سلام دوستم
شاتل همه مصرف اپلود را رایگان کرده![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام دوستم
شاتل همه مصرف اپلود را رایگان کرده![]()
یه چیز جالب کشف کردم. اگه شما محدود باشی و حجمت تموم شه، وقتی حجم بخری همون شبش از محدودیت در میای و میتونی با سرعت بالا دانلود کنی ولی شب بعدش دوباره محدود میشی و سرعت دانلودت از سرور خارجی دوباره به ۷ کیلوبایت میرسه. تو این دوهفته من سه بار حجمم تموم شد و هر سه بار همینجوری شد.
بله، این روش جواب میده اما فقط برای یک شب! اصلا هم نمی ارزه که برای هر شب دانلود، 5 تومن پول رو تو جیب این شرکت ریخت واسه ترافیک
اون روش دوستمون که اکانت سرور ایران میفروشند، در ماه پول 2 گیگ ترافیک شاتل هم نمیشه با این تفاوت که با اون روش، شما حجم دانلود نامحدود از سرورهای خارجی داری![]()
بدبختی من اینه که برا من بستس تست هم کانکت نشد واسم :( کلا اون پورت تو شاتل برا من بستس ولی تو مخابرات راحت بی هیچ دوشواری وصل میشه!
بچه ها نمیدونم چرا برا من تور روز سرعتم به 200 کیلو بایت ب زور میرسه ولی از سرور های داخلی راحت 515 کیلو بایتو میگیرم!
شما ها مشکلی ندارین؟
.....................
Last edited by [Mohsen]; 31-10-2013 at 22:32.
بله منم منظورم این نبود که این روش خوبیه. اون روش اکانت که دوستمون میفروشن متاسفانه وصل نمیشه و همش ارور ۸۰۷ میده!!
توی روز هم محدود کردن
حالا خوبه شما به 200 میرسه از ما به 100 نمیرسه توی روز
آپلود باز توی روز به 50 نمیرسه
شبو که دیگه ولش کن
لول شدیم رفت![]()
Last edited by gtaiv; 30-10-2013 at 15:23.
عوضیا ! فک کنم باید این 3 ماهم ک تموم شدش از اینجا جمع کنم برم! کجا شو موندم!؟![]()
دوستان این قضیه اکانت سرور داخلی که میگید چیه ؟! میگم یه لطفی به من میکنید ؟! ببینید سرعت دانلودتون از این سایت چنده.خیلی مهمه ها ..... - توی شب هم وقتی محدود شدید و هم وقتی نشدید- اگر نامحدود دارید ببینید چند هست.هم وقتی محدود شدید و هم وقتی نشدید- توی روز سرعت عادی اینم سایتش : p30-download.و همین طور asand-ownloadخیلی مهمه لطفا جواب بدید.تشکر.
Last edited by Rhodes; 30-10-2013 at 17:11.
هم اکنون 80 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 80 مهمان)