تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4177 از 4428 اولاول ... 31773677407741274167417341744175417641774178417941804181418742274277 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,761 به 41,770 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

تو محل کارت فقط خودت استفاده میکنی از اینترنت؟ شاید کسی دیگه داشته همزمان از نت استفاده میکنه که وضعیت تستت اینطوری شده
    نه. فقط من نیستم. اما تعدادمون کمه و بقیه هم از این چیزا سردر نمی‌آرن. بیشتر برای وبگردی استفاده می‌کنن. اول صبح ممکنه یه 15 دقیقه‌ای موقع به‌روزرسانی Outlook دانلود داشته باشن. اما بعدش دیگه خودمم که به طور عمده استفاده می‌کنم. حتی خیلی‌هاشون تو سیستمشون IDM‌ ندارن تا چه برسه به این که بفهمن دانلود چیه!

اینم یه تست دیگه واسه همین الآن:

2. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بچه ها واقعا کسی نمیدونه واسه مشکل پورت udp چی کار باید کرد؟
    اصلا محدود هست؟ واسه پارس فقط این مشکل هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من که رفتم مخابرات محدود گرفتم 7 گیگ در ماه ظاهرا شبانه هم رایگان که فعلا خیلی معلوم نیست. 17500 برای من که خطم ذاتا بیشتر از 2.5 مگ نمیکشه ان شاء الله که خوبه شما هم دعا کنید تا پشیمون نشیم
    واقعا پینگ مخابرات خیلی خوبه
    خدا کنه همیشه همینطور بمونه

از این کمپین پاییزی گرفتی؟
    چه سرعتی؟
    شبانه رو تست کردی ببینی کم میکنه یا نه؟

کلاً هر چی اطلاعات داری رو کن

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

پارس آنلاین زحمت کشیدن برای رضایت مندی بیشتر کاربران عزیز که ما باشیم ساعت رایگان رو حذف کردن و از این به بعد هرچی دانلود کنین یک سومش از حجمتون کم میشه . مثلا فکر کنین 10 گیگ حجمی گرفتین شب 3 گیگ دانلود کنین 1 گیگش ازتون کم میشه . یعنی کلا دانلود رایگان تعطیل .

از اونور هم حجم های هدیه سرویس های نامحدود رو کم کردن 2 بار . جای اینکه بهتر کنن بدتر گند میزنن توش

ما هم خیلی باحالیم جای اینکه اعتراض کنیم نشستیم اینجا فقط حرف میزنیم . هر بلایی سرمون میارن میگیم حالا عیب نداره...

روحانی کلید دار خوب اوضاع مملکت رو خوب کرد . دمتون گرم که بهش رای دادین . کلید رو تا دسته .....
    خدمت شما

این پست رو هر چند صفحه یکبار تکرار می کنم که دوستان فراموش نکنن :

اینم مرحمی باشه بر دل پارس آنلاین و کارمندای مجیز گوش

لینک صفحه ی تشکر از دزد آنلاین در فی/س بوک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان صفحه ساخته شد ، مراتب تشکر خود را با تخلیه کردن خطوط خود و اعلامش در این صفحه اظهار می کنیم

6. 5 کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کسی میدونه روی یک خط تلفن میشه هر دوتا path فعال بشن یا نه؟
    خیلی قابلیت خوبیه اگه شدنی باشه میشه از مجموع سرعت دو اکانت استفاده کرد

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

منظورم از این که به تناسب پورت‌ها پهنای باند وجود نداره اینه که باید یه منابعی به صورت حجم یا پهنای باند وجود داشته باشه تا به مشترک جدید فروخته بشه. وقتی چنین چیزی وجود نداشته باشه، اون وقت نمی‌شه پورت جدید واگذار کرد.
    من نمیتونم منظورت رو متوجه بشم.... چه منابعی باید به صورت حجم یا پهنای باند وجود داشته باشه؟ شما بدون اینکه پهنای باند داشته باشی یه مشترک میگیری بهش میگی بیا این 100000 گیگ حجم اگه تونستی برو دانلود کن.....

سیاست دولت جدید و وزارت ارتباطاتش اینه که از یه طرف نشون بده که پهنای باند اینترنت بین‌الملل رو زیاد می‌کنه (که خوب تا الآن هم توی این 1 سال و خرده‌ای که گذشته تقریباً بیش از 2 برابر شده،) و از طرف دیگه تعداد مشترکینی رو که به سرویس‌های با سرعت حداقل 2مگابیت دسترسی دارن رو زیادتر کنن. این کار هم فقط با فروش سرویس‌های حجمی با حجم‌های پایین امکان‌پذیره. مطمئناً افزایش تعداد مشترک از ناحیه کاربرای سازمانی خیلی راحت نیست. چون تعدادشون خیلی کمه. ولی کاربر خونگی رو راحت‌تر می‌شه با یه سرویس حجمی که سرعت حداقل 2مگابیت داره جذب کرد.

اینیم که گفته می‌شه پشت این قضیه مصوبه سازمان تنظیم قرار داره یه همچین چیزیه. احتمالاً یه سیاست غیررسمی از طرف دولت و سازمان تنظیم به شرکت‌ها ابلاغ شده که تعداد مشترکین بیشتری داشته باشن. اگه یادتون باشه چند ماه پیش بحث تمدید پروانه‌های PAP بود و صحبت از این که شرکت‌هایی که به اندازه کافی تو حوزه گسترش خدمات سرمایه‌گذاری نکردن و به اصطلاح پورت کمتری دایر کردن پروانه‌شون دیگه تمدید نشه.
    فکر کنم پست قبلی منو با دقت نخوندی.... اینا هر تعداد هم که بخوان مشترک بگیرن به محض اینکه امکانات مخابراتیش مثل پورت رو فراهم کنن میتونن بهشون اینترنت بدن... پهنای باند به صورت share هستش.... شما یه خط STM1 رو میتونی بین 100 میلیون کاربر share کنی... فقط بر حسب میزان استفاده ی این کاربرا مشکل افت سرعت به وجود میاد... که راه حل ایرانی و بومیش اینه که به جای افزایش پهنای باند توی این شرایط میان با گرون کردن قیمت حجم مصرف کاربرا رو کاهش میدن تا مشکل پهنای باند رو حل کنن... اما دقت کن که شرکت فقط برای روزانه تعهد دارن و شبانه رو میتونن بزارن هر بلایی سرش بیاد... مثلا همه ی اون 100 میلیون کاربر همزمان از خط استفاده کنن هر کدوم با سرعت 2 کیلوبایت!!!....

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

جالبه هرچی به 10 ادر نزدیک میشیم بجای اینکه با تخلیه مشترکین سرعت بیشتر بشه یا خودشون یه مقدار شیر فلکه رو بازتر کنن تا مثلا یه سری ادم ساده رو فریب بدن واسه تمدید، کلا اینترنت رو نابود کردن بخصوص توی روز من کلی قطعی پیدا کردم

فکر کنم سیستم جلب رضایت مشتری قاطی کرده خوشبختانه داره بر علیه خودشون عمل میکنه !!

10. 3 کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    در راستای جلب رضایت مشتریان ترافیک شبانه رو به فنا دادن، من یکی که رضایتم برای خروج جلب شد دارم میرم سمت های وب
    یه سوال داشتم واسه اینکه سرم کلاه نره، برم بگم خطمو از رانژه در بیاره پارس یه وقت بگه پول باید بدین واقعا باید پول بدم ، یا نه وظیفشونه مجانی از رانژه در بیارن؟

پ.ن:
    بر پدر مادر هرچی دزده لعنت،از دوستان عذر میخوام، اما تف به قبر پدر مادرشون، لعنت به خودشون و هفت جد و آبادشون که از وضع خراب مملکت سو استفاده میکنن...
    Last edited by jb.NY; 16-11-2014 at 17:18.

12. 6 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

پارس آنلاین زحمت کشیدن برای رضایت مندی بیشتر کاربران عزیز که ما باشیم ساعت رایگان رو حذف کردن و از این به بعد هرچی دانلود کنین یک سومش از حجمتون کم میشه . مثلا فکر کنین 10 گیگ حجمی گرفتین شب 3 گیگ دانلود کنین 1 گیگش ازتون کم میشه . یعنی کلا دانلود رایگان تعطیل .

از اونور هم حجم های هدیه سرویس های نامحدود رو کم کردن 2 بار . جای اینکه بهتر کنن بدتر گند میزنن توش

ما هم خیلی باحالیم جای اینکه اعتراض کنیم نشستیم اینجا فقط حرف میزنیم . هر بلایی سرمون میارن میگیم حالا عیب نداره...

روحانی کلید دار خوب اوضاع مملکت رو خوب کرد . دمتون گرم که بهش رای دادین . کلید رو تا دسته .....
    من فقط به این خاطر اومدم مخابرات.

14. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مرض پارس آنلاین اینقدر زیاده که وقتی توی سیستم مشترکشون با مخابرات تیکت جمع آوری خط رو میزنن می نویسن بعد از 72 ساعت
    کارمند مخابرات هم میگه تخلیت اومده اما باید 72 ساعت بگذره واقعا که فکر کنم اینطوری پارس آنلاین 500 تومن کمتر میده چون هرچی سریعتر بخوان باید بیشتر پول بدن احتمالا 24 ساعته 3000 تومن اما 72 ساعته 3500 تومن. اینا واقعا چطور روشون میشه این کارها رو کنه
    اما مخابرات ساعت 3 درخواستم رو دادم و در کمال ناباوری ( نه ناباروری) ساعت 6 وصل شد. واقعا از حیث قطع و وصل مخابرات عالیه صبحم بری بگی جمع کن بعد از ظهر جمع می کنن البته ممکنه مراکز فرق کنن

16. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •