آخرش منظورت اینه: در ایران با توجه به تعداد مشترکین کمبود پهنای باند وجود داره.
ببین برای اینکه بدونی پهنای باند در چه وضعیتی هستش نیازی نیست این همه حساب کتاب کنی به جاش امشب ساعت دو دانلود منیجرتو با 32 کانکشن بذار دانلود... اونوقت میتونی بفهمی وضعیت پهنای باند توی ساعات شبانه در چه حاله! من به جات دیشب اینکارو کردم و با سرویس 512 حدود 500 کیلوبایت بر ثانیه سرعت داشتم... این هم که میگی
قراره این قدر پورت بدن و غیره دلیل نمیشه.... مدیریت پهنای بند بر اساس تخیلات و تصورات درباره تعداد کاربران در 50 سال آینده انجام نمیشه... بلکه بر اساس زمان
حال انجام میشه... یعنی شما میزان یوزیج باند رو میبینی... سرعت متوسط کاربرها رو هم میتونی مانیتور کنی بعد بر مبنای اون متوجه میشی که کمبود پهنای باند داری یا نه... اگه کمبود داشتی یا پهنای باند میخری یا اگه نمیتونی مجبوری قیمت ترافیک رو زیاد کنی.... حالا الان اینا شبا کمبود پهنای باند دارن که سرعت من ساعت 2 شب 500 کیلوبایته؟
من به یک پنجم این سرعت هم راضیم پس تا تعداد کاربرهاشون 5 برابر نشده میتونن توی سیاست هاشون هیچ تغییری ندن... شما میگی چون
ممکنه در آینده اینا کاربر جدید داشته باشن از الان باید قیمت اینترنت رو 20 برابر بکنن؟؟؟؟ که یه وقت در آینده نامعلوم مشکلی نداشته باشن؟ وقتی مشکلات ایجاد شد قدم به قدم و در حد نیاز این سیاست ها میتونه اعمال بشه نه این شکلی!!!
به نظر من قضیه به این سادگیا نیستش... الان چند صد تا سایت درست شده که سریالا و فیلمای روز دنیا رو با زبان اصلی و بدون سانسور مجانی در اختیار کاربرا حتی اونایی که توی دورترین نقاط ایران زندگی میکنن قرار میدن.... به نظر من قراره جلوی این قضیه گرفته بشه.... وگرنه وزیر چرا چند روز پیش اعلام کرد افزایش پهنای باند تا اطلاع ثانوی نداریم؟...