تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 418 از 641 اولاول ... 318368408414415416417418419420421422428468518 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,171 به 4,180 از 6407

نام تاپيک: کلوپ P910i-P990

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanmahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

واقعا ممنون میشم. مدلشو بگو تا برم بگیرم
    نه ببین سونی اریکسون موسیقی رو از هندز فری های معمولی پخش نمیکنه. هندز فری هایی که یدونه گوشی دارن منظورمه. هندز فری های استریو دوتا گوشی دارن که مدلای خیلی شیکی هم هستن.

اینجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام به اون دوستي كه از هندزفري سؤال مي كرد . من خيلي پرس و جو كردم كه يه هندزفري بخرم كه بتونم آهنگ هم گوش كنتم ولي يا اصلا" نبود يا اينكه از يه مدلش بود كه هندزفري بلوتوث بود ولي سيم داتشت كه بدرد نمي خورد ولي هندزفري خريدم كه آهنگ پخش نمي كنه ولي با همين هم تو گوشي هاي نوكيا ميشه آهنگ گوش داد . حالا من نمي دنم شايد تازگي ها هندزفري جديدي اومده باشه ولي تا اونجايي كه من اطلاع دارم مي گن سوني اريكسون آهنگ پخش نمي كنه .
    عزیز برای اینکه بتونی اهنگ رو گوش کنی باید هندزفری مدل a2dp داشته باشی . و البته باید گوشی هم a2dp رو ساپورت کنه . البته این مدل نیست بلکه یه قابلیت هستش .
    مرسی شما چه مدلی خریدی و چند؟ راضی هستی و ...
    سلام به همه دوستان
    از دوستم سوال کردم مدلش jabra bt350 است که می تونه با هاش گوش بده و نه سیم داره و کاملا بلوتوثی عمل می کنه با گوشی های موتورولا v3x و نوکیا 6260 جواب داده و مشکل نداشته. حالا دیگه من نمی دونم منظورتون از a2dp چیه ولی این هندزفری با گوشی هایی که گفتم کار کرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanmahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همسایه امام رضا

پيش فرض

نوشته شده توسط amir_cjcj
    سلام به همه ی دارندگان p990 (غول گوشی ها) بله عزیز من اون پست رو زدم . داخل سایت سونی اریکسون نوشته تمامی مراحل آپدیت نباید بیشتر از 1:30 بیشتر بشه چون فایلها با هم قاطی میشه در ضمن این آپدیت برای p990 همش 45 مگ داخل خود گوشی میریزه شما شاید آپدیت رو بد نسب کردی .
    در مورد کارایی هم که این آپدیت میکنه میتونم بهت بگم که این آپدیت یه ذره با آپدیتهای قبلی فرق داره . تو این آپدیت سونی اریکسون مشکل قفل کردن گوشی و مشکل صدا (خرخر کردن بلندگو تو بعضی از آهنگها ) مشکل میس کال ( نشون ندادن علامت میس کال تو بعضی گوشی ها ) مشکل ریست شدن اتوماتیک گوشی و ... رو حل کرده و کمتر به ظاهر رسیده . پیشنهاد میکنم همه دانلود کنن.
    من تا حالا گوشی رو آپدیت نکردم. این سوال برام پیش اومده که وقتی ورژن فریم ور و آپدیت بالاتر می ره نواقص قبلی رو دیگه از توگوشی رفع نمی کنه یعنی مثلا الان یک اشکال گوشی داره که با این آپدیت رفع می شه بعد که ورژن بالاتر رفت آیا همون مشکله قبلی رو هم بازم رفع می کنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    همين حوالي

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    از دوستم سوال کردم مدلش jabra bt350 است که می تونه با هاش گوش بده و نه سیم داره و کاملا بلوتوثی عمل می کنه با گوشی های موتورولا v3x و نوکیا 6260 جواب داده و مشکل نداشته. حالا دیگه من نمی دونم منظورتون از a2dp چیه ولی این هندزفری با گوشی هایی که گفتم کار کرده.
    دوست عزيز اين هندزفري ممكنه با تمام گوشي هاي نوكيا جواب بده ولي با P990 فكر نكنم جواب بده . در ضمن هندزفري كه من خريدم ( البته بعد از كلي پرس و جو ) مدل SE-288 كه تا حالا از بابت صدا مشكلي برام نداشته و تنها مشكلي كه داره اينه كه با P990 نمي شه باهاش آهنگ گوش كرد ولي در كل عملكردش حرف نداره . من كه تا حالا راضي بودم .

