خدا میدونه چند نفر پیام دادن
امضام رو هم 20 درصد کوچکتر کردم
من خیلی پیش امتحان کردم ولی تا اونجا که یادمه چیزی نمینداخت
خدا میدونه چند نفر پیام دادن
امضام رو هم 20 درصد کوچکتر کردم
من خیلی پیش امتحان کردم ولی تا اونجا که یادمه چیزی نمینداخت
تو قسمت آدرس و پورت چی باید بزنم که کار کنه؟هر چی میزنم اصلا کار نمیکنه
آدرس و پورتی هم که میزنم همونیه که محمد فرستاد
Last edited by farshad0123; 16-11-2014 at 02:29.
کابرگرامی
از ساعت 2:00 بامداد دوشنبه مورخ 10 آذر ماه 93، سیاست شبانه سرویسهای حجمی تغییر خواهد نمود. پس از این تاریخ در ساعات شبانه (2 تا 7 بامداد) یک سوم بهای ترافیک مصرف شده از حساب شما کسر خواهد گردید. برای کسب اطلاعات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
هیچ دیگه.. همینو کم داشتیم ی بلایی سر دانلود شبانه بیارن...قربون سیاستشون برم..از کجا این سیاست اومده..از کدوم جهان![]()
کسی آدرس سرور و پورت یور فریدام رو نداره خیلی کارم ضروریه سرویسم زمانش تموم شده اگر کسی آدرسو داره بهم بده ممنون میشم![]()
با این سیاستی که گذاشتن خیلی راحت حجم کاربر هارو به اسم دانلود شبانه میدزدند که اگرم کاربر اعتراض کنه بگن شبانه استفاده کردی
پارس انلاین همینجوری حجم دزدی داره وای به حال اجرای سیاستون![]()
با سلام به دوستان
من باهاشون صحبت کردم واعتراض کردم.
اگر یکی سرویس محدود 2 مگ رو خریداری کنه که 4 گیگ حجم روزانه داره این فرد گر در یک ماه 20 گیگ شبانه دانلود کند که این مقدار برای این سرویس واقعا متوسط و رو به کم هست .
20 گیگ تقسیم بر 3 میشه 6.66 یعنی اگر به حجم روزانش دست هم نزند تقریبا 2.5 گیگ اضافی باید بخرد .در حالی که گذشته تمام رایگان بود.
1) پهنای باند دیتاسنترها اشتراکی نیست که بخواد با دانلود من و شما پر بشه. اونا پهنای باند اختصاصی دارن. اما اگه یه دیتاسنتری مراجعه کننده در یک بازه زمانی مشخص مثل شبانه رایگان داشته باشه خوب طبیعتاً ممکنه با کمبود پهنای باند مواجه بشه که از نظر اون دیتاسنتر پهنای باند آپلود کم میآد نه پهنای باند دانلودش.
2) اتفاقاً اجرای این طرح به ضرر دیتاسنترها میشه. چون که اکثر این دیتاسنترها یه بخش عمدهای از فعالیتشون گذاشتن فایل واسه دانلوده. اگه دانلود شبانه رایگان حذف بشه، اولین جاهایی که ضرر میکنن همینان. چون یه باره کلی از بازدیدکنندگانشون رو از دست میدن. بازدیدکننده کمتر به معنای فروش کمتر یا درآمد کمتر از تبلیغاته.
3) در مورد آوردن بخشی از پهنای باند شبانه توی کار هم، کاملاً عملیه. یعنی همین الآن هم شرکتها دارن پهنای باند 19 ساعتی (ساعتهای 7 صبح تا 2 بامداد) رو که رایگان نیست به همین شکل استفاده میکنن. یعنی با فروش سرویسهای حجمی. این جوری مدیریت استفاده از پهنای باند تا حدود زیادی به عهده خود کاربرا میافته. وقتی کاربر واسه یه مقدار حجم پول داده و این هزینه براش مهم باشه که واسه اغلب کاربرا این جوریه، بالأخره یه جوری این حجمش رو استفاده میکنه. حتی اگه شده باشه یه شب بیدار میمونه تا اون حجم رو استفاده کنه. شرکتها هم طبق مفاد توافقنامه SLA فقط موظفن که سرعت کاربر چه در روز چه در شب از یک هشتم سرعت اسمی سرویسش پایینتر نیاد.
netstat جان. اصلاً تنها چیزی که شرکتها بهش اهمیت نمیدن اینه که تو یه زمان مشخص کاربرها کمبود پهنای باند دارن یا نه. اینم فرقی نمیکنه که شبانه رایگان باشه یا روزانه. کما این که همین الآن عصرها از ساعت 9 شب تا 1 نیمه شب، سرعت من خیلی افت میکنه اما به شبانه رایگان که میرسه سرعتم دوباره میآد روی 400 تا 500 کیلوبایت. منظورم از این که به تناسب پورتها پهنای باند وجود نداره اینه که باید یه منابعی به صورت حجم یا پهنای باند وجود داشته باشه تا به مشترک جدید فروخته بشه. وقتی چنین چیزی وجود نداشته باشه، اون وقت نمیشه پورت جدید واگذار کرد.
سیاست دولت جدید و وزارت ارتباطاتش اینه که از یه طرف نشون بده که پهنای باند اینترنت بینالملل رو زیاد میکنه (که خوب تا الآن هم توی این 1 سال و خردهای که گذشته تقریباً بیش از 2 برابر شده،) و از طرف دیگه تعداد مشترکینی رو که به سرویسهای با سرعت حداقل 2مگابیت دسترسی دارن رو زیادتر کنن. این کار هم فقط با فروش سرویسهای حجمی با حجمهای پایین امکانپذیره. مطمئناً افزایش تعداد مشترک از ناحیه کاربرای سازمانی خیلی راحت نیست. چون تعدادشون خیلی کمه. ولی کاربر خونگی رو راحتتر میشه با یه سرویس حجمی که سرعت حداقل 2مگابیت داره جذب کرد.
اینیم که گفته میشه پشت این قضیه مصوبه سازمان تنظیم قرار داره یه همچین چیزیه. احتمالاً یه سیاست غیررسمی از طرف دولت و سازمان تنظیم به شرکتها ابلاغ شده که تعداد مشترکین بیشتری داشته باشن. اگه یادتون باشه چند ماه پیش بحث تمدید پروانههای PAP بود و صحبت از این که شرکتهایی که به اندازه کافی تو حوزه گسترش خدمات سرمایهگذاری نکردن و به اصطلاح پورت کمتری دایر کردن پروانهشون دیگه تمدید نشه.
من یواش یواش دارم به اینترنت مخابرات ایمان میارم
به این سرعت ثابت دقت کنید:
اینترنت 256 نامحدود دارم و چند ساعت بدون وقفه داشتم دانلود میکردم
به نظرتون با این وضعیت من به پارس آنلاین بیام؟
![]()
آقا من دارم میرم تخلیه کنم ازون ور هم مخابرات ،بای بای پارس آفلاین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)