مثل اینکه به مشترکین جدید خیلی حال میدند![]()
مثل اینکه به مشترکین جدید خیلی حال میدند![]()
با این وضعیتی که پیش میره بعد از یکی دو سال دیگه کلا اینترنتی وجود نخواهد داشت. شبکه ملی رو عشقه !![]()
تو محل کارت فقط خودت استفاده میکنی از اینترنت؟ شاید کسی دیگه داشته همزمان از نت استفاده میکنه که وضعیت تستت اینطوری شده![]()
Last edited by Le0nard0; 16-11-2014 at 15:16.
من که رفتم مخابرات محدود گرفتم 7 گیگ در ماه ظاهرا شبانه هم رایگان که فعلا خیلی معلوم نیست. 17500 برای من که خطم ذاتا بیشتر از 2.5 مگ نمیکشه ان شاء الله که خوبه شما هم دعا کنید تا پشیمون نشیم
واقعا پینگ مخابرات خیلی خوبه
خدا کنه همیشه همینطور بمونه
![]()
دوستان برای نصب انتن وایرلس باید از شرکت بیان نصب کنن یا خودم هم میتونم نصب کنم؟
میخوام بعدا جای انتن رو عوض کنم و ببرمش خونه دوستم
اگه شبانه هم همین سرعت رو بهت بده با این قیمت خیلی خوبه
من هم یه روش بلدم که جواب میده سرعتش هم همون سرعت خودته ولی میترسم وزارت ارتباطات بیاد به جرم دزدی!مارو بگیره
دوستان این وضعیت خط تلفنم به نظرتون با دان استریم 12مگ snr چند میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
Last edited by farshad0123; 16-11-2014 at 15:33.
حدودا ۹ میشه
حدودا در اضای هر ۱مگ اضافه شدن دان ساتریم ۲.۵ تا کم میشه از snr
پارس آنلاین زحمت کشیدن برای رضایت مندی بیشتر کاربران عزیز که ما باشیم ساعت رایگان رو حذف کردن و از این به بعد هرچی دانلود کنین یک سومش از حجمتون کم میشه . مثلا فکر کنین 10 گیگ حجمی گرفتین شب 3 گیگ دانلود کنین 1 گیگش ازتون کم میشه . یعنی کلا دانلود رایگان تعطیل .
از اونور هم حجم های هدیه سرویس های نامحدود رو کم کردن 2 بار . جای اینکه بهتر کنن بدتر گند میزنن توش
ما هم خیلی باحالیم جای اینکه اعتراض کنیم نشستیم اینجا فقط حرف میزنیم . هر بلایی سرمون میارن میگیم حالا عیب نداره...
روحانی کلید دار خوب اوضاع مملکت رو خوب کرد . دمتون گرم که بهش رای دادین . کلید رو تا دسته .....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)