آخر فروم باز shahshahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    طهران / Tehran

پيش فرض

سلام میخواستم ببینم شما هم تا حالا به این مورد برخورد کردین یا نه؟
    وقتی با برنامه Advanced Device Lock روی مسیجها پسورد گذاشتم دیگه گوشی هنگام دریافت SMS هیچ صدایی از خودش در نمیکرد و چراغ LED گوشه بالا سمت راست هم چشمک نمیزد.
    اگه کسی تجربه ای مثل من داشته بگه که لا اقل خیالمون راحت باشه که همه P990 ها اینطورین نه فقط گوشی من.

با تشکر.
    سلام به همه برو بچ P990 دار.
    بابا یکی هم تو این تاپیک ما رو تحویل بگیره بد نیست ها!!
    الآن این پست نقل قول شده سومین پستیه که بدون جواب مونده.
    اون قبلی ها رو که دیگه بی خیال شدم.(یکیش مربوط به برنامه FarsiSMS بود و اون یکی مربوط به بسته شدن خود به خود بازی آسفالت 2 بعد از یه بار بازی کردن)

یه سوال دیگه:

چرا وقتی بعضی برنامه های جاوا رو اجرا میکنم آرم جاوا میاد ولی بعد یه مدت میره و برنامه بالا نمیاد.حدود یکی دو دقیقه(بستگی به حجم برنامه)طول میکشه بعد میره تو برنامه.تازه تو این مدت از Main Meno هم خارج نمیشه.
    آخه خیلی افت داره گوشی بابام که W810 برنامه های جاوا رو سه سوت بالا میاره و مال من طول میکشه.

یه چیز دیگه :

تو این Virtual Keyboard فارسی کاراکتر نقطه رو بازم مربع نشون میده میخواستم ببینم مال شما هم همینجوریه؟

ممنون و تشکر قبلی از مرام و معرفت همگیتون.
    Last edited by shahshahani; 02-02-2008 at 10:06.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    من چند سوال در مورد p900 دارم از اونجایی که دیدم تاپیکی در این مورد وجود نداره اینه که تو این تاپیک سوالام را میپرسم.
    سوالام اینه : 1- میشه نور صفحه رو کم و زیاد کرد ؟

2- میشه بک گراند گوشی در حالی که درب اون بسته است رو عوض کرد چون وقتی بک گراندش رو عوض میکنی قسمت

آپشنش بک گراندش عوض میشه ؟

3-نرم افزاری برای p900 هست که بشه فایلهای شخصی رو مخفی کرد؟

4- کاربرد hiden در propertise فایلها چیه ؟

5- برای p900 حداکثر رمی که میشه گذاشت چنده؟

6- الان p900 رو هم تعمیر میکنن مثلا گوشیم چند وقت دکمه ok خرابه به صرفه هست که دکمه اش رو درست کنم

یا تعمیرش گرون تموم میشه ...؟

ببخشید زیاد شد چون هر جا سرچ کردم برای p900 منبعی ندیدم .ممنون

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

اون قبلی ها رو که دیگه بی خیال شدم.(یکیش مربوط به برنامه FarsiSMS بود و اون یکی مربوط به بسته شدن خود به خود بازی آسفالت 2 بعد از یه بار بازی کردن)

یه سوال دیگه:

چرا وقتی بعضی برنامه های جاوا رو اجرا میکنم آرم جاوا میاد ولی بعد یه مدت میره و برنامه بالا نمیاد.حدود یکی دو دقیقه(بستگی به حجم برنامه)طول میکشه بعد میره تو برنامه.تازه تو این مدت از Main Meno هم خارج نمیشه.
    آخه خیلی افت داره گوشی بابام که W810 برنامه های جاوا رو سه سوت بالا میاره و مال من طول میکشه.

یه چیز دیگه :

تو این Virtual Keyboard فارسی کاراکتر نقطه رو بازم مربع نشون میده میخواستم ببینم مال شما هم همینجوریه؟

چي شده مجيد؟ تو خودت خداي P990‌ بودي!
    همه مشكلات بر ميگرده به كمبود حافظه داخلي گوشي.چون سريع پر ميشه.

