تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4171 از 4428 اولاول ... 31713671407141214161416741684169417041714172417341744175418142214271 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,701 به 41,710 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این همه نوشتی که آخرش بگی: در ایران با توجه به تعداد مشترکین کمبود پهنای باند وجود داره.
    ببین برای اینکه بدونی پهنای باند در چه وضعیتی هستش نیازی نیست این همه حساب کتاب کنی به جاش امشب ساعت دو دانلود منیجرتو با 32 کانکشن بذار دانلود... اونوقت میتونی بفهمی وضعیت پهنای باند توی ساعات شبانه در چه حاله! من به جات دیشب اینکارو کردم و با سرویس 512 حدود 500 کیلوبایت بر ثانیه سرعت داشتم... این هم که میگی قراره این قدر پورت بدن و غیره دلیل نمیشه.... مدیریت پهنای بند بر اساس تخیلات شما درباره تعداد کاربران در 50 سال آینده انجام نیمشه... بلکه بر اساس زمان حال انجام میشه... یعنی شما میزان یوزیج باند رو میبینی... سرعت متوسط کاربرها رو هم میتونی مانیتور کنی بعد بر مبنای اون متوجه میشی که کمبود پهنای باند داری یا نه... اگه کمبود داشتی یا پهنای باند میخری یا اگه نمیتونی مجبوری قیمت ترافیک رو زیاد کنی.... حالا الان اینا شبا کمبود پهنای باند دارن که سرعت من ساعت 2 شب 500 کیلوبایته؟ من به یک پنجم این سرعت هم راضیم پس تا تعداد کاربرهاشون 5 برابر نشده میتونن توی سیاست هاشون هیچ تغییری ندن... شما میگی چون ممکنه در آینده اینا کاربر جدید داشته باشن از الان باید قیمت اینترنت رو 20 برابر بکنن؟؟؟؟ که یه وقت در آینده نامعلوم مشکلی نداشته باشن؟ وقتی مشکلات ایجاد شد قدم به قدم و در حد نیاز این سیاست ها میتونه اعمال بشه نه این شکلی!!!
    به نظر من قضیه به این سادگیا نیستش... الان چند صد تا سایت درست شده که سریالا و فیلمای روز دنیا رو با زبان اصلی و بدون سانسور مجانی در اختیار کاربرا حتی اونایی که توی دورترین نقاط ایران زندگی میکنن قرار میدن.... به نظر من قراره جلوی این قضیه گرفته بشه.... وگرنه وزیر چرا چند روز پیش اعلام کرد افزایش پهنای باند تا اطلاع ثانوی نداریم؟...
    قسمت آخر حرفات کاملا درسته شما اگه دقت کنی سایتهای دانلود فیلم و سریال مثل ایران فیلم و... جزو سایتهایی بودن که تقریبا هر هفته چیلتر میشدن و الان تقریبا یک ماهی میشه که چیلتر نشدن
    اینا چون نمی تونن اینجور سایتها رو به کلی غیرفعال کنن اومدن این فکر رو کردن که دانلود شبانه رو بردارن تا دیگه کسی نباشه بتونه از این سایتها دانلود کنه
    اگه اینجور باشه فاتحه این سایتها خوندس و به ترتیب همه isp ها حتی مخابرات دانلود شبانه رو برمی دارن جلوی سرویسهای نامحدود رو هم به طریق دیگه ای می گیرن تا دیگه جوونا به گناه نیفتن و به فیلمها و سریالهای غربی دسترسی نداشته باشند
    Last edited by saeed ssd; 15-11-2014 at 17:40.

2. 5 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آخرش منظورت اینه: در ایران با توجه به تعداد مشترکین کمبود پهنای باند وجود داره.
    ببین برای اینکه بدونی پهنای باند در چه وضعیتی هستش نیازی نیست این همه حساب کتاب کنی به جاش امشب ساعت دو دانلود منیجرتو با 32 کانکشن بذار دانلود... اونوقت میتونی بفهمی وضعیت پهنای باند توی ساعات شبانه در چه حاله! من به جات دیشب اینکارو کردم و با سرویس 512 حدود 500 کیلوبایت بر ثانیه سرعت داشتم... این هم که میگی قراره این قدر پورت بدن و غیره دلیل نمیشه.... مدیریت پهنای بند بر اساس تخیلات و تصورات درباره تعداد کاربران در 50 سال آینده انجام نمیشه... بلکه بر اساس زمان حال انجام میشه... یعنی شما میزان یوزیج باند رو میبینی... سرعت متوسط کاربرها رو هم میتونی مانیتور کنی بعد بر مبنای اون متوجه میشی که کمبود پهنای باند داری یا نه... اگه کمبود داشتی یا پهنای باند میخری یا اگه نمیتونی مجبوری قیمت ترافیک رو زیاد کنی.... حالا الان اینا شبا کمبود پهنای باند دارن که سرعت من ساعت 2 شب 500 کیلوبایته؟ من به یک پنجم این سرعت هم راضیم پس تا تعداد کاربرهاشون 5 برابر نشده میتونن توی سیاست هاشون هیچ تغییری ندن... شما میگی چون ممکنه در آینده اینا کاربر جدید داشته باشن از الان باید قیمت اینترنت رو 20 برابر بکنن؟؟؟؟ که یه وقت در آینده نامعلوم مشکلی نداشته باشن؟ وقتی مشکلات ایجاد شد قدم به قدم و در حد نیاز این سیاست ها میتونه اعمال بشه نه این شکلی!!!
    به نظر من قضیه به این سادگیا نیستش... الان چند صد تا سایت درست شده که سریالا و فیلمای روز دنیا رو با زبان اصلی و بدون سانسور مجانی در اختیار کاربرا حتی اونایی که توی دورترین نقاط ایران زندگی میکنن قرار میدن.... به نظر من قراره جلوی این قضیه گرفته بشه.... وگرنه وزیر چرا چند روز پیش اعلام کرد افزایش پهنای باند تا اطلاع ثانوی نداریم؟...
    سوال من از دوست عزبزمون اینه که اگه اینقدر کمبود دارن چرا از پارسال خبر "کمتر شدن اشتراک ها از 1 به 10 رو به 1 به 3" رو تو بوق کردن؟

4. 3 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

قسمت آخر حرفات کاملا درسته شما اگه دقت کنی سایتهای دانلود فیلم و سریال مثل ایران فیلم و... جزو سایتهایی بودن که تقریبا هر هفته چیلتر میشدن و الان تقریبا یک ماهی میشه که چیلتر نشدن
    اینا چون نمی تونن اینجور سایتها رو به کلی غیرفعال کنن اومدن این فکر رو کردن که دانلود شبانه رو بردارن تا دیگه کسی نباشه بتونه از این سایتها دانلود کنه
    اگه اینجور باشه فاتحه این سایتها خوندس و به ترتیب همه isp ها حتی مخابرات دانلود شبانه رو برمی دارن جلوی سرویسهای نامحدود رو هم به طریق دیگه ای می گیرن تا دیگه جوونا به گناه نیفتن و به فیلمها و سریالهای غربی دسترسی نداشته باشند
    نه داداش ملت ممکنه چند ماه با تاخیر ببینن ولی از سریال دیدن نمی افتن
    نمونش خود من فوقش دیگه مجبور میشم از دستفروشا بخرم ، یا دیگه خدایی نکرده وضع خیلی خراب شد به این سایتهایی که پول میگیرن فایل دانلود میکنن سفارش میدم

6. 4 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سوال من از دوست عزبزمون اینه که اگه اینقدر کمبود دارن چرا از پارسال خبر "کمتر شدن اشتراک ها از 1 به 10 رو به 1 به 3" رو تو بوق کردن؟
    تازه 16 مگو بگو.... نمیشد 9 مگو به جا 16 میکردن 4 در عوض حجمو ارزون میکردن؟!

8. 4 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نه داداش ملت ممکنه چند ماه با تاخیر ببینن ولی از سریال دیدن نمی افتن
    نمونش خود من فوقش دیگه مجبور میشم از دستفروشا بخرم ، یا دیگه خدایی نکرده وضع خیلی خراب شد به این سایتهایی که پول میگیرن فایل دانلود میکنن سفارش میدم
    آره... ولی قبول کن به قول معروف ضریب نفوذش کمتر میشه... یعنی تعداد کمتری میرن دنبالش...

(ببخشید دو تا پست پشت سرهم شد.... )

10. 3 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

تازه 16 مگو بگو.... نمیشد 9 مگو به جا 16 میکردن 4 در عوض حجمو ارزون میکردن؟!
    والا شرکتای خارج از ایران حدود اینترنتشون 7-8 مگه با ترافیک 30-50 گیگ

12. 2 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

سلام
    یه چن وقتی نه به سایت پارس سر زده بودم نه به این تاپیک ، تا اینکه رفتم تو پارس دیدم دوباره یکی از خدماتشونو از ما دریغ کردن ! و منم حدود دو گیگ ضرر کردم
    ...

آیا ISP های دیگه هم این قانون مسخره یک سوم رو دارن منظورم خصوصی هاست نه مخابرات
    اگه ندارن که بریم سراغ شاتل یا یه شرکت دیگه؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آره... ولی قبول کن به قول معروف ضریب نفوذش کمتر میشه... یعنی تعداد کمتری میرن دنبالش...
    اینا حتما در نظر گرفتن که هرکی نتونه سریال ببینه میره سراغ بشقاب(پرنده) و سریالای مضخرف و خانمان سوز و برانداز آمریکا جنوبی (همین الان اسمش رو هم در آوردم بهش میگن قانون بقای سریال)
    و صد البته اینکه یه محتوای غیرمجاز سییییاااااسسسسسیییییییییی ی بغلش وارد میشه از بلاد کفر
    Last edited by m751; 15-11-2014 at 17:58.

15. 2 کاربر از m751 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

چند سال پیش که اینترنت گرون بود و نه نامحدود بود نه سرعت بالا بلکه همین 128 محدود با سرعت واقعی میدادند هم مردم فیلم و سریال دانلود میکردند اما از یک راه دیگه کسایی که واقعا اگه فکرشون اینه که با گذاشتن محدودیت توی اینترنت جلوی این کارو میشه گرفت واقعا باید مغزشون خوشکیده باشه

سالها پیش سایت هایی بودن به اسم دانلود آفلاین که فایل و در ساعتی خاص بین مشترکا از طریق دانلود آفلاین روی فرکانس خاصی تنظیم میکردند و به صورت مجانی میتونستند اعضا اون فیلم و بگیرند بدون 1 قرون خرج کردن پول

احتمالا اگه زیاد فشار بیاد روی این سایت ها و همین طور کاربرای اینترنت از این راه استفاده میکنند که لوازم مورد نیازشم یک دی وی بی هست و دیش معمولی و اینا
    حالا بگرد و پیدا کن پرتقال فروش و

17. 2 کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با سلام
    این روزها در كامنتهای شما سوالات زیادی درباره ارایه خدمات رایگان شبانه یا تشویقی شركتها دیدم كه بعضی از شما از حذف این خدمات اظهار ناراحتی و شكایت كردید كه لازم است نگاه و فرایند قانونی این موضوع را بیان نمایم
    بسیاری از شركتهای ارایه دهنده خدمات اینترنتی دارای دو طرح عادی و تشویقی هستند در طرح تشویقی سرویس اینترنت در بعضی ساعات شبانه روز و یا برخی مناسبت ها مطابق تاییدیه اخذ شده از سازمان تنظیم مقررات رایگان و یا با تخفیف ارایه می شود،لذا با توجه به تشویقی بودن طرح،عدم ارایه آن تخلف به حساب نمی آید
    این جواب وزیر در صفحه کلوبش
    شرکتها میتونند شبانه رایگان بدن
    اگه مصوبه ای بود باید توی سایت تنظیم مقررات می اومد
    و همه لازم اجرا می شدند

19. 7 کاربر از sleeplessness بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •