکر میکنی مدیران انجمن آیدی کمکی دارن؟
    تو کاربران معمولی که دو آیدی داشته باشن بن میشن چه برسه به مدیران که با در نظر گرفتن همه جوانب مدیر میشن...
    مثه این نظرسنجی های بهترین اواتار تو فروم ها میزنن و چند گزینه میذارن طرف میاد به ده نفر پیغام خصوصی میده بیا به من رای بده (برای خودم بارها پیش اومده این مورد و منم رفتم رای دادم بدون اینکه طرف بشناسم)
    حامد جان شما وقتی نظر خودت برات مهم نبوده و با پیغام یک نفر به چیزی بدون اینکه بشناسی رای دادی فکر میکنی تو این موضوع نظرسنجی آلبوم خاص هم همه اون کار اشتباه شما رو انجام دادن...

موفق باشید.....
    Last edited by M3HRD@D; 25-08-2011 at 16:57.

14. 9 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

شعرای آلبوم متاسفم رو کی گفته ؟
    حسین صفا ؟
    سلام مجید جان

* عروس من (۵:۲۵) - شعر از حسین صفا

* نفس بریده (۵:۲۸) - شعر از محسن چاوشی

* ابرای پاییزی (۴:۲۶) - شعر از امیر ارجینی

* خیانت (۳:۳۳) - شعر از ترانه مکرم

* کم تحملم (۶:۱۴) - شعر از حسین صفا

* متاسفم (۴:۰۲) - شعر از حسین صفا

* گل سر (۴:۵۳) - شعر از یاها کاشانی

* پرنده (۳:۴۹) - شعر از امیر ارجینی

* فلسطین (۵:۰۳) - شعر از امیر ارجینی

16. 8 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

* نفس بریده (۵:۲۸) - شعر از محسن چاوشی
    علیک سلام
    شعر از خود محسن
    دمش گرم ... معلومه بلده شعر بگه ولی مثل بعضیا نیس بخواد همه کارارو خودش بکنه

18. 2 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •