تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4172 از 4751 اولاول ... 317236724072412241624168416941704171417241734174417541764182422242724672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,711 به 41,720 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

از دوستان مشهدی شاتل الان سرویس دهیش خوب هست ؟ من مخابرات دارم ولی چون نامحدود نداره و رایگانش هم برداشته شده عملا به دردم نمیخوره
    طرحی داره شاتل که شبا سرعت خوب بده بشه 1 گیگ در شب دانلود کرد ؟ کلا نامحدودهاش چطوری هست و این محدود شدن برای دانلود خیلی ادامه داره ؟

داره خودمونی میشه *Queen*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من دوره ام 1 ام تموم شد
    به زور هزينه ي شبانه رو ازم گرفتن
    تو فاكتور زده بود هزينه رو منم پرداخت كردم
    با سلام
    دوست عزیز شما می توانید یا واحد فروش شهر خود تماس بگیرید و خدمتشان اعلام کنید که استفاده رایگان شبانه ندارید تا نیازی به پرداخت هزینه اضافی نباشد.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

توی سایت نوشته شده :
    هزینه استقاده از خدمات ترافیک شب رایگان برای سرویس‌های Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ٣,٥٠٠ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
    همینطور قبلا نوشته شده بود :
    بنابر سیاست‌های تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران برای برخی از سرویس های اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته ، رایگان خواهد بود (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد). بی تردید، این سیاست، یک سیاست تشویقی برای فراهم آوردن رضایت هرچه بیشتر مشتریان است و تعهدی را برای شاتل به همراه ندارد.

اگر دقت کنید خوب به این جمله : تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد
    و سپس از اون مهمتر اینکه : این سیاست، یک سیاست تشویقی برای فراهم آوردن رضایت هرچه بیشتر مشتریان است و تعهدی را برای شاتل به همراه ندارد.

خودشون قبلا ذکر کرده بودن که صرفا یک سیاست تشویقیه و برای شاتل تعهدی ایجاد نمیکنه که همیشه سرویس شبانه شما رایگان باشه این توقع از جانب خودمونه که چون همیشه رایگان بوده تا آخر عمر ما هم باید رایگان باشه! یا همینطور قیمت ها هیچوقت نباید تغییری کنه چون اون روز اولی که ما اومدیم تو شاتل اینقدر بوده الان اینقدر شده! کسی هست که به من جنس یا کالا یا سرویسی نشون بده که قیمتش طی 5 سال گذشته هیچ تغییری نکرده باشه ؟ من می دونم یکی از خواص ایرانی بودن Stable بودنشونه اما دیگه به این توجه نمیکنیم که پراید 11 میلیونی شده 20 میلیون، سکه بهار آزادی از 700 تومن شد یک میلیون خورده ایی ... یادمون رفته تخم مرغ چند بوده الان چند شده ... و به این مسئله توجه نمیکنیم که با گرون تر شدن دلار، هزینه تجهیزات و سرویس های همه شرکت های اینترنتی بالطبع افزایش پیدا میکنه و یا خواهد کرد و یا یک سری از سیاست های تشویقیشون به ناچار حذف میشه
    بیاید منصف باشیم

4. 2 کاربر از *Queen* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

توی سایت نوشته شده :
    هزینه استقاده از خدمات ترافیک شب رایگان برای سرویس‌های Eco128، Eco256، Eco512، ماهانه معادل ٣,٥٠٠ تومان است که در صورت تمایل مشتری به استفاده از این خدمات، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
    بنابر سیاست‌های تشویقی شرکت شاتل، ترافیک مصرف شده کاربران برای برخی از سرویس های اقتصادی ECO بین ساعت ۱ تا ۸ بامداد در تمامی روزهای هفته ، رایگان خواهد بود (به شرط تمام نشدن سقف ترافیک مجاز مصرفی و تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد). بی تردید، این سیاست، یک سیاست تشویقی برای فراهم آوردن رضایت هرچه بیشتر مشتریان است و تعهدی را برای شاتل به همراه ندارد.

اگر دقت کنید خوب به این جمله : تا هنگامی که امکانات و بسترهای مخابراتی مورد نیاز در اختیار این شرکت قرار می گیرد
    و سپس از اون مهمتر اینکه : این سیاست، یک سیاست تشویقی برای فراهم آوردن رضایت هرچه بیشتر مشتریان است و تعهدی را برای شاتل به همراه ندارد.

خودشون قبلا ذکر کرده بودن که صرفا یک سیاست تشویقیه و برای شاتل تعهدی ایجاد نمیکنه که همیشه سرویس شبانه شما رایگان باشه این توقع از جانب خودمونه که چون همیشه رایگان بوده تا آخر عمر ما هم باید رایگان باشه! یا همینطور قیمت ها هیچوقت نباید تغییری کنه چون اون روز اولی که ما اومدیم تو شاتل اینقدر بوده الان اینقدر شده! کسی هست که به من جنس یا کالا یا سرویسی نشون بده که قیمتش طی 5 سال گذشته هیچ تغییری نکرده باشه ؟ من می دونم یکی از خواص ایرانی بودن Stable بودنشونه اما دیگه به این توجه نمیکنیم که پراید 11 میلیونی شده 20 میلیون، سکه بهار آزادی از 700 تومن شد یک میلیون خورده ایی ... یادمون رفته تخم مرغ چند بوده الان چند شده ... و به این مسئله توجه نمیکنیم که با گرون تر شدن دلار، هزینه تجهیزات و سرویس های همه شرکت های اینترنتی بالطبع افزایش پیدا میکنه و یا خواهد کرد و یا یک سری از سیاست های تشویقیشون به ناچار حذف میشه
    بیاید منصف باشیم
    من زمانی که مشترک شاتل بودم خیلی ها رو با خودم آوردم مشترک کردم یعنی میتونم بگم 10 نفر بودیم که همزمان مشترک شاتل شدیم 1 سال که مشترک بودیم متاسفانه به بهانه های مختلف پول میدادیم ولی سرویس هاش خیلی گرون و بی کیفیفت هستن درضمن خییلی هم دزد هستن. من چون زیاد دانلود دارم بهترین گزینه مخابرات بود که الان 1 سال هست مشترک هستم و خوب بوده .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

این سرور شخصی یا مجازی که خریدی تا چند گیگ ماهی میتونی از این طریق دانلود کنی و سرعت و هزینش چند دراومده(یا سایت داخلی بدون هزینه بازی دان میکنی)

من نخریدم دوست عزیز ... یکی از دوستان مشترک شاتل که در همین تاپیک هم فعال بودند، اقدام به خریداری سرور با پهنای باند نامحدود کردند که بنده اطلاعی از هزینه و ... ندارم.
    ایشون اکانت وی پی ان سرور ایران می فروشند که با متصل شدن به آن میتونید از سرورهای خارجی هم با نهایت سرعت دانلود کنید. هزینه ماهیانه اکانت هم خیلی ناچیز هست
    دانلودش هم نامحدود هست

امکانش هست آی دی (امین1356) رو برای منم بفرستید ؟
    مثل اینکه ایشون بن شدن !!!
    فرستادم خدمتتون
    دلیل بن شدن ایشون رو نمیدونم اما اکانت من بعد بن شدن ایشون هنوز وصل هست و ایشون پشتیبانی رو تو یاهو دارند
    Last edited by Tombstone1; 29-10-2013 at 20:47.

7. این کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

شاتل حجم مصرفی آپلود رو رایگان حساب میکنه یا نه ؟

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

توی سایت نوشته شده :

بیاید منصف باشیم
    اول از همه باید بگم که من از دست شرکت شاتل عاصی شدم ولی:
    داداش من به شما تبریک میگم
    متاسفانه منصف بودن چیزی هست که ما ایرانی ها خیلی وقت هست فراموشش کردیم
    حاضریم یک ساندویچی 70-50 % سود کنه ولی حاضر نیستیم یه شرکت اینترنتی که حاشیه سودش خیلی کمتر از این هاست و ریسک شغلیش بالاتر،این مقدار سود کنه و هربار بهش تحمت دزدی میزنیم و فحاشی می کنیم
    vps های ایران چون پهنای باند مشخصی دارند و اکثرا نامحدود نیست، به صرفه نیست که جدا بخرید برای دانلود
    پیشنهاد میکنم از اون دوستمون که چند صفحه پیش گفتم، اکانت بخرید و با متصل شدن به سرور ایران، به شکل نامحدود و با سرعت سرورهای داخلی، از سرورهای خارجی دانلود کنید.
    من دیشب، طی کمتر از 5 ساعت با سرعت 500 تا 600 کیلوبیت بیش از 5 گیگ دانلود کردم در حالی که سرعت سرور خارجی من از 10 کیلوبیت بالاتر نمیره ولی با اکانت اون دوستمون، الان دارم با سرعت نور از سرور خارجی هم دانلود میکنم
    آقایون ببینید من چندمین باره که اینو میگم:
    با این روش به اندازه دانلود کنید(مثلا شبی 1 گیگ)بیشتر دانلود کنید شاتل حتما متوجه میشه(-که همین الان هم متوجه شده ولی اگه سوئ استفاده کم باشه براش نمی صرفه جلوشو بگیره-) و جلوشو میگیره و اونوقت هیچ کس نمی تونه استفاده کنه
    به نظر شما برای همه ی مراکز اینجوری هست؟
    بله خدمات شاتل در سطح کشور تقریبا یکسان هست
    در کل یک آی اس پی خوب اگه تو این کشر پیدا کردی اسممو عوض میکنم!
    فک کنم کلا تو شب اینجوری کنن همه نامحدودارو!
    کاشان =>بایت
    عالیـــــــــــــــــــــ ــــــــه ولی یه کم گرونتر از بقیه شرکت هاست....
    من 9 ساله Adsl دارم اینترنت به خوبیه بایت ندیدم....فوق العادست...

10. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من زمانی که مشترک شاتل بودم خیلی ها رو با خودم آوردم مشترک کردم یعنی میتونم بگم 10 نفر بودیم که همزمان مشترک شاتل شدیم 1 سال که مشترک بودیم متاسفانه به بهانه های مختلف پول میدادیم ولی سرویس هاش خیلی گرون و بی کیفیفت هستن درضمن خییلی هم دزد هستن. من چون زیاد دانلود دارم بهترین گزینه مخابرات بود که الان 1 سال هست مشترک هستم و خوب بوده .
    دوست عزیز میشه به من بگی چرا دزد هستن ؟ این جمله بسیار سنگینی هست که نباید بی هیچ دلیل خاصی به کار برده شه ... اگه واقعا مشکلتون محدودیت بوده خوب کاری کردید از مخابرات سرویس گرفتید ... اما اگه منظورتون ترافیک هایی است که از سرویستون کم شده و مثل سایر دوستان فقط چون نمیدونین چرا کم شده این عنگ رو روی شاتل میگذارید ؟ با شما موافق نیستم ...
    اگر مورد دوم باشه دوست عزیز سهل انگاری از شماست ... الان به جایی رسیدیم که هزاران نوع نرم افزار مانیتورینگ پهنای باند وجود داره نمونه اش همین Dumeter میتونستید چند شب کپچر کنید اگه مشکلی بود بهشون میگفتید اگه رسیدگی نمی کردن به سازمان شکایت میکردید خدا رو شکر این نوع شکایت هم اینترنتیه و نیاز به هزینه و وقت نداره.
    من نمیخوام بگم شاتل خوبه یا مخابرات بده اما بیهوده کاری فایده ایی نداره . چند وقت پیش توی اخبار 20:30 داشت میگفت شرکت زیرساخت اعلام کرده چون مخابرات 400 میلیارد بهش بدهکاره دیگه اجازه نمیده مخابرات سرویس اینترنت بده البته کاربرای قدیمی می تونن سرویسشون رو داشته باشند اما به کاربرای جدید سرویس نمیده ... اینا نتیجه بی فکریه ...
    در هر حال انتخاب با شماست که کدوم شرکت رو انتخاب کنید اما میخوام بدونم وقتی واسه روز تولدتون 3 گیگ ترافیک رایگان گرفتید یا واقتی واسه عید نوروز 2 گیگ رایگان گرفتید ، شاتل اول شد، اپراتور برتر سال شد 2 گیگ گرفتید، باز هم فکر می کردید شاتل دزده ؟ همچین شرکتی که اینقدر ترافیک رایگان میده میاد 1 گیگ شما رو بدزده که اسم خودش رو بد کنه ؟
    من که فکر نمیکنم اینطوری باشه ...

12. 3 کاربر از *Queen* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دوره ام 1 ام تموم شد
    به زور هزينه ي شبانه رو ازم گرفتن
    تو فاكتور زده بود هزينه رو منم پرداخت كردم
    سلام
    مال منم اینجوری بود زنگ زدم فروش گفتم شبانه استفاده نمی کنم گفتند که باشه 3500ت از فاکتورتون حذف میشود و بستانکار میشوید و توی فاکتور دوره بعد منظور میشه مشکلی نداره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فعلا که هیچ شرکت دیگه ای برای شبانه پول نمیگیره! اینجوری که دیگه اسم رایگان رو باید ازش حذف کنند!!
    سلام
    مث همیشه شاتل سرامد همه تغیرات است به ترتیب همه اینکارو می کنند یا مث همیشه هزینهاشونو گرون می کنن منتظر باشید چون بعد شاتل مخابرات هم شبانه رایگانشو برداشته

15. 2 کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 79 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 79 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •