تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4179 از 4751 اولاول ... 317936794079412941694175417641774178417941804181418241834189422942794679 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,781 به 41,790 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه aliano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا کسی قرارداد جدید با هزینه 3500 برای شبانه بسته؟بازم با پرداخت این مبلغ شبانه رو محدود می کنن یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان میشه آی دی یاهو این دوستی که vps میفروختن رو برام پخ کنید
    ایشون فروشنده اکانت ایران هستند نه وی پی اس
    براتون ارسال کردم.

آقا کسی قرارداد جدید با هزینه 3500 برای شبانه بسته؟بازم با پرداخت این مبلغ شبانه رو محدود می کنن یا نه؟
    یکی از دوستان من، این مبلغ رو پرداخت کرد و بعد 4 شب دوباره محدود شد به خاطر 600 مگ دانلود!!

3. این کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان پس از تحقیقات فراوان به غیر از این روش وی پی ان ایران یک روش دیگه هم هست اکانت از آپلود بوی بگیرین لینکاتونو ریموت کنین اونجا اگه با آی پی ایران آپ کنین اونجا فایلتون روی سرور های ایران این سایت ریموت میشه که اگه لینکو جنریت کنین اول فایل s61هست که ماله ایرانه و میتونین با سرعت اینترانت دانلود کنین البته امشب خودم تست میکنم خبر قطعیشو میگم اگه اوکی باشه که حل میشه مشکلم
    و راحت حالشو میبرم چون اون اکانته برا من کار نمیکنه :(

5. 6 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

به نظر بنده هم اگر شاتل بیاد این محدودیت ها رو به صورت شفاف اعلام کنه وضعیت خیلی بهتر میشه

امین جان متاسفانه سروای داخلی یا همون سروهای مجازی داخلی به شدت گران هستن وواقعا به صرفه نیست چون محدودیت پهنای باند دارن مثلا برای 40گیگ پهنای باند ماهیانه باید 50تومان پرداخت کنید برای همین هم هستش هیچ سایت دانلودی سروراش رو رو ایران نمی یاره
    چند تا سایت میخواهید بهتون معرفی کنم که سرورشون داخل ایرانه؟

توی یکی دو سال آخر خیلی از سایت ها به داخل مهاجرت کردند، چون هم مشکلات کپی رایت نیست هم پشتیبانی بهتری هست

باید شرکت ارائه دهنده خدمات،در هر دو محل یکسان باشه
    علاوه بر اون،باید مک آدرس از طرف شرکت ارائه دهنده قفل نشده باشه(که شاتل قفل می کنه)شما یه تماس با پشتیبانی بگیر شاید بتونند مشکلتو حل کنند(در صورتی که جفت خط هات با شاتل رانژه هست)
    یکی از آشنایان اصلا از نت شبانه استفاده نمیکنه با اینکه اشتراک یکساله داره و پولش رو از قبل داده، آیا مطلع هستید با روش های MAC Address Spoofing میشه این محدودیت رو دور زد یا نه؟ چون اگر اینطوری بشه دیگه من پول شبانه ندم

7. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظر بنده هم اگر شاتل بیاد این محدودیت ها رو به صورت شفاف اعلام کنه وضعیت خیلی بهتر میشه

توی یکی دو سال آخر خیلی از سایت ها به داخل مهاجرت کردند، چون هم مشکلات کپی رایت نیست هم پشتیبانی بهتری هست

یکی از آشنایان اصلا از نت شبانه استفاده نمیکنه با اینکه اشتراک یکساله داره و پولش رو از قبل داده، آیا مطلع هستید با روش های MAC Address Spoofing میشه این محدودیت رو دور زد یا نه؟ چون اگر اینطوری بشه دیگه من پول شبانه ندم
    والله اون سایت هایی که شما منظورتونه رو هربچه دبستانی می شناسه برای من که به شخصه غیرازسالی یک بارنرمافزارهای اون سایت ها دیگه هیچ سرکاری با اونا ندارم
    شما یک لچرمعرفی کنید که رو هاست ایرانی باشه ؟؟؟؟؟
    یا یک سایت معرفی کنید که فیلم وسریال و موزیک ویدیو و.... رو هاست ایرانی داشته باشه؟؟؟؟/؟

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم با شما موافقم ولی راه کاری گفتید واسه دور زدنش دارین میشه بگین چیه؟

ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والله اون سایت هایی که شما منظورتونه رو هربچه دبستانی می شناسه برای من که به شخصه غیرازسالی یک بارنرمافزارهای اون سایت ها دیگه هیچ سرکاری با اونا ندارم
    یا یک سایت معرفی کنید که فیلم وسریال و موزیک ویدیو و.... رو هاست ایرانی داشته باشه؟؟؟؟/؟
    لیچر نداریم سایت دانلود فیلمم نداریم چرا چون خلاف قوانین مسخره ج .... است لیچر ها هم ک چون پهنای باند زیادی میخان و قدرت سرور زیاد واسه همینم هیچ لیچری تو ایران نیست کلا من نمیفهمم این اخه چ مسخره بازیییه؟! سایت داخل سایت خارج خب بیاین همرو با ی سرعت بدین دیگه داخل اینجوری خارج اونجوری اینترنت اینترنته داخل و خارج نداره در اون صورت میشه اینترانت ک......بقیشو خودتون میدونین

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

چجوری باید اون ماهی ۳.۵ رو پرداخت کرد؟ موقع تمدید سرویس یا بعدا لینک جداگونه داره؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

من مطمئنم شما به غیر از 3-2 تا سایت بقیه رو نمیشناسید، وگرنه نمیگفتید هر بچه دبستانی ای میشناسه!

مطالب بسیار زیاد و کاملی داخل این سایت ها هست، البته اگر اینترنت رو خلاصه کنیم به فیلم و سریال که خیر، این سایت ها اصلا وجود ندارند

منم با شما موافقم ولی راه کاری گفتید واسه دور زدنش دارین میشه بگین چیه؟

شما هم که فعلا خودت یکی پیدا کردی

چجوری باید اون ماهی ۳.۵ رو پرداخت کرد؟ موقع تمدید سرویس یا بعدا لینک جداگونه داره؟

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
    پیش فرض اون 3500 رو در نظر گرفتن مگر اینکه بگید شبانه نمیخوام

13. این کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من مطمئنم شما به غیر از 3-2 تا سایت بقیه رو نمیشناسید، وگرنه نمیگفتید هر بچه دبستانی ای میشناسه!

مطالب بسیار زیاد و کاملی داخل این سایت ها هست، البته اگر اینترنت رو خلاصه کنیم به فیلم و سریال که خیر، این سایت ها اصلا وجود ندارند

شما هم که فعلا خودت یکی پیدا کردی

پیش فرض اون 3500 رو در نظر گرفتن مگر اینکه بگید شبانه نمیخوام
    خب اون گرون در میاد ماهیانه 15تومن بابا ما دانشجوییم خدا تومن پول بدیم ب شاتل باز خداتومن پول بدیم واسه دور زدن شاتل ک بتونیم دو تا فایلی رو ک میخایم دانلود کنیم !
    حالا شما بگو اینجا نمتونی تو پخ بگو یا پروفایلی جایی :-)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 68 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 68 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •