تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4174 از 4428 اولاول ... 31743674407441244164417041714172417341744175417641774178418442244274 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,731 به 41,740 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز lamp23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

لامپ تا حالا چند پ خ داشتی دراین مورد؟
    راستی اگر اگر اگر ممکنه عکس امضاتو یک ذره کوچکتر کن
    خدا میدونه چند نفر پیام دادن
    امضام رو هم 20 درصد کوچکتر کردم

اونایی که از آسیاتک اومدن پارس هم بلدن ، چون آسیاتک هم همین باگ رو داشت و داره

lamp123 من همیشه می ترسیدم که بفهمن ! آخه تو آسیاتک تو پنل نشون میداد مصرف رو ، رو پارس اونقدرا تست نکردم (آخه سرعت خوب نشد پیدا بشه، ولی تو آسیاتک سرعت عالی بود) تو پنل نشون میده این مواقع ؟
    من خیلی پیش امتحان کردم ولی تا اونجا که یادمه چیزی نمینداخت

2. این کاربر از lamp23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

خدا میدونه چند نفر پیام دادن
    امضام رو هم 20 درصد کوچکتر کردم

من خیلی پیش امتحان کردم ولی تا اونجا که یادمه چیزی نمینداخت
    تو قسمت آدرس و پورت چی باید بزنم که کار کنه؟هر چی میزنم اصلا کار نمیکنه
    آدرس و پورتی هم که میزنم همونیه که محمد فرستاد
    Last edited by farshad0123; 16-11-2014 at 02:29.

داره خودمونی میشه e30punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

کابرگرامی

از ساعت 2:00 بامداد دوشنبه مورخ 10 آذر ماه 93، سیاست شبانه سرویسهای حجمی تغییر خواهد نمود. پس از این تاریخ در ساعات شبانه (2 تا 7 بامداد) یک سوم بهای ترافیک مصرف شده از حساب شما کسر خواهد گردید. برای کسب اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.

هیچ دیگه.. همینو کم داشتیم ی بلایی سر دانلود شبانه بیارن...قربون سیاستشون برم..از کجا این سیاست اومده..از کدوم جهان

5. 4 کاربر از e30punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کسی آدرس سرور و پورت یور فریدام رو نداره خیلی کارم ضروریه سرویسم زمانش تموم شده اگر کسی آدرسو داره بهم بده ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با این سیاستی که گذاشتن خیلی راحت حجم کاربر هارو به اسم دانلود شبانه میدزدند که اگرم کاربر اعتراض کنه بگن شبانه استفاده کردی
    پارس انلاین همینجوری حجم دزدی داره وای به حال اجرای سیاستون

8. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام به دوستان
    من باهاشون صحبت کردم واعتراض کردم.
    اگر یکی سرویس محدود 2 مگ رو خریداری کنه که 4 گیگ حجم روزانه داره این فرد گر در یک ماه 20 گیگ شبانه دانلود کند که این مقدار برای این سرویس واقعا متوسط و رو به کم هست .
    20 گیگ تقسیم بر 3 میشه 6.66 یعنی اگر به حجم روزانش دست هم نزند تقریبا 2.5 گیگ اضافی باید بخرد .در حالی که گذشته تمام رایگان بود.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست عزیز شبانه رو بیارن تو کار یعنی چی ؟ پهنای باند آب نیست که بریزی تو تانکر بعد روز بعد وصلش کنی به شبکه ! برای عدم افت کیفیت محسوس باید پهنای باند در ساعات اوج مصرف کم نیاد که اونم از ساعت 18 تا 24 هست. حالا هر چه کاربر بیشتری بگیرن پهنای باند کمتری در این ساعات به هر فرد میرسه و افت کاملا محسوسی رو هر کاربر احساس خواهد کرد. چطور میخوان ساعات رو پخش کنن تو شبانه ؟! شب که یوزر معمولی بیدار نیست.

دلیل این تغییر قطعا افزایش رضایت کاربران هست ولی نه کاربران ADSL، اگر هنوز جریان رو نفهمیدید :

دلیل این تغییر یعنی حذف
    شبانه رایگان چیزی نیست جز : دیتاسنتر

این مشکلات از سال پیش شروع شد و مشتریان سرورهای داخلی کم کم با کاهش پهنای باند در ساعات شبانه روبرو شدند. کم کم اوضاع طوری شد که در چند ماه اخیر مشتریان سرورهای داخلی به سمت سرویس دهندگانی که شبانه رایگان نداشتن، نمیرفتن. و این تصمیم توسط عزیزان ISP گرفته شد. نمونه رو در زیر میتونید مشاهده کنید که مربوط به یکی از تالارهای گفتمان مربوط به سرور و هاست و ... هست و اشاره به شروع مشکل از یک سال پیش داره :

بنابراین دوستان دنبال هیچگونه توجیه دیگری نباشید که تصویر فوق کاملا گویاست!
    1) پهنای باند دیتاسنترها اشتراکی نیست که بخواد با دانلود من و شما پر بشه. اونا پهنای باند اختصاصی دارن. اما اگه یه دیتاسنتری مراجعه کننده در یک بازه زمانی مشخص مثل شبانه رایگان داشته باشه خوب طبیعتاً ممکنه با کمبود پهنای باند مواجه بشه که از نظر اون دیتاسنتر پهنای باند آپلود کم می‌آد نه پهنای باند دانلودش.

2) اتفاقاً اجرای این طرح به ضرر دیتاسنترها می‌شه. چون که اکثر این دیتاسنترها یه بخش عمده‌ای از فعالیتشون گذاشتن فایل واسه دانلوده. اگه دانلود شبانه رایگان حذف بشه، اولین جاهایی که ضرر می‌کنن همینان. چون یه باره کلی از بازدیدکنندگانشون رو از دست می‌دن. بازدیدکننده کمتر به معنای فروش کمتر یا درآمد کمتر از تبلیغاته.

3) در مورد آوردن بخشی از پهنای باند شبانه توی کار هم، کاملاً عملیه. یعنی همین الآن هم شرکتها دارن پهنای باند 19 ساعتی (ساعت‌های 7 صبح تا 2 بامداد) رو که رایگان نیست به همین شکل استفاده می‌کنن. یعنی با فروش سرویس‌های حجمی. این جوری مدیریت استفاده از پهنای باند تا حدود زیادی به عهده خود کاربرا می‌افته. وقتی کاربر واسه یه مقدار حجم پول داده و این هزینه براش مهم باشه که واسه اغلب کاربرا این جوریه، بالأخره یه جوری این حجمش رو استفاده می‌کنه. حتی اگه شده باشه یه شب بیدار می‌مونه تا اون حجم رو استفاده کنه. شرکت‌ها هم طبق مفاد توافق‌نامه SLA فقط موظفن که سرعت کاربر چه در روز چه در شب از یک هشتم سرعت اسمی سرویسش پایین‌تر نیاد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آخرش منظورت اینه: در ایران با توجه به تعداد مشترکین کمبود پهنای باند وجود داره.
    ببین برای اینکه بدونی پهنای باند در چه وضعیتی هستش نیازی نیست این همه حساب کتاب کنی به جاش امشب ساعت دو دانلود منیجرتو با 32 کانکشن بذار دانلود... اونوقت میتونی بفهمی وضعیت پهنای باند توی ساعات شبانه در چه حاله! من به جات دیشب اینکارو کردم و با سرویس 512 حدود 500 کیلوبایت بر ثانیه سرعت داشتم... این هم که میگی قراره این قدر پورت بدن و غیره دلیل نمیشه.... مدیریت پهنای بند بر اساس تخیلات و تصورات درباره تعداد کاربران در 50 سال آینده انجام نمیشه... بلکه بر اساس زمان حال انجام میشه... یعنی شما میزان یوزیج باند رو میبینی... سرعت متوسط کاربرها رو هم میتونی مانیتور کنی بعد بر مبنای اون متوجه میشی که کمبود پهنای باند داری یا نه... اگه کمبود داشتی یا پهنای باند میخری یا اگه نمیتونی مجبوری قیمت ترافیک رو زیاد کنی.... حالا الان اینا شبا کمبود پهنای باند دارن که سرعت من ساعت 2 شب 500 کیلوبایته؟ من به یک پنجم این سرعت هم راضیم پس تا تعداد کاربرهاشون 5 برابر نشده میتونن توی سیاست هاشون هیچ تغییری ندن... شما میگی چون ممکنه در آینده اینا کاربر جدید داشته باشن از الان باید قیمت اینترنت رو 20 برابر بکنن؟؟؟؟ که یه وقت در آینده نامعلوم مشکلی نداشته باشن؟ وقتی مشکلات ایجاد شد قدم به قدم و در حد نیاز این سیاست ها میتونه اعمال بشه نه این شکلی!!!
    به نظر من قضیه به این سادگیا نیستش... الان چند صد تا سایت درست شده که سریالا و فیلمای روز دنیا رو با زبان اصلی و بدون سانسور مجانی در اختیار کاربرا حتی اونایی که توی دورترین نقاط ایران زندگی میکنن قرار میدن.... به نظر من قراره جلوی این قضیه گرفته بشه.... وگرنه وزیر چرا چند روز پیش اعلام کرد افزایش پهنای باند تا اطلاع ثانوی نداریم؟...
    netstat جان. اصلاً تنها چیزی که شرکت‌ها بهش اهمیت نمی‌دن اینه که تو یه زمان مشخص کاربرها کمبود پهنای باند دارن یا نه. اینم فرقی نمی‌کنه که شبانه رایگان باشه یا روزانه. کما این که همین الآن عصرها از ساعت 9 شب تا 1 نیمه شب، سرعت من خیلی افت می‌کنه اما به شبانه رایگان که می‌رسه سرعتم دوباره می‌آد روی 400 تا 500 کیلوبایت. منظورم از این که به تناسب پورت‌ها پهنای باند وجود نداره اینه که باید یه منابعی به صورت حجم یا پهنای باند وجود داشته باشه تا به مشترک جدید فروخته بشه. وقتی چنین چیزی وجود نداشته باشه، اون وقت نمی‌شه پورت جدید واگذار کرد.

سیاست دولت جدید و وزارت ارتباطاتش اینه که از یه طرف نشون بده که پهنای باند اینترنت بین‌الملل رو زیاد می‌کنه (که خوب تا الآن هم توی این 1 سال و خرده‌ای که گذشته تقریباً بیش از 2 برابر شده،) و از طرف دیگه تعداد مشترکینی رو که به سرویس‌های با سرعت حداقل 2مگابیت دسترسی دارن رو زیادتر کنن. این کار هم فقط با فروش سرویس‌های حجمی با حجم‌های پایین امکان‌پذیره. مطمئناً افزایش تعداد مشترک از ناحیه کاربرای سازمانی خیلی راحت نیست. چون تعدادشون خیلی کمه. ولی کاربر خونگی رو راحت‌تر می‌شه با یه سرویس حجمی که سرعت حداقل 2مگابیت داره جذب کرد.

اینیم که گفته می‌شه پشت این قضیه مصوبه سازمان تنظیم قرار داره یه همچین چیزیه. احتمالاً یه سیاست غیررسمی از طرف دولت و سازمان تنظیم به شرکت‌ها ابلاغ شده که تعداد مشترکین بیشتری داشته باشن. اگه یادتون باشه چند ماه پیش بحث تمدید پروانه‌های PAP بود و صحبت از این که شرکت‌هایی که به اندازه کافی تو حوزه گسترش خدمات سرمایه‌گذاری نکردن و به اصطلاح پورت کمتری دایر کردن پروانه‌شون دیگه تمدید نشه.

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه H_O_S_E_I_N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

من یواش یواش دارم به اینترنت مخابرات ایمان میارم
    به این سرعت ثابت دقت کنید:
    اینترنت 256 نامحدود دارم و چند ساعت بدون وقفه داشتم دانلود میکردم
    به نظرتون با این وضعیت من به پارس آنلاین بیام؟

داره خودمونی میشه AMP135's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

آقا من دارم میرم تخلیه کنم ازون ور هم مخابرات ،بای بای پارس آفلاین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •