تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4170 از 4428 اولاول ... 31703670407041204160416641674168416941704171417241734174418042204270 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,691 به 41,700 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

به نظر من تا چند ماهی این طرح تعدیل شبانه باقی میمونه بعدش به طور کل شبانه به روزانه پیوند میخوره احتمالا بهار 94

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ببینید دوستان.. اینا اگر بخوان با اجرا شدن این طرح هر امتیازی مثل ارزون شدن ترافیک، افزایش تایم رایگان و غیره به مشترکین بدن این کار رو قبل از اجرایی شدن طرح میکنن.. به خاطر اینکه اینطوری میزان از دست دادن مشترک هاشون کاهش پیدا میکنه... بنابراین هر اتفاق خوبی باشه تا قبل از دهم آذر میفته بعد از اون فقط وضع بدتر میشه.... خلاصه الکی هی صابون نزنید اون دلو

3. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

سرعتها رو بنظرم باید درست کنن خطوط رو بصورت زیر ببندند
    2M------16
    1M------9
    0.5M-----4
    0.256M-----2

5. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سرعتها رو بنظرم باید درست کنن خطوط رو بصورت زیر ببندند
    2M------16
    1M------9
    0.5M-----4
    0.256M-----2
    احتمالا جلب بیشتر تره رضایت مشتری قراره به همین صورت انجام بشه....

7. 4 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

به نظر من تا چند ماهی این طرح تعدیل شبانه باقی میمونه بعدش به طور کل شبانه به روزانه پیوند میخوره احتمالا بهار 94
    داداش میشه بپرسم شما به عنوان یک کاربر عادی این اطلاعات از کجا میارید؟؟؟؟

مثل اینکه دزد آنلاین خیلی عجله داره برای ورشکسته شدن

ببین به قول معروف ظلم هیج موقع نمی مونه یقین بدون پارس آنلاین و بقیه شرکت ها یک روز به خاطر این مال حرومی که میخورند و ظلمی که مردم میکنند زمین میخورند از این جهت خیالت تخت
    مردم فوقش میرند اینترنت آسمانی استفاده میکنند ولی اونی که ضرر میکنه این شرکت های دزد هستند

9. 5 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دانلودر حتی اگه حجم زیادی بخره
    در عوض ش پولی که از دایر بودن خط از مشترک های جدید میگیرند
    براشون سود داره

سود حاصل از کرایه به مشترکین جدید بیشتر از حجم اضافه ای که دانلودر میخره
    حدس من اینه
    من هم به همین نتیجه رسیدم. در حال حاضر طبق آخرین آمار حدود 5 میلیون پورت ADSL‌ تو کل کشور نصب شده. اما به تناسب همین میزان پهنای باند اینترنت نداریم. کل پهنای باند اینترنت کشور قرار بوده تا آخر تابستان به 190 گیگابیت برسه. این یعنی حدود 1250 لینک STM-1. خوب، من که فکر نمی‌کنم بیشتر از 60 تا 65 درصد این پهنای باند سهم اینترنت از نوع ADSL باشه. یعنی خونه پرش 800 تا لینک STM-1. به بیان دیگه باید به ازای هر لینک STM-1 بیشتر از 6000 مشترک جذب بشن تا 5 میلیون پورت ایجاد شده از حالت منصوبه به حالت دایری تغییر پیدا کنن.

من خودم یه حساب وکتابی کردم دیدم اگه شرکت‌ها بخوان 5 تا 6 ساعت رایگان شبانه رو حفظ کنن، حداکثر بتونن روی هر STM-1 بدون افت کیفیت محسوس، 4500 تا 5000 مشترک داشته باشن. واسه همین به تکاپو افتادن تا یه بخشی از رایگان شبانه رو هم بیارن توی کار.

طبق وعده‌ها، قراره تعداد پورت‌های ADSL کشور در آینده نزدیک به 18 میلیون پورت برسه. اگه به تناسب این تعداد پورت، پهنای باند کشور اضافه نشه (سهم پهنای باند اینترنت برای ADSL باید به حداقل 500گیگابیت برسه) ، یا خیلی از پورت‌ها بلااستفاده باقی می‌مونه، یا باید به زودی شاهد حذف تمام و عیار شبانه حتی به صورت یک سوم اون و حتی حذف سرویس‌های نامحدود هم باشیم.

11. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

داداش میشه بپرسم شما به عنوان یک کاربر عادی این اطلاعات از کجا میارید؟؟؟؟

مثل اینکه دزد آنلاین خیلی عجله داره برای ورشکسته شدن

ببین به قول معروف ظلم هیج موقع نمی مونه یقین بدون پارس آنلاین و بقیه شرکت ها یک روز به خاطر این مال حرومی که میخورند و ظلمی که مردم میکنند زمین میخورند از این جهت خیالت تخت
    مردم فوقش میرند اینترنت آسمانی استفاده میکنند ولی اونی که ضرر میکنه این شرکت های دزد هستند
    رفیق ... شا...ش...ش ... ون خیلی تنده اینا... دو سه تا مشترک جدید گرفتن میخوان قید کاربرای 5 6 سالشونو بزنن... دریغ از اینکه بدونن ما کاربرا دیگه موندگار شده بودیم و اون دو سه کاربر هم حذب باد هستن... یه روز اینجا دوروز اونجا.... واقعا خاک تو سر کسی که این تصمیم رو گرفته... من کاربر که هر رقمه کارخودمو راه میندازم بلاخره... این وسط بدون شک پارس انلاین ضرر میکنه... من کاری ندارم که مشترک جدید چقدر سود بری شرکت میاره... ولی تا جایی که میدونم قیمت هر گیگ پای isp خیلی خیلی کمتر از اونی میفته که به مشتری میده... و اینم میدونم نمایندگیها بابت جذب هر مشتری یه پولی اول کار میکگیرن به ازای هر ماه تمدید هم یه پول دیگه... این وسط نمایندگی هم نابود میشن... کاری ندارم که چی میشه... ولی معذرت میخوام... هر کسی پارس بمونه و بخواد به این سیاست کثیف تن بده عقل سالمی نداره.. مگه اینکه دانلود شبانه نخواد که اون بازم بحثش جداست...در اخر بنظرم این سیاست بیشتر در راستای دزدیشون هست. اون اوایل سیاست ساقی بودن داشتن... اول میان یه ادم رو معتاد میکنن و بعد از اینکه غرق شد و خمار ازش پول میگیرن.. اینا هم اومدن به حساب خودشون مارو معتاد دانلود کردن جوری که از شبی 6 گیگ دانلود هم راضی نبودیم... حالا حساب کرده میگه اینا زیر 160 گیگ مصرف ندارن پس مجبورن حجم بخرن برا دانلود کردن.... من بمیرم هم به همچین ادمایی تو زندگیم باج نمیدم...

13. 2 کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

من هم به همین نتیجه رسیدم. در حال حاضر طبق آخرین آمار حدود 5 میلیون پورت ADSL‌ تو کل کشور نصب شده. اما به تناسب همین میزان پهنای باند اینترنت نداریم. کل پهنای باند اینترنت کشور قرار بوده تا آخر تابستان به 190 گیگابیت برسه. این یعنی حدود 1250 لینک STM-1. خوب، من که فکر نمی‌کنم بیشتر از 60 تا 65 درصد این پهنای باند سهم اینترنت از نوع ADSL باشه. یعنی خونه پرش 800 تا لینک STM-1. به بیان دیگه باید به ازای هر لینک STM-1 بیشتر از 6000 مشترک جذب بشن تا 5 میلیون پورت ایجاد شده از حالت منصوبه به حالت دایری تغییر پیدا کنن.

من خودم یه حساب وکتابی کردم دیدم اگه شرکت‌ها بخوان 5 تا 6 ساعت رایگان شبانه رو حفظ کنن، حداکثر بتونن روی هر STM-1 بدون افت کیفیت محسوس، 4500 تا 5000 مشترک داشته باشن. واسه همین به تکاپو افتادن تا یه بخشی از رایگان شبانه رو هم بیارن توی کار.

طبق وعده‌ها، قراره تعداد پورت‌های ADSL کشور در آینده نزدیک به 18 میلیون پورت برسه. اگه به تناسب این تعداد پورت، پهنای باند کشور اضافه نشه (سهم پهنای باند اینترنت برای ADSL باید به حداقل 500گیگابیت برسه) ، یا خیلی از پورت‌ها بلااستفاده باقی می‌مونه، یا باید به زودی شاهد حذف تمام و عیار شبانه حتی به صورت یک سوم اون و حتی حذف سرویس‌های نامحدود هم باشیم.
    دوست عزیز شبانه رو بیارن تو کار یعنی چی ؟ پهنای باند آب نیست که بریزی تو تانکر بعد روز بعد وصلش کنی به شبکه ! برای عدم افت کیفیت محسوس باید پهنای باند در ساعات اوج مصرف کم نیاد که اونم از ساعت 18 تا 24 هست. حالا هر چه کاربر بیشتری بگیرن پهنای باند کمتری در این ساعات به هر فرد میرسه و افت کاملا محسوسی رو هر کاربر احساس خواهد کرد. چطور میخوان ساعات رو پخش کنن تو شبانه ؟! شب که یوزر معمولی بیدار نیست.

دلیل این تغییر قطعا افزایش رضایت کاربران هست ولی نه کاربران ADSL، اگر هنوز جریان رو نفهمیدید :

دلیل این تغییر یعنی حذف
    شبانه رایگان چیزی نیست جز : دیتاسنتر

این مشکلات از سال پیش شروع شد و مشتریان سرورهای داخلی کم کم با کاهش پهنای باند در ساعات شبانه روبرو شدند. کم کم اوضاع طوری شد که در چند ماه اخیر مشتریان سرورهای داخلی به سمت سرویس دهندگانی که شبانه رایگان نداشتن، نمیرفتن. و این تصمیم توسط عزیزان ISP گرفته شد. نمونه رو در زیر میتونید مشاهده کنید که مربوط به یکی از تالارهای گفتمان مربوط به سرور و هاست و ... هست و اشاره به شروع مشکل از یک سال پیش داره :

بنابراین دوستان دنبال هیچگونه توجیه دیگری نباشید که تصویر فوق کاملا گویاست!

15. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آخرش منظورت اینه: در ایران با توجه به تعداد مشترکین کمبود پهنای باند وجود داره.
    ببین برای اینکه بدونی پهنای باند در چه وضعیتی هستش نیازی نیست این همه حساب کتاب کنی به جاش امشب ساعت دو دانلود منیجرتو با 32 کانکشن بذار دانلود... اونوقت میتونی بفهمی وضعیت پهنای باند توی ساعات شبانه در چه حاله! من به جات دیشب اینکارو کردم و با سرویس 512 حدود 500 کیلوبایت بر ثانیه سرعت داشتم... این هم که میگی قراره این قدر پورت بدن و غیره دلیل نمیشه.... مدیریت پهنای بند بر اساس تخیلات و تصورات درباره تعداد کاربران در 50 سال آینده انجام نمیشه... بلکه بر اساس زمان حال انجام میشه... یعنی شما میزان یوزیج باند رو میبینی... سرعت متوسط کاربرها رو هم میتونی مانیتور کنی بعد بر مبنای اون متوجه میشی که کمبود پهنای باند داری یا نه... اگه کمبود داشتی یا پهنای باند میخری یا اگه نمیتونی مجبوری قیمت ترافیک رو زیاد کنی.... حالا الان اینا شبا کمبود پهنای باند دارن که سرعت من ساعت 2 شب 500 کیلوبایته؟ من به یک پنجم این سرعت هم راضیم پس تا تعداد کاربرهاشون 5 برابر نشده میتونن توی سیاست هاشون هیچ تغییری ندن... شما میگی چون ممکنه در آینده اینا کاربر جدید داشته باشن از الان باید قیمت اینترنت رو 20 برابر بکنن؟؟؟؟ که یه وقت در آینده نامعلوم مشکلی نداشته باشن؟ وقتی مشکلات ایجاد شد قدم به قدم و در حد نیاز این سیاست ها میتونه اعمال بشه نه این شکلی!!!
    به نظر من قضیه به این سادگیا نیستش... الان چند صد تا سایت درست شده که سریالا و فیلمای روز دنیا رو با زبان اصلی و بدون سانسور مجانی در اختیار کاربرا حتی اونایی که توی دورترین نقاط ایران زندگی میکنن قرار میدن.... به نظر من قراره جلوی این قضیه گرفته بشه.... وگرنه وزیر چرا چند روز پیش اعلام کرد افزایش پهنای باند تا اطلاع ثانوی نداریم؟...
    Last edited by netstat; 15-11-2014 at 17:42.

17. 4 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

دوست عزیز شبانه رو بیارن تو کار یعنی چی ؟ پهنای باند آب نیست که بریزی تو تانکر بعد روز بعد وصلش کنی به شبکه ! برای عدم افت کیفیت محسوس باید پهنای باند در ساعات اوج مصرف کم نیاد که اونم از ساعت 18 تا 24 هست. حالا هر چه کاربر بیشتری بگیرن پهنای باند کمتری در این ساعات به هر فرد میرسه و افت کاملا محسوسی رو هر کاربر احساس خواهد کرد. چطور میخوان ساعات رو پخش کنن تو شبانه ؟! شب که یوزر معمولی بیدار نیست.

دلیل این تغییر قطعا افزایش رضایت کاربران هست ولی نه کاربران ADSL، اگر هنوز جریان رو نفهمیدید :

دلیل این تغییر یعنی حذف
    شبانه رایگان چیزی نیست جز : دیتاسنتر

این مشکلات از سال پیش شروع شد و مشتریان سرورهای داخلی کم کم با کاهش پهنای باند در ساعات شبانه روبرو شدند. کم کم اوضاع طوری شد که در چند ماه اخیر مشتریان سرورهای داخلی به سمت سرویس دهندگانی که شبانه رایگان نداشتن، نمیرفتن. و این تصمیم توسط عزیزان ISP گرفته شد. نمونه رو در زیر میتونید مشاهده کنید که مربوط به یکی از تالارهای گفتمان مربوط به سرور و هاست و ... هست و اشاره به شروع مشکل از یک سال پیش داره :

بنابراین دوستان دنبال هیچگونه توجیه دیگری نباشید که تصویر فوق کاملا گویاست!
    نه دوست عزیز اینطورها نیست.... هر ISP میتونه به راحتی پهنای یاند سرورهاش رو از پهنای باند کاربرهاش جدا کنه... این کار به سادگی آب خوردنه... اگه اینا صغف فنی دارن دلیل نمیشه تلافیش رو سر کاربرها در بیارن...

19. 4 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •