تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4176 از 4751 اولاول ... 317636764076412641664172417341744175417641774178417941804186422642764676 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,751 به 41,760 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام

میشه یکی بگه چرا من نمیتونم با یوزر پس اینترنت محل کارم توی خونه وصل بشم؟ همش ارور میده

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان راهکارتون چیه واسه مشکل شاتل منظورم دزدی بیش از حدو اندازه اشه!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ببین پشتیبان های شاتل نود درصدشون چیزی نمی دونند و اطلاعی ندارن...فقط از روی یک متن از قبل آماده یه چیزی رو می خونند ولی وقتی که همچین حرفی رو الکی از خودشون میزنن مشکل ساز میشه(همینکه 3 هفته محدود هستیو اینا...)
    تا جایی هم که من و بقیه افراد امتحان کردن محدودیت شاتل 30 روزه اس...چون بعد از پایان هر دوره یا تغییر نوع سرویس یا خرید ترافیک(=هر موقع که پرداختی به شاتل داشته باشیم یا شروع دوره جدیدمون باشه)محدودیت برداشته میشه...اینی که پشتیبان میگه بازم مدیریت کن سر این هست که اصلا اطلاعی نداره
    اما در مورد بقیه حرفت...
    ببین اینکه شما شبی 5مگ دانلود کنی یا 5 گیگ تقریبا هیچ تفاوتی برای شاتل نمی کنه...به دلیل اینکه شرکت شاتل یه پهنای باندی خریداری می کنه...حالا این پهنای باند چه خالی باشه چه پر باشه شاتل مجبوره پولشو بده
    اینی هم که اومدن محدود کردند به بهانه رضایت حال بعضی از مشتری هاست که دانلود شبانه زیادی ندارند و مصارفشون دانلود نیست(مثلا پینگ و تایم اوت کمتری می خوان)خلاصه اینکه اگه شما شبی 100 گیگ هم دانلود کنی به شاتل ضربه ای وارد نمیشه...فقط هارد خودت رو پر کردی،مصرف برق خونتون رو افزایش دادی...طول عمر هاردتو کم کردی و از همه مهم تر ترافیک مرکز مخابراتیتو بالا بردی که باعث کاهش کیفیت اینترنت بقیه افرادی میشه که با شما در یک مرکز مخابراتی هستند...بازم میگم...اگر زیاد دانلود کنید شاتل متوجه میشه و به راحتی کل اینترانت رو هم در محدودیتش قرار میده...اینطور کیفیت اینترنتی که بهمون داده میشه از اینی که هست هم کمتر میشه...حرف منو قبول ندارید؟کمی صبر کنید بهش میرسید
    یه خاطره ای تعریف کنم:
    یه زمانی بود کاربران این فروم بسیار دنبال اینترنت های نامحدود بودن(دقیق یادمه 20:30 هم تبلیغ می کرد به چه شدت!!!)هر چه قدر من و بعضی از دوستان میگفتیم اینکار شدنی نیست انگ پشتیبان یا نفهم بودن بهمون زده میشد..
    خلاصه با تابلو بازی های 20:30 و شلوغ کردن ملت همیشه در صحنه ISP ها کوتاه اومدن و این سرویس هارو قرار دادن...خلاصه ملت هم رفتن و این سرویس هارو گرفتن...طرف 16 تومن پول میداد 128 نامحدود میگرفت سرعتش هم 5-6 کیلوبایت بود..هر چه قدر زنگ میزد پشتیبانی میگفت چرا سرعت من اینقدر کمه و زیاد نمیشه پشتیبانی به دروغ میگفت خطوط شما با 10 نفر دیگه شیر هست و به همین دلیل سرعتتون پایینه...(اسم سرویسش توی شاتل بیس بود)
    خلاصه حرفم اینه که بعد از 10-12 سال سر کردن با اینترنت ایران انسان تجاربی پیدا می کنه(شما بخونید چشم برزخی)که میتونه پیشبینی کنه و من بهتون قول میدم اگر از سایت های داخلی زیاد دانلود کنید دیر یا زود محدودیت شدیدی روی این سایت ها هم قرار میدن طوری که زمانی هم که یه دانلود ضروری داشتید کلی معطل بشید...لذا خواهش می کنم فقط فایل های ضروری رو دانلود کنید تا همه بتونند از اینترنت بهتری استفاده کنند
    مصرف اینترنت ایران مثل مصرف آب میمونه...اگه یه نفر زیاد مصرف کنه مطمئنا آب یه خانواده یه جایی به خاطرش قطع میشه

حرف هات کاملا درسته دوست عزیز، من هم نسبت به خیلی ها مدت زیادی هست که از اینترنت استفاده میکنم و با این چیزهایی که شما در قابل تجربه میگید، کما بیش آشنا هستم.

متاسفانه (و این کلمه همواره باید تکرار شود!) فرهنگ استفاده از خیلی از امکانات در بین مردم وجود نداره شما از ماشین بگیر که 100 ساله در ایران هست تا موبایل و اینترنت! تا حالا بسیار برخوردم به افرادی که سفری کوتاه به کشورهایی مثل کره جنوبی داشتن و از اینترنت رایگان اونها در کمال بی جنبگی استفاده کردند و وقتی هم که به ایران برگشتند از شرایط نابسامان اینترنت بیشترین انتقادات رو کردند، این رو نمیدونن که اگر چنین امکاناتی در اونجا هست اول به خاطر فرهنگ خود مردمه و بعد به خاطر کفایت دولت (هر چی که براشون توضیح بدی باز هم متوجه نیستن و حتی ممکنه از شما طلبکار هم بشن!) در تقریبا تمام اون کشورها قانون مصرف منصفانه وجود داشته و حتی همین الان هم وجود داره ولی مردم خودشون رعایت میکنند و هیچوقت از طرف ISP بهشون هشدار نمیدن.

حالا اگر بخواهیم در ایران چنین اینترنت با کیفیتی رو پیاده کنیم چه اتفاقی میوفته؟ جوابش سخت نیست، بر میگردم به 2 سال پیش که مخابرات استان ما (خراسان) طرح بعثت رو راه اندازی کرده بود و شبانه که از ساعت 12 تا 8 صبح بود سرعت بسیار بالایی رو ارائه میکرد که اگر شما تمام این مدت رو استفاده میکردید حدود 7 یا 8 گیگابایت در هر شب میتونستید بگیرید. اون زمان کاربران بلا نسبت مثل ملخ هجوم برده بودن به طرح بعثت و شبانه بدون اینکه اصلا احتیاجی داشته باشن دانلود میکردن وقتی ما میگفتیم خواهشا در استفاده مراعات کنید، با این وضع استفاده قطعا این طرح محدود میشه ها! میگفتن: نه، حتما مخابرات اشباهی کرده و تا زمانیکه محدود نکرده باید تا جایی که میشه ازش بکشیم! ما هم اون زمان قیافه مون اینجوری بود: چند ماهی گذشت تا اینکه بالاخره مخابرات شبانه این طرح رو محدود کرد و این طرح تا عید امسال در سراشیبی بی کیفیتی بود بعد هم قیمتش رو 2 برابر کردند و 1 ماه بعدش هم این طرح رو کلا برداشتند. همین الان هم که دارم صحبتش رو میکنم مخابرات خراسان یکی از بی کیفیت ترین سرویس ها رو در سطح کشور ارائه میده (با اینکه میدونم توانایی شون خیلی از این فراتره). ولی سوال اینجاست که آیا دوران طلایی طرح بعثت به خاطر استفاده بی رویه کاربران تموم شد یا اینکه اشتباهی در سیستم مخابرات بود؟! جوابش رو واگذار میکنم به شما...

الان هم همون داستان دوباره تکرار میشه. برای شاتل محدود کردن سرورهای داخلی هیچ کاری نداره و تعهدی هم ندارند که برای این سرورها چنین سرعتی رو ارائه کنند، همونطور که آسیاتک سرعت سرور داخلی و خارجیش فرقی نمیکنه (با اینکه عمده سرورهای داخلی دست خود آسیاتک هم هست). در همین رابطه من روشی رو میدونم که بدون صرف هیچ هزینه ای میشه از سرورهای خارجی با سرعت داخلی دانلود کرد ولی این روش رو منتشر نمیکنم. نه اینکه تمایل نداشته باشم، نه! چون میدونم چه عواقبی داره.

سخنم رو کوتاه میکنم؛ تا زمانی که ما یاد نگریم منافع جمع رو به خودمون ترجیح بدیم، این داستان همواره ادامه دارد...

4. 2 کاربر از [Mohsen] بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوست عزیز، حرف زدن راحت هست. شما راحت حرف میزنی و فکر میکنم این مشکل من و امثال من هنوز سرت نیومده یا اگه اومده فوقش دو سه روزه یا نهایتا 1 هفته حل شده
    اما بنده 40 روز هست این مشکلو دارم و شاید قبل از اینکه این مشکل برام پیش بیاد، مثل شما راحت حرف میزدم اما حالا قضیه فرق میکنه
    دانلود زیاد من هیچ ارتباطی به کاربران دیگه پیدا نمیکنه. من از پهنای باندی که شاتل داره، استفاده میکنم و فقط ممکن هست که برای چند نفر که هم مرکز (مخابراتی) با من هستند، اختلال ایجاد کنه که اگه این اتفاق بیفته و اون ها به شاتل اعتراض کنند، از خود شاتل با من تماس میگیرند و اطلاع میدند که تا الان همچین تماسی نبوده
    اینو هم خود پشتیبان های شاتل میگند و هم خودم در شرکت قبلی که اینترنت داشتم، باهاش مواجه شدم و همین طور درسی که خوندم (شبکه) این موضوع رو تایید میکنه
    پس شما نگران حال گیری کاربران شاتل نباش
    خود شما داری میگی برای یه عده ای مشکل ایجاد می کنه.
    آیا اون عده آدم نیستند؟!به نظرت اگه یکی از این افراد اعتراض کنه باعث نمیشه که بهانه ای به دست شاتل داده بشه تا کل این طرح رو که هیچ مسئولیتی در قبال ارائه اش نداره،جمع کنه؟
    تا به حال کی دیدین شاتل زنگ بزنه به مشتری بگه شما مصرفت بالاست.بقیه افرادی که باهات مشترک هستند ناراحتن کمش کن؟اصلا چنین چیزی ممکنه؟چون شما در قبالش جواب میدی من هزینه ای پهنای باند رو دادم و هر طور مایل باشم میتونم مصرف کنم
    فایده ی کاری که شما می کنی چی هست؟آیا به شاتل ضربه میزنه؟آیا این اسپم دانلود شما فایده ای برای خودتون خواهد داشت؟!
    سلام دوستان .مودم D-LINK 2520 برای نت شاتل خوبه؟یا مودم که خود شرت میده رو تهیه کنم؟
    من یه مودم tp link دارم که جزو ارزون ترین مودم هاست...توی این مدتی که داشتم واقعا ازش راضی بودم و خوب کار کرده...به شما هم توصیه می کنم تا جایی که می تونی از مودم ارزون قیمت استفاده کن
    نظر شخصی من :
    با توجه به اینکه اکثر کاربرایی که من می شناسم چه در این فروم و چه در خارج از فروم
    اینترنت رو برای دانلود استفاده می کنن
    راستش کمتر کاربری پیدا میشه برای ضرر به isp دیگه ای دانلود انجام بده
    شما اگه پست های صفحه های قبلی رو مطالعه کنی میبینی کاربرانی هستند که فایل هایی که نیاز ندارند و دانلود می کنند که من به این دوستان توصیه کردم اینکار رو نکنند چون با ادامه دادن این رفتار دود این کارشون نه تنها در چشمان خودشون،که در چشمان همه کاربران میره
    میشه یکی بگه چرا من نمیتونم با یوزر پس اینترنت محل کارم توی خونه وصل بشم؟ همش ارور میده
    باید شرکت ارائه دهنده خدمات،در هر دو محل یکسان باشه
    علاوه بر اون،باید مک آدرس از طرف شرکت ارائه دهنده قفل نشده باشه(که شاتل قفل می کنه)شما یه تماس با پشتیبانی بگیر شاید بتونند مشکلتو حل کنند(در صورتی که جفت خط هات با شاتل رانژه هست)

6. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی یک چیزیم هست صرفا قصد حالگیری نباید باشه من شخصا چیزیو که نیاز دارم دانلود میکنم
    1-بیکار نیستم تا 1 بیدار بشینم بزارم دانلود
    2-مصرف برق
    3-اصطحلاک سیستم وهارد و مودم
    4- بقیه شو شما بگین.دی

ولی شاتلم باید تعهد بده بابا الان دوستم با 150مگ دانلود محدودش کرده رو 7 کیلو !بیچاره ی ساله هم گرفته!
    الان دیگه سرعت شبانم از سرور های داخلی به 515 تا نمیرسه تا 300 بیتشر بالا نمیره ولی 2 تالینک که هم زمان میزارم سرعت میشه همون 515 تا ولی سرور خارجی جونش کنده میشه نهایت زورش 7 کیلو بایته!
    حالا هیچ راهیم نیست دورش زد اون دوستمونم که اکانت میدادن برا من کار نمیکرد میگفتن از هز 10 نفر ی نفر اینجوری میشه اون پورت رو ی رنج آیپی خاصی بسته شده توسط شاتل!

الان دیگه سرعت روزانمم خوب نیست از سرور خارجی 200 کیلو بایت نهایتن

8. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

خود شما داری میگی برای یه عده ای مشکل ایجاد می کنه.
    آیا اون عده آدم نیستند؟!به نظرت اگه یکی از این افراد اعتراض کنه باعث نمیشه که بهانه ای به دست شاتل داده بشه تا کل این طرح رو که هیچ مسئولیتی در قبال ارائه اش نداره،جمع کنه؟
    تا به حال کی دیدین شاتل زنگ بزنه به مشتری بگه شما مصرفت بالاست.بقیه افرادی که باهات مشترک هستند ناراحتن کمش کن؟اصلا چنین چیزی ممکنه؟چون شما در قبالش جواب میدی من هزینه ای پهنای باند رو دادم و هر طور مایل باشم میتونم مصرف کنم
    فایده ی کاری که شما می کنی چی هست؟آیا به شاتل ضربه میزنه؟آیا این اسپم دانلود شما فایده ای برای خودتون خواهد داشت؟!

من یه مودم tp link دارم که جزو ارزون ترین مودم هاست...توی این مدتی که داشتم واقعا ازش راضی بودم و خوب کار کرده...به شما هم توصیه می کنم تا جایی که می تونی از مودم ارزون قیمت استفاده کن

شما اگه پست های صفحه های قبلی رو مطالعه کنی میبینی کاربرانی هستند که فایل هایی که نیاز ندارند و دانلود می کنند که من به این دوستان توصیه کردم اینکار رو نکنند چون با ادامه دادن این رفتار دود این کارشون نه تنها در چشمان خودشون،که در چشمان همه کاربران میره

باید شرکت ارائه دهنده خدمات،در هر دو محل یکسان باشه
    علاوه بر اون،باید مک آدرس از طرف شرکت ارائه دهنده قفل نشده باشه(که شاتل قفل می کنه)شما یه تماس با پشتیبانی بگیر شاید بتونند مشکلتو حل کنند(در صورتی که جفت خط هات با شاتل رانژه هست)
    حرف شما تا حدودی تایید می کنم
    به نظر من هر کاربر اگر برای ضرر به isp اقدام به دانلود کنه
    قبل از اینکه به isp ضرر بزنه به تجهیزات کامپیوتری خودش ضرر زده
    مصرف برق
    زمان
    و خیلی موارد دیگه
    به نظرم بحث در این موارد به نتیجه ی خاصی نمی رسه

10. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حرف شما تا حدودی تایید می کنم
    به نظر من هر کاربر اگر برای ضرر به isp اقدام به دانلود کنه
    قبل از اینکه به isp ضرر بزنه به تجهیزات کامپیوتری خودش ضرر زده
    مصرف برق
    زمان
    و خیلی موارد دیگه
    به نظرم بحث در این موارد به نتیجه ی خاصی نمی رسه
    بله ولی الان مشکل این چیزا نیست مشکل محدود کردن سرعتا به این طرز فجیح هست!

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

من تقریبا چند وقت یک بار میام اینجا یک نگاهی به این تاپیک میندازم ببینم هنوز همه توی محدودیت دارند دست و پا میزنن یا خیر
    که متاسفانه گویا هر روز شدیدتر میشه
    یک یاد آوری از گذشته میزارم که ببینید ما چقدر با دوستان در مورد شیرینگ و فشار به کاربران دیگه و این دروغیجات صحبت کردیم و هیچ نتیجه ای در بر نداشت . آخر هم ISP رو عوض کردیم و رفتیم یه جایی که بتونیم دانلود کنیم
    منبع لینک های پایین هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به بعد هستش که میتونید جوابا و دفاع های خنده دار دوستان رو ببینید
    دیگه با توجه به محدودیتتون توی دانلود میتونید قضاوت کنید
    کمی جواب ها رو رون کردم تا دوستان که توی جو اون موقع نبودن بیشتر درک کنن

محتوای مخفی: یاد آوری 

دوست عزیز چندین خط توضیح دادم تا شما رو شن بشی تمام کارهای ترافیکی و کنترل سرعت شاتل و جدیدا بقیه شرکت ها با نرم افزار مخصوص هستش که یکی از کارهای این برنامه گذاشتن محدودیت هستش
    وقتی تمام کارها با برنامه انجام میشه دیگه شیرینگ معنی نداره که شما برید و مثل گلادیاتور از همه دفاع کنید .

کسی نمیتونه منکر محدودیت بشه !!!که اگر میشد حس میکنم افرادی در این تاپیک هستند که منکر بشند .

شاتل دست به یک سلیقه سازی زده و میخواد کاربر ایرانی رو به این نتیجه برسونه که دانلود خوب نیست و سرعت مهمه
    بزرگترین نقطه ضعف شاتل الان به وجود اومده حالا باید ببینیم رقبا که به نظر من وجود خارجی نداره و همه چی زدو بندیه چه کار میکنن
    درپایان شما که میگید قبول دارید شاتل داره مشترکین رو محدود میکنه مگر این قانون شکنی نیست؟
    خودتون فرمودید اگر شاتل این رو اعلام کنه میشه ازش شکایت کرد درسته؟
    ما نفهمیدیم شما طرف دار و شمشیر بدست حق و حق گویی وعدالت در قضاوت هستید اما دارید از یک قانون شکن دفاع میکنید!!!! چطور اینها رو با هم جمع میکنید؟؟؟
    تمام این بدگویی ها حول محور محدودیت دور میزنه که یک کار غیر قانونی هستش و
    دفاع از یک قانون شکن کار هیچ کس نیست مگر اینکه وکیل مدافع خاطی باشه .

2 سوال پیش اومد
    من بعد از یک هفته دانلود محدود میشم!!!!
    دوستم بعد از یک هفته دانلود محدود میشه!!!!!!!!
    تمامی دوستان بعد از یک مقدار مشخص دانلود محدود میشند!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    این یعنی ما در عمل مشترک پر مصرف با سرویس دارای دانلود شبانه رایگان یا مشترک پر مصرف دارای سرویس نامحدود آرت نداریم که بخواییم باهاش شیر هم بشیم .
    درواقع شاتل همه رو تبدیل به کم مصرف کرده
    1.حالا این مطالب که بارها و بارها از زبان پشتیبانی و حتی مدیر شرکت تکرار میشه چه معنی میده؟؟؟کسایی که این مطلب رو میخونن حداقل هر کدوم یک بار اینا رو تجربه کردن
    تجهیزات نمیکشه و مخابرات با ما لجه (گفته مدیر شرکت)
    شیر شدن با یک مشترک پر مصرف مثل خودمون
    محدودیت نداریم و... اگر منظور فشار به کاربران یک مرکز مخابراتی هستش که اونم خنده داره چون توی روز مدارس و اداره ها و ... دارن از نت استفاده میکنن سرعت من 200 به بالاست . پس مرکزهای مخابراتی بیشتر از اینا رو میتونن سرویس بدن
    خلاصه از چی بگم برات؟؟؟!!!!
    2.چرا وقتی که من وارد شیر شدن با کاربران پر مصرف مثل خودم (خورزو خان) میشم سرعتم از 6کیلو بیشتر نمیشه؟؟
    طبق چیزی که همه از شیر شدن میدونیم اگرفرد اول دانلود نکنه افراد دیگه میتونند سرعت شخص اول رو استفاده کنند .
    من واقعا چند شب کامل دنبال یک نشانه از شیر بودن و نوسان سرعت که متجاوز از 6 کیلو باشه بودم . نشد که نشد .
    شما بیا و بگو شاتل بد نیست کاربر مقصره منم برای جبران این اشتباه از شاتل اومدم بیرون
    ولی
    میبینید همه کاربران زیر نظرتون تشکر میزارن
    چون همه با شما موافقن
    82 (منظورم رو از 82 گرفتید؟)کاربر از بوووووووق بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند .
    82 منظور نظر سنجیه که حذف شده . توی اون نظر سنجی 82 یوزر که بیشترشون 20 تا پست به زور داشت به کیفیت عالی شاتل رای داده بودن
    1.برادر من شیرینگی وجود نداره که بخواد به بعضی مثل شما سخت گذشته باشه و به بعضی خوب
    میگم تمام سرعت ها با برنامه بین یوزر ها تقسیم میشه برای هر یوزر حساب مجزا تشکیل میشه
    حالا شما از چی شاکی بودی خدا عالمه
    اینکه به خاطر دانلود بعضی افراد سرعتت شما کم شده به تجربه میگم معمولا جواب پشتیبانی برای پیچوندن من و شماست .

2.یکی از دلایل من برای آوردن لفظ زدوبند در شرکت ها همینه .

3.برادر من محدود کردن یعنی قانون شکنی چه یوزر قبول کنه چه نکنه
    مثل اینکه من بیام بگم شرکت دزدی کرده ولی قصدش رابین هود بازی بوده و برای خودش چیزی نمیخواد
    این قانون شکنی از رتبه اول کشوره سر زده و این نیاز به اطلاع رسانی داره . نه سرپوش گزاری
    چون شرکت متوجه میشه تقاضای کاربر چیز دیگه ایه(که صد البته میدونه)
    تمامی کاربران همیشه دنبال دانلود هستند مگر یک کاربر با تعداد پست زیر 20 بیاد بگه نه من نمیخوام دانلود کنم .
    4.اگر بر فرض محال شیرینگی هم باشه و قصد شاتل خیر باشه عالم و آدم میدونن هیچ وقت هدف یک کار ، وسیله انجام اون کار رو توجیه نمی کنه . دزدی به خاطر احقاق حق یک عده نامعلوم از کاربران که با نرم افزار تقسیم کننده سرعت دیگه مشخصه وجود خارجی ندارن؟برای من که ثابت شده شیرینگی در کار نیست
    بدون شیرینگ تصور نفع برای دیگر کاربران کاملا باطله چون حق اونها با برنامه تقسیم کننده سرعت محفوظ بوده واضحه که این محدودیت برای سود بیشتره
    اینجا به هرکسی که بخواد دانلود کنه یا بازی آنلاین گفته میشه دور شاتل رو _____ بکشه خوب چی موند؟ طرف یا گیمر هستش یا دانلود کننده
    اصلا دلیل شاتل برای افت سرعت شبانه در مقایسه با روزانه دانلود کردن زیاد افراد در ساعت رایگان هست .( گفته پشتیبانی )
    خوب اگر دانلود ککنده ها و گیمر ها رو بزاریم کنار کسی که میمونه انقدر بیکاره که از 1 تا8صبح که گاه از 3 تا 8 صبح هم میشه بیاد وب گردی کنه (بد برداشت نشه اگر باشه من بهشون احترام میزارم )و بهشون میگم شاتل جای مناسبیه
    اما کسی این کار رو نمیکنه چرا؟ چون کسی که دانلود نداره شب خواب راحتش رو رها نمیکنه
    در این حالت مگه روز رو از آدم گرفتن؟؟؟ با 3 گیگ در ماه میتونه روزی 100 مگ سایت بالا بیاره
    هر آدمی میدونه اگر یک کار تحقیقاتی سنگین هم بخواد بکنه صد مگ نمیشه
    این یعنی تنها گیمرها و دانلودرها شب ها پای کام هستن که شاتل برای هر جفتش مزخرفه
    5.شاتل فقط برای وب گردی خوبه شما فقط میتونی اطلاعات متنی رو بگیری
    اما اگر دیدی یک دی وی دی آموزشی در یک سایت خارجی هست که تا100سال آینده نمیاد ایران باید گوشت خودت رو بخوری
    چون سرویست ممکنه محدود بشه
    تهش به این خفت رضا میدی و ماهی 4 تا دی وی دی میگیری از ترس اینکه محدود نشی که خوب اونم تضمینی نیست .
    الان دوست من داره شبی یک گیگ دان میزنه تا سر ماه 30 گیگ میشه با همین سرعت سرویس از شرکت دیگه و همین پول
    این نامردا سر 18 گیگ پخ پخ میکننت .

داره خودمونی میشه sasanv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    سرزمین خاک و خورشید

پيش فرض

اگه حجم بخریو ولی شبانه استفاده نکنی بازم محدود میشی؟ راستی ی سوال دیگه اگه من حجمم تموم بشه بازم میتونم از شبانه استفاده کنم؟

;کسی جوابمو نمیده مخصوصا این تیکه دومش مهمه برام!

راستی دیشب 11 گیگ زدم تو گوش شاتل.دی

11گیگ ؟! چطوری؟ مگه سرویستون چیه؟

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز من فقط به خاطر اینکه بهتون اشتباهتون رو یادآوری کنم یه قسمت از پست شمارو قرار میدم:
    قطعا وقتی تعداد زیادی از کارمندان علاقه خاصی به اینجا داشته باشن همینطوره و نظر سنجی جنبه تبلیغاتی پیدا میکنه نه فان
    در مورد تعداد یوزر ها قطعا اینطور نیست که شب بخوابید وصبح بلند بشید ببینید همه فسخ کردن دوستانی هستند که پتانسیل این کار رو دارند
    اما به دنبال آی اس پی دلخواه هستند که من توی منطقه خودمون اون رو پیدا کردم و فسخ کردم.
    در کل به نظر من این کار شاتل یه خودکشی اقتصادیه مگر اینکه خیلی به خودش مطمئن باشه
    شاتل دست به یک سلیقه سازی زده و میخواد کاربر ایرانی رو به این نتیجه برسونه که دانلود خوب نیست و سرعت مهمه

بزرگترین نقطه ضعف شاتل الان به وجود اومده حالا باید ببینیم رقبا که به نظر من وجود خارجی نداره و همه چی زدو بندیه چه کار میکنن
    درپایان شما که میگید قبول دارید شاتل داره مشترکین رو محدود میکنه مگر این قانون شکنی نیست؟
    خودتون فرمودید اگر شاتل این رو اعلام کنه میشه ازش شکایت کرد درسته؟
    ما نفهمیدیم شما طرف دار و شمشیر بدست حق و حق گویی وعدالت در قضاوت هستید اما دارید از یک قانون شکن دفاع میکنید!!!! چطور اینها رو با هم جمع میکنید؟؟؟
    تمام این بدگویی ها حول محور محدودیت دور میزنه که یک کار غیر قانونی هستش و دفاع از قانون شکن ...
    دفاع از یک قانون شکن کار هیچ کس نیست مگر اینکه وکیل مدافع خاطی باشه .
    می تونم از شما بپرسم اگه اونکار شاتل خود کشی اقتصادی بود چرا بعد از گذشت 15-16 ماه هنوز بیشترین مشترک اینترنت رو داره؟اگر به جوابی غیر از اینکه "چون بهترین اوپراتور سراسری ایران هست"رسیدید حتما با منم درمیون بگذارید
    البته به نظر من یه مقدار از انتقاداتی که میشه تقصیر شاتل هست...اگر بیاد و محدودیت شبانه شو علنی کنه هم کاربرا تکلیف خودشونو می دونند و هم کیفیت اینترنت شبانه بهتر میشه
    مثلا بیاد اعلام کنه کاربران 128 ماهیانه 3 گیگ دانلود شبانه رایگان یا 1 گیگ دانلود روزانه رایگان دارن
    256 ها 5 گیگ یا 1.5 گیگ روزانه
    و...
    بعد از اینکه یه نفر حجم رایگانشو دانلود کرد دیگه از حجم خودش کم بشه
    اینطور هم کاربر می دونه چه قدر سرعت رایگان داره و هم بعد از تمام حجم رایگانش مجبور به تحمل سرعت های پایین نیست
    حالا اگه دوستان موافق این نوع طرح باشن(که میشه درباره مقدار گیگ رایگان بحث کرد ولی نباید اعداد تخیلی داده بشه چون شاتل ترتیب اثر نمی ده)می تونیم یه نامه پر کنیم و با یک درخواست به شاتل اعلام کنیم
    (البته قبلا پشتیبان های شاتل توی تاپیک بودن...از بس فحش خوردن الان نمی دونم فعالیت می کنند یا نه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 60 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 60 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •