مگه مرده ها هم حساب میشنانقدر نیرو الان زنده داری یا از اول بازی تا الان انقدر داری ؟
من اگه بخوام از اول بازی تا الان بگم حدود 5 کیلو تبر زن با 2 کیلو ال سی و 150 رم![]()
مگه مرده ها هم حساب میشنانقدر نیرو الان زنده داری یا از اول بازی تا الان انقدر داری ؟
من اگه بخوام از اول بازی تا الان بگم حدود 5 کیلو تبر زن با 2 کیلو ال سی و 150 رم![]()
گفت شاید حساب کنی![]()
جدا الان انقدر نیرو داری ... ؟ دمت گرم بابا !!
من فارم لول 23 ام هم پر شده !
نه ، اینا عین درس آمار که توش فراوانی تجمعی داشت ، از همون راه حساب میشه ، قبلی ها هم روش میاد ...
من الان فارمم فکر کنم لول 10 بیشتر نباشه![]()
تا قطره آخر فارم رو مصرف کردم که فردا فارمم احتمالا یه چند هزار تایی میاد پایین !
7896/7896
لولشم حساب میکنید؟
من فارمم لولش -4214 باید باشه!!!
چون هیچ وقت فارم نکردم توی ورلد 28 فقط توی 38 که یه 10 20 نفرو استارت اوور کردن![]()
رنک یک ورلد 2 برابر رنک 2 پوینت داره !
اینا دیگه کین !
آره اون نفر اول خیلی مشکوک میزنه ...
یا بقیه خیلی ابله هستند ، یا اون یه جای کارش می لنگه ...
راستی تشویق بکنین ، اولین LC هام هم دارن به دنیا میان ... این یکی رو اسمش رو هم می خوام اسمش رو بزارم ممد
راستی الان یه فکر باحال کردم .... نظرت چیه اسم پالادینم رو بزارم ممد که همیشه به یاد تو باشم ؟![]()
نه همون اسم اسبرو بزاری ممد خیلی به یادشی
کار ازش میاد![]()
عجب !!
رنک یک دو نفر با یوزرش بازی میکنن و اون طور که معلومه اسمشون الکس و میگی خانومه !
چون یه بار براش میل فرستادم یکی با صدای کلفت میل رو جواب داد ولی بعدش یه میل دیگه فرستادم و کسی که میل رو جواب داد صداش دخترونه بود !
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)