FarsiSMS هم كه من همچين مشككلي رو نديدم. اكه هم باشه ديگه كاريش نميشه كرد دست ايراني توش خورده!

حـــــرفـه ای H M R 0 0 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Shanzelize Street

پيش فرض

سلام: عليك سلام
    من چند سوال در مورد p900 دارم از اونجایی که دیدم تاپیکی در این مورد وجود نداره اینه که تو این تاپیک سوالام را میپرسم: اين تاپيك براي همين ايجاد شده
    سوالام اینه : 1- میشه نور صفحه رو کم و زیاد کرد ؟ آره-روي باطري كليك كن و Setting رو بزن و برو قسمت Brightness

2- میشه بک گراند گوشی در حالی که درب اون بسته است رو عوض کرد چون وقتی بک گراندش رو عوض میکنی قسمت

آپشنش بک گراندش عوض میشه ؟ اره ميشه. از همون قسمتي كه بكگراند ميزاري

3-نرم افزاری برای p900 هست که بشه فایلهای شخصی رو مخفی کرد؟ اره- x Plor ميتوني از قسمت برنامه هاي UIQ3 گير بياريش
    کد:

4- کاربرد hiden در propertise فایلها چیه ؟ براي مخفي كردن فايلها به كار ميره

5- برای p900 حداکثر رمی که میشه گذاشت چنده؟ 4 گيگ

6- الان p900 رو هم تعمیر میکنن مثلا گوشیم چند وقت دکمه ok خرابه به صرفه هست که دکمه اش رو درست کنم

یا تعمیرش گرون تموم میشه ...؟ در اين مورد نظري ندارم

ببخشید زیاد شد چون هر جا سرچ کردم برای p900 منبعی ندیدم .ممنون : خواهش ميكنم.
    Last edited by H M R 0 0 7; 02-02-2008 at 14:10.

داره خودمونی میشه alifarzam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    همه دوستانی که دوس دارن همچین قشنگ یا گشنگ اهنگ گوش بدن و با مگا باس حال کنن برن هزار تومن ناقابل بدن یکی از اینا بخرن

بعدش اینجوری

اهنگ گوش بدن کیف کنن
    اهنگ گوش بدن کیف کنن
    اهنگ گوش بدن کیف کنن
    اهنگ گوش بدن کیف کنن
    اهنگ گوش بدن کیف کنن
    همینجوری ادامه بدن تا از کیف کردن منفجر شن (البته خدا نکنه)

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یه سوال دیگه:

یه چیز دیگه :

یه دلیل دیگش هم میتونه ناسازگاری برنامه باشه . آخه برنامه های اجرایی جاوا ورژن های مختلفی داره. ممکنه 990 اونو به خوبی انجام نده یا سازگار نباشه یا همون کمبود حافظه و یا باگ در خود برنامه

آخر فروم باز nakhordemast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام: عليك سلام
    من چند سوال در مورد p900 دارم از اونجایی که دیدم تاپیکی در این مورد وجود نداره اینه که تو این تاپیک سوالام را میپرسم: اين تاپيك براي همين ايجاد شده
    سوالام اینه : 1- میشه نور صفحه رو کم و زیاد کرد ؟ آره-روي باطري كليك كن و Setting رو بزن و برو قسمت Brightness

آپشنش بک گراندش عوض میشه ؟ اره ميشه. از همون قسمتي كه بكگراند ميزاري

3-نرم افزاری برای p900 هست که بشه فایلهای شخصی رو مخفی کرد؟ اره- x Plor ميتوني از قسمت برنامه هاي UIQ3 گير بياريش
    کد:

4- کاربرد hiden در propertise فایلها چیه ؟ براي مخفي كردن فايلها به كار ميره

5- برای p900 حداکثر رمی که میشه گذاشت چنده؟ 4 گيگ

یا تعمیرش گرون تموم میشه ...؟ در اين مورد نظري ندارم

ببخشید زیاد شد چون هر جا سرچ کردم برای p900 منبعی ندیدم .ممنون : خواهش ميكنم.
    دوست عزیز مطمئنی اشتباه نکردی؟ در مورد p900 سوال کرده نه 990 . مگه میشه 900 تا 4 گیگ رم رو پشتیبانی میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •