فکر نکنم ... انقدر یوزره ا توی بازی شبیه همه آدم قاطی می کنه
الان این ممد ، همون ســ.ــم قدیمه ، نمی دونم تو بازی یوزرش چی بود
اون B L A S T E R که بن شد رفت پی کارش ، منتها شاید اونم با یه اکانت جدید اومده ...
فکر نکنم ... انقدر یوزره ا توی بازی شبیه همه آدم قاطی می کنه
الان این ممد ، همون ســ.ــم قدیمه ، نمی دونم تو بازی یوزرش چی بود
اون B L A S T E R که بن شد رفت پی کارش ، منتها شاید اونم با یه اکانت جدید اومده ...
سگ زرد برادر شغاله !چاقال وست كه نشد بيا تريبال رو هك كن چند ميليوني نيرو بسازيم ممد رو نوبل كنيم؟!! خوبه!!
حاجی اینا شرکت سازندشون یکیه کلا دور هک رو باید خط کشید مگه اینکه باگی چیزی پیدا کنیم
ولی کلا با اینکه ممد رو نوبل کنیم موافقم . شواهد امر هم نشون میده زیر فشار قرار داده !
خوب وقتی شما هم بهش حمله کنید اقلا دلش نمیسوزه که یه دشمن گرفتتش دوست بوده اونم هموطن فکر خوبیه![]()
بله که خودشون بودن حالا میخوان رانک اولو کسب کنند
آقا یه سوال میگم توش بمونید ویللجه هد کوارتست لول 20 چقدر منابع میخواد؟
چه سوال سختی !آقا یه سوال میگم توش بمونید ویللجه هد کوارتست لول 20 چقدر منابع میخواد؟
انقدر : 7.266 8.087 5.651
خدا لعنتت کنه ممد 100 تا از lc هام مردن D:
نامردی نکنی این فارم منه باز فردا نرم با 2K ریسورس برگردم ! تا دو روز دیگه اینجا رو هم میگیرم (از الان تو فروم بگم ؟)
![]()
بگو که باز نگیرن نوبلش نکنن !
خیلی عالیه که 100 تا از دست دادی ... روستای اولی رو مفت بگیری کلی جلو میفتی
آقا واسه روستای سوم این پوینتش کم نیست ؟ 1470 ه
ولی موقعیت استراتژیکی خوبی برای ضربه به محمد داره lol
پوینتش کمه ! اینو بکن فارم ! یه روستای 3K پوینتی نوبل کن
چاقال روستای دوم رو کی گرفتی به ما خبر ندادی نامرد ؟
در ضمن ، انقدر پوینت پایین نوبل نکن ... من روستای اولم 2 کیلو بود سومی 3 کیلو چهارمی هم چهار کیلیویی هست که خدا کنه فردا کلیر بشه و پنجمی هم میخوام 5 کیلیویی نوبل کنم
هرچی روستا بخوای بیشتر بگیری پول بیشتری باید برای نوبل من خرج کنی پس باید روستایی بگیری که ارزش داشته باشه
3 کیلیویی ها برای منه![]()
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)