تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4175 از 4751 اولاول ... 317536754075412541654171417241734174417541764177417841794185422542754675 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,741 به 41,750 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

ببین پشتیبان های شاتل نود درصدشون چیزی نمی دونند و اطلاعی ندارن...فقط از روی یک متن از قبل آماده یه چیزی رو می خونند ولی وقتی که همچین حرفی رو الکی از خودشون میزنن مشکل ساز میشه(همینکه 3 هفته محدود هستیو اینا...)
    تا جایی هم که من و بقیه افراد امتحان کردن محدودیت شاتل 30 روزه اس...چون بعد از پایان هر دوره یا تغییر نوع سرویس یا خرید ترافیک(=هر موقع که پرداختی به شاتل داشته باشیم یا شروع دوره جدیدمون باشه)محدودیت برداشته میشه...اینی که پشتیبان میگه بازم مدیریت کن سر این هست که اصلا اطلاعی نداره
    اما در مورد بقیه حرفت...
    ببین اینکه شما شبی 5مگ دانلود کنی یا 5 گیگ تقریبا هیچ تفاوتی برای شاتل نمی کنه...به دلیل اینکه شرکت شاتل یه پهنای باندی خریداری می کنه...حالا این پهنای باند چه خالی باشه چه پر باشه شاتل مجبوره پولشو بده
    اینی هم که اومدن محدود کردند به بهانه رضایت حال بعضی از مشتری هاست که دانلود شبانه زیادی ندارند و مصارفشون دانلود نیست(مثلا پینگ و تایم اوت کمتری می خوان)خلاصه اینکه اگه شما شبی 100 گیگ هم دانلود کنی به شاتل ضربه ای وارد نمیشه...فقط هارد خودت رو پر کردی،مصرف برق خونتون رو افزایش دادی...طول عمر هاردتو کم کردی و از همه مهم تر ترافیک مرکز مخابراتیتو بالا بردی که باعث کاهش کیفیت اینترنت بقیه افرادی میشه که با شما در یک مرکز مخابراتی هستند...بازم میگم...اگر زیاد دانلود کنید شاتل متوجه میشه و به راحتی کل اینترانت رو هم در محدودیتش قرار میده...اینطور کیفیت اینترنتی که بهمون داده میشه از اینی که هست هم کمتر میشه...حرف منو قبول ندارید؟کمی صبر کنید بهش میرسید
    یه خاطره ای تعریف کنم:
    یه زمانی بود کاربران این فروم بسیار دنبال اینترنت های نامحدود بودن(دقیق یادمه 20:30 هم تبلیغ می کرد به چه شدت!!!)هر چه قدر من و بعضی از دوستان میگفتیم اینکار شدنی نیست انگ پشتیبان یا نفهم بودن بهمون زده میشد..
    خلاصه با تابلو بازی های 20:30 و شلوغ کردن ملت همیشه در صحنه ISP ها کوتاه اومدن و این سرویس هارو قرار دادن...خلاصه ملت هم رفتن و این سرویس هارو گرفتن...طرف 16 تومن پول میداد 128 نامحدود میگرفت سرعتش هم 5-6 کیلوبایت بود..هر چه قدر زنگ میزد پشتیبانی میگفت چرا سرعت من اینقدر کمه و زیاد نمیشه پشتیبانی به دروغ میگفت خطوط شما با 10 نفر دیگه شیر هست و به همین دلیل سرعتتون پایینه...(اسم سرویسش توی شاتل بیس بود)
    خلاصه حرفم اینه که بعد از 10-12 سال سر کردن با اینترنت ایران انسان تجاربی پیدا می کنه(شما بخونید چشم برزخی)که میتونه پیشبینی کنه و من بهتون قول میدم اگر از سایت های داخلی زیاد دانلود کنید دیر یا زود محدودیت شدیدی روی این سایت ها هم قرار میدن طوری که زمانی هم که یه دانلود ضروری داشتید کلی معطل بشید...لذا خواهش می کنم فقط فایل های ضروری رو دانلود کنید تا همه بتونند از اینترنت بهتری استفاده کنند
    مصرف اینترنت ایران مثل مصرف آب میمونه...اگه یه نفر زیاد مصرف کنه مطمئنا آب یه خانواده یه جایی به خاطرش قطع میشه
    و از همه مهم تر ترافیک مرکز مخابراتیتو بالا بردی که باعث کاهش کیفیت اینترنت بقیه افرادی میشه که با شما در یک مرکز مخابراتی هستند
    منظور شما اینه که ما دانلود نکنیم؟

2. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    همدان.دست راست.کوچه دوم

پيش فرض

پینگ سرویس های این شرکت چطوره ؟
    من فقط برای انلاین بازی کردن میخوام نه دانلود نه چیز دیگه ای

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه حجم بخریو ولی شبانه استفاده نکنی بازم محدود میشی؟ راستی ی سوال دیگه اگه من حجمم تموم بشه بازم میتونم از شبانه استفاده کنم؟

;کسی جوابمو نمیده مخصوصا این تیکه دومش مهمه برام!

راستی دیشب 11 گیگ زدم تو گوش شاتل.دی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه حجم بخریو ولی شبانه استفاده نکنی بازم محدود میشی؟ راستی ی سوال دیگه اگه من حجمم تموم بشه بازم میتونم از شبانه استفاده کنم؟

;کسی جوابمو نمیده مخصوصا این تیکه دومش مهمه برام!

راستی دیشب 11 گیگ زدم تو گوش شاتل.دی

بخش اول رو اطلاعی ندارم. ولی برای سوال دومتون جواب خیر هست

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

دوستان شاتلی این 18 گیگ برای مصرف 128 نامحدود تضمینی هست ؟!
    نگیرم ضایع بشم !

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منظور شما اینه که ما دانلود نکنیم؟
    نه منظور من اینه که فایل هایی دانلود بشه که استفاده ای ازش بشه.نه اینکه فقط برای حال گیری از شاتل دانلود کرد(چون در این صورت فقط حال بقیه کاربرا گرفته می شه )
    پینگ سرویس های این شرکت چطوره ؟
    من فقط برای انلاین بازی کردن میخوام نه دانلود نه چیز دیگه ای
    پینگ با سرور داخلی خوبه ولی با سرور خارجی نه!برای خارجی بین 250-300 هست.
    دوستان شاتلی این 18 گیگ برای مصرف 128 نامحدود تضمینی هست ؟!
    نگیرم ضایع بشم !
    برای احتیاط روی 14-16 گیگ حساب کن

8. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

بعد از حدود 20 روز محدود بودن شبانه،
    تا پول دوره ی جدید رو ریختم به حساب شاتل، یه شب محدویت برداشته شد(800 مگ دان کردم)
    ولی از فرداش دوباره محدود شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    الان 25 روزه محدودم!!!!!!!!!!
    شاتل بدترین شرکته واقعا..........
    حالا که شاتل اینطور رفتار می کنه
    میرم از همین دوستمون اکانت سرور داخلی می گیرم و شبی 4،5 گیگ دانلود می کنم،
    باید با اینا مثله خودشون رفتار کرد
    Last edited by pmnnmp; 31-10-2013 at 19:41.

10. 2 کاربر از pmnnmp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

نه منظور من اینه که فایل هایی دانلود بشه که استفاده ای ازش بشه.نه اینکه فقط برای حال گیری از شاتل دانلود کرد(چون در این صورت فقط حال بقیه کاربرا گرفته می شه )
    دوست عزیز، حرف زدن راحت هست. شما راحت حرف میزنی و فکر میکنم این مشکل من و امثال من هنوز سرت نیومده یا اگه اومده فوقش دو سه روزه یا نهایتا 1 هفته حل شده
    اما بنده 40 روز هست این مشکلو دارم و شاید قبل از اینکه این مشکل برام پیش بیاد، مثل شما راحت حرف میزدم اما حالا قضیه فرق میکنه
    دانلود زیاد من هیچ ارتباطی به کاربران دیگه پیدا نمیکنه. من از پهنای باندی که شاتل داره، استفاده میکنم و فقط ممکن هست که برای چند نفر که هم مرکز (مخابراتی) با من هستند، اختلال ایجاد کنه که اگه این اتفاق بیفته و اون ها به شاتل اعتراض کنند، از خود شاتل با من تماس میگیرند و اطلاع میدند که تا الان همچین تماسی نبوده
    اینو هم خود پشتیبان های شاتل میگند و هم خودم در شرکت قبلی که اینترنت داشتم، باهاش مواجه شدم و همین طور درسی که خوندم (شبکه) این موضوع رو تایید میکنه
    پس شما نگران حال گیری کاربران شاتل نباش

داره خودمونی میشه danial13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوستان .مودم D-LINK 2520 برای نت شاتل خوبه؟یا مودم که خود شرت میده رو تهیه کنم؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

پینگ با سرور داخلی خوبه ولی با سرور خارجی نه!برای خارجی بین 250-300 هست.

برای احتیاط روی 14-16 گیگ حساب کن
    نه منظور من اینه که فایل هایی دانلود بشه که استفاده ای ازش بشه.نه اینکه فقط برای حال گیری از شاتل دانلود کرد(چون در این صورت فقط حال بقیه کاربرا گرفته می شه
    نظر شخصی من :
    با توجه به اینکه اکثر کاربرایی که من می شناسم چه در این فروم و چه در خارج از فروم
    اینترنت رو برای دانلود استفاده می کنن
    راستش کمتر کاربری پیدا میشه برای ضرر به isp دیگه ای دانلود انجام بده

14. 2 کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 47 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 47 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •