حقیقت دردناکه قصه نخور !( این داریوش کجاس بگه انقدر نخند حالمو بهم زدی ؟
)
بچه ها برام دعا کنین فردا امتحان نوبلینگ دارم ... اگه پیروز بشم میشم رنک یک ترایب![]()
حقیقت دردناکه قصه نخور !( این داریوش کجاس بگه انقدر نخند حالمو بهم زدی ؟
)
بچه ها برام دعا کنین فردا امتحان نوبلینگ دارم ... اگه پیروز بشم میشم رنک یک ترایب![]()
ممد ، تو هنوز نفهمیدی من کورشم
شما چجوری انقدر نیرو های حریف رو می کشین ... چاقال نترس ، ما که نمی خوایم بخوریمت ، بجز این ممد بقیه آدم حسابین ، بگو ببینم چقدر یار داشتی زدی یارو رو ترکوندی ؟
من الان دورم هیچی هیچی هیچی فارم نیست ، هیچکدوم بالای 1000 تا به آدم ریسورس نمی دن ...![]()
آخر تو کوروشی یا داریوش ؟![]()
یه چیز نگو یه چیز میگم که چیز تو چیز بشه ها ....
من دیروز یکی رو اسکات کردم طرف 2 کیلو ال سی با 3 کیلو تبر زن داشت کفم برید !![]()
فقط میتونم بگم بیشتر از 2.5k axe لول 8 و 1K lc لول 8 بقیشو شرمنده نمیتونم بگم D:
انقدر نیرو الان زنده داری یا از اول بازی تا الان انقدر داری ؟
من اگه بخوام از اول بازی تا الان بگم حدود 5 کیلو تبر زن با 2 کیلو ال سی و 150 رم
از کجا این همه میارین ؟؟ من نه فارم درست و حسابی دورم هست ، نه از آسمون برام این همه ریسورس میاد ...
تو از کی شنیدی که من داریوشم ؟
به اندازه کافی می گی ، نیاز به راهنمایی بنده نداره ...![]()
اصول دین میپرسیا !![]()
ریسورس لول 21 برای همه ی اینا کفایت میکنه ... من فوقش روزی 30 کیلو از فارم به دست میارم و حدود 30 کیلو رو هم روستای خودم تولید میکنه !
با روستای دوم و سوم هم که نمیشه فارم کرد ... حال و حوصله میخوادش !
تو هم با ریسورس فارمت نیرو بساز و با ریسورس روستات ساختمونات رو بساز ولی من وقتی قد تو بودم نصف ریسورس روستا رو هم نیرو میساختم
من صبح ها ساختمون سازی دارم + فارمتو هم با ریسورس فارمت نیرو بساز و با ریسورس روستات ساختمونات رو بساز ولی من وقتی قد تو بودم نصف ریسورس روستا رو هم نیرو میساختم
بعد از ظهر ها ساختمون سازی دارم + فارم + ساخت نیرو از ریسورس های حاصل از فارم قبلی
غروب همچنین ساختمان سازی + فارم + ادامه نیرو سازی با ریسورس های حاصل از فارم
شب ها هم تماما نیروسازی + فارم
آخر شب ، قبل از خواب میرم تو کار اسمیتی که خیلی وقت گیره ، یا دیوار و فرستادن نیرو ها برای بزرگترین فارم روز و بعدش هم لالا !!
![]()
ای خدا اینا دیوونن.
کفت برید آدم میشی حالا
مگه چیه من یه دهکده توی ورلد 28 دارم جمعا 2000تا سرباز دارم با 700 پوینت![]()
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)