اول از هر چیز من پست اون اقایی که توهین کرد ندیدم و توهین به صورت به هر کسی نفی میشه
ولی حالا که همچین صحبتی رو پیش کشیدید لازم شد جوابی هم بدم چون تو تاپیکش هم به توصیه زننده تاپیک مبنی بر نزدن پست احترام بذارم
چطور میشه تو یه نظرسنجی یکی به طور عجیبی میاد اول میشه در حالی که تو هفته اول جز دو نفر اخر بود ولی بعدش یهو رای هاش بالا میره رضا یزدانی
فکر نمیکنم حتی جز خواننده های با طرفدارای متوسط باشه تو هر نظرسنجی ای که تو سایت های مختلف موزیک و اهنگ و فیس بوک و ... زده شد هم بهترین اهنگ البوم خاص ها شد با اختلاف زیاد و این البومم اگه فروش رفت به خاطر اسم چاوشی بوده که اینا نیازی به گفتن نیست ولی یهو چطور میشه یه گزینه که تو همه نظرسنجی ها جز 3 مورد اخر و انتهایی بوده یهو اونم در حالی که هفته اول از اخر دوم بود رای هاش زیاد میشه
به طور خودجوش ! با کمی کندوکاو وقتی میبینیم مدیر انجمن موسیقی و همچنین زننده تاپیک از معدود طرفدارای رضا یزدانی هست و طبعا رفیقای زیادی هم باید داشته باشه در سطح فروم
یا ایدی کمکی داشته باشه طبعا میشه با رفیق بازی یه پیغام خصوصی راحت داد به یکی بیاد رای بده بیا به این گزینه و طرف هم میاد دیگه اصلا شاید اهل موسیقی هم نباشه طرف و صدای طرفم نشنیده باشه مثه این نظرسنجی های بهترین اواتار تو فروم ها میزنن و چند گزینه میذارن طرف میاد به ده نفر پیغام خصوصی میده بیا به من رای بده (برای خودم بارها پیش اومده این مورد و منم رفتم رای دادم بدون اینکه طرف بشناسم)
نظرسنجی که 50 ایدی ( نه 50 نفر ) شرکت کردن و اتفاقا یه قضیه جالب دیگش هم نظرسنجی طوری انتخاب شده نفرات رای دهنده مشخص نیست و 400 تا بیشتر هم بازدید نداره تاپیکش دیگه ادامشو بگیرید و برید
نظرسنجی خیلی مهمی نبود که بخوام راجع به زیر و بمش صحبت کنم ولی اومدید تو تاپیک محسن چاوشی اونم در حالی که مدیر هستید به طرز نیش داری میگید فلانی بیشتر رای اورده ( اونم با همون دلایلی که گفتم) جالبه ..
این نیز بگذرد...