آقا این بقلیم ازم کمک خواسته جوابشو ندادم دوباره گفت کمک میکنی ؟
منم گفتم سیترشم نمیتونم نیرو هاشو بفرستم بیرون !![]()
آقا این بقلیم ازم کمک خواسته جوابشو ندادم دوباره گفت کمک میکنی ؟
منم گفتم سیترشم نمیتونم نیرو هاشو بفرستم بیرون !![]()
چته ممد ، با خودت حرف میزنی ؟؟ انقدر نخند حالمو بهم زدی
راستی مرتضی جان یادم اومد ، 21 هم بودی ...
طرف اسکله !
میگه برای این یارو که میگم کل نیرو هاتو بفرست !![]()
سعید کجایی ببینی رو دستت اومدن ....![]()
اینو تازه برام فرستادن
yo, I just wandering, how on earth did you grow so fast?!
طرف می خواد پاچه خواری کنه نوبلش نکنم
دی:
اره 21 هم بودم تا هفته ی اولش ولی بعدش مهاجرت کردیم و کلا ورلد 21 و 12 را با 750 کا پوینت ولش کردیم![]()
راستی این وحید بدبخت چرا دوباره بن شد ... بیچاره هیچی نگفت که ، همش تقصیر توئه ممد ... حق تو بود که بن بشی ...
راستی تبریک بگین تو کا73 شدم 55ام ... خیلی حال میده چند تا گاگول دورم هستند ...
یکیشون که 100 امتیاز داشت پرسیده بود میشه با من صلح بکنی ...الان شده بهترین فارمم در حال حاضر ، اصلا دیوار نداره ... ولی در عوض ریسورس هاش لولشون خوبه
یه احمق دیگه ای هم بود می گفت میشه به من حمله بکنی ببینم چه شکلیه ؟ من هم رفتم همه ریسورس هاش رو خالی کردم تا عمیقا درک بکنه چه حسی داره
چیه ، فکر کردی فقط خودت همسایه های اسکل داری ...خوب بود ... دفعه بعدی صبر کن یکم واقعی تر چرت و پرت بگی !![]()
بیا تو مپ نگاه دور و بریای من رو ... اون ابله که به من گفته بود بهش حمله کنم اسمش این بود :
Black shade
یه همچین چیزی بود ...
اون یکی هم duka داشت تو یوزرش ... حالا زر نزن برو ببین ، تو همون بهتر که بن بشی ، ما رو باش خواستیم گند آقا رو درست بکنیم ... حسین به خاطر اون پست بی ادبیش بنش بکن تا با یه اکانت دیگه بیاد لا اقل چند روز نتونه حرف های تایید نشده بزنه![]()
ممد بابا میلت رو باز کن اینجا رو آباد کردی !!
mikham ino clear konam richief93s village (467|536) K54
inam reportesh
niroohaye man 2 saat dige miresan to ham age mitooni Fake befrestکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
merC
منم كا 63 هستم همه ديوونن اينجا ... به يكيشون اسكات فرستادم ... نيروهاش رو ديدم يك ساعت داشتم بهش ميخنديدم :
21 Spear
21 Sword
0 axe
0 lc
2 scout !!!
point= 470 !!
من موندم اين چه روشه ساخته نيرو هست !!
الان هم بهم گير داده هی ميگه چرا حمله كردی ... بايد عذر خواهی كنی ... اگه دوباره بهم حمله كنی با نيرو هام روستاتو خراب ميكنم![]()
شاید نیرو هاش بیرون برای فارم کردن بودن
فلفل نبین چه ریزه ، الان میبینی با 4000 تا ال سی بهت حمله می کنهالان هم بهم گير داده هی ميگه چرا حمله كردی ... بايد عذر خواهی كنی ... اگه دوباره بهم حمله كنی با نيرو هام روستاتو خراب ميكنم![]()
![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)