تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4178 از 4751 اولاول ... 317836784078412841684174417541764177417841794180418141824188422842784678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,771 به 41,780 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والله به نظرهمون روش وی پی ان ایرانی ازبقیه به صرفه ترباشه که خب شانس شما برات جواب نداده منم اتفاقا تست گرفتم برای مخابرات وصل می شد اون نرمافزار پهنای باندم دقیقا دوبرابر می شد ولی متاسفانه سرعت تغییر نمی کرد چون بصورت عددی محدود کردن شبانه رو
    فقط امین دعا کن این روش شاتل به بقیه isp ها سرایت نکنه واگرنه دیگه بیچاره ایم من که خودم سالی یک بارهم از سرورهای داخلی دانلود ندارم

2. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

خود شما داری میگی برای یه عده ای مشکل ایجاد می کنه.
    آیا اون عده آدم نیستند؟!به نظرت اگه یکی از این افراد اعتراض کنه باعث نمیشه که بهانه ای به دست شاتل داده بشه تا کل این طرح رو که هیچ مسئولیتی در قبال ارائه اش نداره،جمع کنه؟
    تا به حال کی دیدین شاتل زنگ بزنه به مشتری بگه شما مصرفت بالاست.بقیه افرادی که باهات مشترک هستند ناراحتن کمش کن؟اصلا چنین چیزی ممکنه؟چون شما در قبالش جواب میدی من هزینه ای پهنای باند رو دادم و هر طور مایل باشم میتونم مصرف کنم
    فایده ی کاری که شما می کنی چی هست؟آیا به شاتل ضربه میزنه؟آیا این اسپم دانلود شما فایده ای برای خودتون خواهد داشت؟!
    جهت اطلاع باید خدمتتون عرض کنم که حدودا 1 سال قبل، شاتل با بنده تماس گرفت و بابت مصرف بالا، تذکر داد بهم پس لطفا درباره چیزی که از آن اطلاع ندارید، اظهار نظر نکنید.
    اتفاقا یکی از دوستانم هم انقدر مصرفش بالا بود، که شاتل دو بار بهش تذکر داد اما قناعت کرد تا اینکه سرویسش را قطع کردند!! (دزدی تا این حد ) دستش هم به جائی بند نبود چون تو قوانین مزخرفشون چنین چرت و پرت هایی دارند ظاهرا!
    من در کدوم قسمت گفتم، اسپم دانلود میکنم؟؟؟! من گفتم که شاید تا قبلا چیزهایی که علاقه زیادی داشتم، دانلود میکردم اما الان چیزهایی که علاقه کمی هم دارم، دانلود میکنم و این طوری هم نیست که من اینارو دانلود کنم و بریزم تو هارد تا خاک بخوره ... نخیر، استفاده میکنم ازش چون دیوانه نیستم که پول برق خونه خدا تومن بیاد، واسه اینکه حال شاتل رو بگیرم؟؟؟
    من گفتم تا جائی که بتونم و جا داشته باشم، از شاتل دانلود میکنم به خاطر رفتاری که با من کردند و تقریبا هر شب هم میانگین دارم4 5 گیگ میگیرم در صورتی که میتونم شبی تا 10 11 گیگ بگیرم.
    همون طوری که قبلا هم گفتم، حرف زدن در حالت کنونی برای شما راحت هست ... باید این بلا سرتون بیاد تا بفهمید.

4. این کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

والله به نظرهمون روش وی پی ان ایرانی ازبقیه به صرفه ترباشه که خب شانس شما برات جواب نداده منم اتفاقا تست گرفتم برای مخابرات وصل می شد اون نرمافزار پهنای باندم دقیقا دوبرابر می شد ولی متاسفانه سرعت تغییر نمی کرد چون بصورت عددی محدود کردن شبانه رو
    فقط امین دعا کن این روش شاتل به بقیه isp ها سرایت نکنه واگرنه دیگه بیچاره ایم من که خودم سالی یک بارهم از سرورهای داخلی دانلود ندارم
    آره خب ولی شما جایی رو میشناسی که بده به غیر از اون بنده خدا که نشد :( سرور های داخلی چیزی ندارن یک رام میخام دانلود کنم همه خارجن البته یعنی اینترنت هست نه اینترانت

من که میگم اینا دارن کم کم اینترنتو از دور خارج میکنن ولی نمیتونن قطعش کنن!

روش شاتل جالبه که یک حقه خیلی کوچیک .دی

6. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه حقیقتا باین قیمت جایی رو نمی شناسم البته خانه اخرش اگه این روش فراگیرشد مجبوریم چند نفری بریم هاست ایرانی بخریم که به صرفه شه
    راستی امین الان واقعا همه کاربرای شاتل دچاراین وضعیت محدودیت سروای خارجی تو شب هستن؟؟؟؟
    این جوری که دیگه دوزارم نمی ارزه شاتل

8. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه حقیقتا باین قیمت جایی رو نمی شناسم البته خانه اخرش اگه این روش فراگیرشد مجبوریم چند نفری بریم هاست ایرانی بخریم که به صرفه شه
    راستی امین الان واقعا همه کاربرای شاتل دچاراین وضعیت محدودیت سروای خارجی تو شب هستن؟؟؟؟
    این جوری که دیگه دوزارم نمی ارزه شاتل
    jتقریبا همه یکی از دوستان اینجا با 300 مگ یک شب ک تازه سرویس گرفته محدود شده رو 7کیلو
    اون یکی دیگه از دوستام تو دانشگاه با 150 مگ محدود شده!
    ولی کیفیتش خوبه شاتل و از همه مهم تر از حجمت نمیدزده و از سرور داخلی من هر شب 11 گیگ میگیرم و تا 12 گیگم رکورد دار هستم.دی

10. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من فقط به خاطر اینکه بهتون اشتباهتون رو یادآوری کنم یه قسمت از پست شمارو قرار میدم:

می تونم از شما بپرسم اگه اونکار شاتل خود کشی اقتصادی بود چرا بعد از گذشت 15-16 ماه هنوز بیشترین مشترک اینترنت رو داره؟اگر به جوابی غیر از اینکه "چون بهترین اوپراتور سراسری ایران هست"رسیدید حتما با منم درمیون بگذارید
    البته به نظر من یه مقدار از انتقاداتی که میشه تقصیر شاتل هست...اگر بیاد و محدودیت شبانه شو علنی کنه هم کاربرا تکلیف خودشونو می دونند و هم کیفیت اینترنت شبانه بهتر میشه
    مثلا بیاد اعلام کنه کاربران 128 ماهیانه 3 گیگ دانلود شبانه رایگان یا 1 گیگ دانلود روزانه رایگان دارن
    256 ها 5 گیگ یا 1.5 گیگ روزانه
    و...
    بعد از اینکه یه نفر حجم رایگانشو دانلود کرد دیگه از حجم خودش کم بشه
    اینطور هم کاربر می دونه چه قدر سرعت رایگان داره و هم بعد از تمام حجم رایگانش مجبور به تحمل سرعت های پایین نیست
    حالا اگه دوستان موافق این نوع طرح باشن(که میشه درباره مقدار گیگ رایگان بحث کرد ولی نباید اعداد تخیلی داده بشه چون شاتل ترتیب اثر نمی ده)می تونیم یه نامه پر کنیم و با یک درخواست به شاتل اعلام کنیم
    (البته قبلا پشتیبان های شاتل توی تاپیک بودن...از بس فحش خوردن الان نمی دونم فعالیت می کنند یا نه)
    من هنوز در مورد مسئله شیرینگ و شیر شدن ما با مشترک پر مصرف مثل خودمون و ... توجیه نشدم اما چون میدونم جوابی براش نیست باوشه دیگه جوابی براش نمیخوام
    این یک پیشبینی بود نه یک جمله خبری که بخواد اشتباه باشه
    همون موقع هم یه چیزای دیگه گفتم ، آخر همین پستی که به عنوان یاد آوری زدم هم هست .
    اما اگر دیدی یک دی وی دی آموزشی در یک سایت خارجی هست که تا100سال آینده نمیاد ایران باید گوشت خودت رو بخوری
    چون سرویست ممکنه محدود بشه
    تهش به این خفت رضا میدی و ماهی 4 تا دی وی دی میگیری اونم از ترس اینکه محدود نشی که خوب بازم تضمینی نیست ( ممکنه محدود بشی) .
    الان دوست من داره شبی یک گیگ دان میزنه تا سر ماه 30 گیگ میشه با همین سرعت سرویس از شرکت دیگه و همین پول
    این نامردا سر 18 گیگ پخ پخ میکننت .
    در کل میبینید که دیگه از دوستان ناراضی تعداد زیادی نمونده و تقریبا اکثر کسایی که اینجا بودن از شاتل رفتن
    نمونش خود من که گذری در خدمتتونم یا این دوستمون که نظرش رو براتون میزارم دوباره بخونید . ظاهرا برای شما نوشته

آقا جان منو که میشناسی 4 ماه پیش هر روز باهات کل کل داشتم همون حرفهایی رو که به من میزدی الان داری به این بنده خدا میزنی ایشون هم همن چیزی رو گفت که من پرسیدم یادت باشه آدم باید با کلمات بازی نکنه من کلآ 13 روز دیگه اشتراکم تموم میشه و میرم از این شرکت مزخرف شما باید یادت باشه که مسئولین فروش باید حساب کنند که شخصی که اومده و اشتراک میگیره مبتدی هست اینکه شما سرویس اشتراکی گرفتید و بین کاربران دیگه تقسیم میشید و اگر از 20 گیگ بیشتر دانلود داشته باشید بین مشترکین پرمصرف به اشتراک گذاشته میشید اینها رو بنده بعد از 6 ماه فهمیدم در حالی که همون زمان هم که محدود بودم از خود پشتیبانی سوال میکردم به هیچ عنوان پاسخ درست به من نمیدادند که من تاچه زمانی تو محدودیت هستم وباید در ماه چقدر دانلود کنم که محدود نشم شما همین الان زنگ بزن به پشتیبانی و یا واحد فروش بگو که می خوای عضو بشی و بپرس که چقدر دانلود داشته باشی در ماه محدود نمیشی اگر جوابت رو درست دادن من به شما جایزه میدم عزیز من شما داری الان به این بنده خدا میگی که اگر اینقدر دانلود کنی محدود میشی و یا نمیشی ولی پشتیبانی که نمیگن فقط یه ورق گذاشته طرف جلوش هی داره رو خونی میکنه که یه بار یادمه با یکیشون دعوام شد من هی یه چیزی دیگه میگفتم که چه زمانی از محدودیت در میام اون هی داشت میگفت سرویس شما اشتراکی هست و در ساعات شلوع ترافیکی شما سرویستون شر
    SHER میشه که یه دفعه عصبانی شدم گفتم اون کاغذ لامصبی که گذاشتی جلوت رو که داری روخونی میکنی بزار کنارمن فهمیدم همه چیز رو لطفآ به من بگو که من چقدر باید دانلود کنم که محدود نشم که آخر سر گفت که20 گیگ درهر حال لطفآ شما سعی کن که با کاربران این سایت مثل پشتیبانی صحبت نکنی در ضمن اون قراردادی رو هم که میگی بنده اگه یادت باشه عکسش رو برات گذاشتم که گفتی عکسش رو بزار تا روشنت کنم همین حرفی که به این بنده خدا گفتی بنده گذاشتم و یادمه در صفحه اول هم بود که عکس ازش گرفتم و برات گذاشتم که یه اشاره کوچیکی کرده که شما از سرویس اشتراکی استفاده میکنید که این اشتراک بین کاربران تقسیم میشه ولی مشکلی که برای همه هست مخصوصآ کاربران تازه ثبت نامی اینه که همه میدونند که سرویسشون اشتراکی هست منتها نمیدونند که زمانی که اشتراک هستند در هر ساعت شبانه روز سرعتشون میشه چقدر همه فکر میکنند که نباید زیر 60 حداقل بیان بنده الان 512 دارم سرعتم از 65 بالاتر نمیره درشب تازگی ها یکم سرعت رو تو روز بردن بالا در حالی که دوستان دیگم از شرکتهای دیگه گرفتند با 128 چه شب چه روز سرعتشون 112 هست به هر حال اقای طرفدار بیوک میرزائی با کلامات بازی نکن فکر کن همه مثل روز اول من ابتدایی ابتدایی هستند الان بنده برم سرویس از جای دیگه بگیرم همه چیز رو میپرسم که چقدر دانلود کنم محدود میشم سرعتم در زمان اشتراک پر مصرف چقدره و اینکه بنده یکی از اونهایی هستم که شبها تا صبح باید دانلود مجانی کنم اونهم فایلهای حجیم وار بگن مشکلی نیسن قبول میکنم و دیگه اشتراک 6 ماه هم نمیگیرم 3 ماهه میگیرم که اگه بد بود برم یه شرکت دیگه اونقدر شرکت عوض میکنم تا یکی رو پیدا کنم که برام OK باشه شب خوش
    من خودم به شخصه نمیتونم تحمل کنم اینطوری توی صورتم ازم دزدی بشه
    خلاصه همه میدونن شاتل فقط به درد وب گردی میخوره و توی وب گردی بهترین اپراتور که هیچ اصلا توی جهان بعد از منچستر اوله
    ( از نظر من به هیچ دردی نمیخوره )
    الان میخوام برم بازی بتلفید4 ورژن بلک باکسی که 3 روزه دانلود کردم رو بازی کنم تا از اینترنت نامحدود واقعی مخابرات لذت ببرم
    شاتل هم خوبه راه حل شما هم خوبه!!!!
    Last edited by Meysam Raz; 01-11-2013 at 22:43.

12. 2 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من شخصا تازه اومدم شاتل ولی میخام جمع کنم یعنی فقط همین 3 ماه !

14. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حذف شود اشتباه شد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان میشه آی دی یاهو این دوستی که vps میفروختن رو برام پخ کنید

پروفشنال LOVEFORLOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

با سلام دوستان با برنامه اتو شات دون مشکل دارم تازه دارم باش کار میکنم وقتی تنظیم میکنمش سیستم میاد بالا روی لوگ آف اون صفحه که حتما باید کلبک کنید تا بره تو ویندوز میخوا وقتی روی سلیپ میزنم یه راست بره تو ویندوز دانلود کنه ای دی ام

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 104 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 104 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •