آخه من نمی تونم یهویی بیام از ترایب بیرون ...خداییش من کلا یک ساعت بیشتر روش کار نمی کنم
فارم هم زیاد نمی کنم فقط روزی 4 یا 5 کا
حاجی تو سیتر من شو فارم نمی خوام بکنی فقط ساختمون ها را اپ کن. اوکی؟
حالا بزار یه صحبتی بکنم ...
آخه من نمی تونم یهویی بیام از ترایب بیرون ...خداییش من کلا یک ساعت بیشتر روش کار نمی کنم
فارم هم زیاد نمی کنم فقط روزی 4 یا 5 کا
حاجی تو سیتر من شو فارم نمی خوام بکنی فقط ساختمون ها را اپ کن. اوکی؟
حالا بزار یه صحبتی بکنم ...
خوب مرتضی من تاپیک درست کردم و نوشتم که رفیق قدیمیم تو یه ترایب دیگه هست و می خواد که من سیترش بشم ، پس من باید برم پیشش و نمی دونم پسر عمه هام هم اونجان و ...
ولی تازه الان فهمیدم که با ترایب شما دشمن هستیم
اینو دیگه چی کارش بکنم ، نگفتم می خوام بیام FTN ولی وقتی که رفتم لابد فکر می کنند من جاسوس بودم ... گندش در میاد ... نزدیکم کسی ازشون نیست که قوی باشه ، ولی از اون دور دور ها شاید بهم حمله بشه ...
کورش تو ورلد جندی ؟؟؟!؟
بی خیال
نوبلمن که ندارن
تو هم dodge بده
38 بودم ترک کردم ، اومدم 36 ، ترک کردم دوباره برگشتم به 38چی هست این dodge ؟؟
توضیح بده یاد بگیریم کلاس داره
در هر صورت که ترک کردم ...
من 38 بودم ترك كردم، دوباره اومدم 38 ترك كردم الانم دوباره 38 هستم!! از دو طرف هم بهم حمله مي كنن ولي يه درخواست هم به تريب ندادم كه كمك كنن!! (روحيه رو دارين؟!!) تا چند وقت پيش كه تريب نداشتم الانم برا اين كه وقتي يه نفر موسش رو رو روستام مياره چيز بيشتري بنويسه عضو شدم!!38 بودم ترک کردم ، اومدم 36 ، ترک کردم دوباره برگشتم به 38![]()
===
چاقال وست كه نشد بيا تريبال رو هك كن چند ميليوني نيرو بسازيم ممد رو نوبل كنيم؟!! خوبه!!
چیزی خاصی نیست. همه بلدن.
طرف که اتک داد نیرو هاتو میاری بیرون و ریسورس هاتو خرج میکنی. پوز طرف هم به سنگ می خوره
من اصطلاح فارسیشو نمی دنستم (جا خالی دادن؟ ) باسه همین اصطلاح انگلیسیشو گفتم که اون دقیق مطمئن نیستم ولی فک کنم همین باشه
جاخالی دادن ...چی هست این dodge ؟؟
این دوستای من چقدر به فکر پیشرفت من هستن !چاقال وست كه نشد بيا تريبال رو هك كن چند ميليوني نيرو بسازيم ممد رو نوبل كنيم؟!! خوبه!!![]()
آهان ... من فارسیش رو یاد داشتم ... احتمالا از همون Dodge توی د-وست این اصطلاح گرفته شدهچیزی خاصی نیست. همه بلدن.
طرف که اتک داد نیرو هاتو میاری بیرون و ریسورس هاتو خرج میکنی. پوز طرف هم به سنگ می خوره
من اصطلاح فارسیشو نمی دنستم (جا خالی دادن؟ ) باسه همین اصطلاح انگلیسیشو گفتم که اون دقیق مطمئن نیستم ولی فک کنم همین باشه
خوب ریسورس هارو چجوری خارج بکنم ؟ من بلدم تا ته خرجشون بکنم یا باهاشون یار بسازم جوری که هیچی واسه یارو نمونه ، ولی قضیه خارج کردن چیه ؟؟
به ، ممد ، فیلم هندیش چطور بود ؟جاخالی دادن ...![]()
Dodge رو من مپ دو تا یاد گرفتم
ریسورس را صرف ساختن سرباز، اپ کردن ساختمون ها، اپ کردن اسمیتی، زدن سکه و ........ خرج کنی
ببینم این ممد همون بلستره خودمونه؟
هم اکنون 17 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 17 مهمان)