شما كه انگار كيلو هات تصاعدي بالا ميره!! روستاي اول يه كيلو، روستاي دوم دو كيلو، روستاي سوم سه كيلو، روستاي ايكسم ايكس كيلو!!!3 کیلیویی ها برای منه![]()
شما كه انگار كيلو هات تصاعدي بالا ميره!! روستاي اول يه كيلو، روستاي دوم دو كيلو، روستاي سوم سه كيلو، روستاي ايكسم ايكس كيلو!!!3 کیلیویی ها برای منه![]()
درستش هم همینه حاجی جون
مثلا ببین من برای نوبل من اول باید 70 کیلو ریسورس خرج کنم و یه روستای یک کیلیویی میگیرم که زیاد خسارت ندم و توش دفاعی بسازم بعدش برای نوبل من دوم باید 100 کیلو ریسورس بدم و نوبل من سوم حدود 140 کیلو ریسورس و همینجوری میره بالا پس روستاهایی هم که دارم میگیرم کیفیتشون باید بره بالا![]()
چشم مهرداد جان xDپوینتش کمه ! اینو بکن فارم ! یه روستای 3K پوینتی نوبل کن
اونجا نشستی از هیچی خبر نداری ! الان در محاصره روستاهای من قرار داریچاقال روستای دوم رو کی گرفتی به ما خبر ندادی نامرد ؟(شوخی)
شماها بی سر و صدا روستا میگیرین ! : دیاونجا نشستی از هیچی خبر نداری ! الان در محاصره روستاهای من قرار داری (شوخی)
این مپ من و یه جورایی میشه گفت مپ من و چاقال
اون قرمزه خیلی خطرناکه و به زودی باید از نقشه حذفش کنیم ....
سبز ها هم ایرانی های نزدیک من هستن
اگه ایرانی ها بخوان به همین سرعت بزرگ بشن مجبورم کم کم ایرانی نوبل کنم ! : دی
ایرانی هایی که نزدیک من بودن اول بازی 9 تا بودن
3 تاشون غیر فعال شدن و فارم بقیه از جمله خودم شدن !
2 تاشون هم به سلامتی نوبل شدن که یکیشون بارون گاد بود و همین یارو که توی مپ قرمزش کردم نوبلش کرد
یکی هم استارت اور کرد
کلا الان 3 تا آدم زنده موندن !
اون دو تا سبز نزدیک محمد منم ببینین اصلا تا شعاع 6 کیلومتری من یه روستا سالم پیدا نمیکنینسبز ها هم ایرانی های نزدیک من هستن اگه ایرانی ها بخوان به همین سرعت بزرگ بشن مجبورم کم کم ایرانی نوبل کنم ! : دی
==
راستی یکی اون تاپیک من رو تو فروم بازی پاک کنه اون روستا رو دیگه نمیخوام D:
برای من هم تا حدود 5-6 ساعت فقط بربری هست !
میخوام تارگت بعدی یه 5 کیلیویی رو نشونه بگیرم یا .... یکی از ترایب بلود !
یکی هم برای من پیدا کنین هم پوینتش خوب باشه هم نزدیک باشه D:
من یکی رو میشناسم که هم پوینتش خوبه هم نیرو کم داره و هم نوبه و یوزرش HolyPrince هست !![]()
عجب !!من یکی رو میشناسم که هم پوینتش خوبه هم نیرو کم داره و هم نوبه و یوزرش HolyPrince هست !
اون قسمت نوب رو درست گفتی ولی بقیه محاسباتت اشتباه بود ! ممد من رو تحریک نکن بهت حمله کنم![]()
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)