چطوری میشه لود کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد صدا هم مطمئن باش اگه سیستم صوتی کامپیوتر ردیف باشه راحت متوجه می شی
چطوری میشه لود کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در مورد صدا هم مطمئن باش اگه سیستم صوتی کامپیوتر ردیف باشه راحت متوجه می شی
درسته.... وقتی سوار موتور هستی آهنگا زیاد base ندارن ولی base آهنگا تو ماشین بیشترهمطمئنی؟؟
چون برایمن هرکاری میکنم mp3جواب نمیده منم گفتم اگه مثل سیستم من جواب نداد در ضمن
در ضمن یعنی برای شما چه سوار موتور بشین چه سوار ماشین هیچ تغییری نمیکنه؟؟؟؟
برای من که tuningش میکنم کاملا تغییر میکنه
ولی همه ماشین ها قابلیت نسب سیستم صوتی رو ندارن...شاید خودشون دارن.... مثلا همه ماشین ها که روشون اون قطعه کوچیک کنار گلگیر نصب نمیشه که
Good Luck.
صدا را که راحت متوجه میشی اما زمانی که سوار ماشین هستی فکر میکنم بهتر باشه.
برای گوش دادن موزی اول فایل را در قسمت:
My Documents \ GTA San Andreas User Files \User Tracks
بریزید....
بعد به قسمت audio در قسمت فکر میکنم option برید اونجا برید روی گزینه user track و بعد گزینه اسکن را بزنید و بعد بری داخل بازی و رادیو را روی user track بذارید....
خوب این که شد همون اسکن لود چه صیغه ای بود این وسط من نفهمیدم ....
اونهايي كه بازي GTA SanAndreas رو بازي كردن ميدونن كه Package هايي در بازي هست كه با پيدا كردن اونها امكانات جديدي به بازي اضافه ميشه ولي ممكنه به دليل اين كه اين Package ها در مكانهاي سختي مخفي شدهاند نتوانند همه آنها را پيدا كنيد.اما با استفاده از این فلش تمامی آنها را به راحتی پیدا می کنید
حجم اين فايل حدود 880 كيلوبايت ميباشد برای دانلود به ادامه بروید...
شما ميتوانيد با استفاده از اين فايل فلش ابتدا نوع Package هايي كه دنبالشون هستيد مشخص كرده (صدف، نعل اسب و اسپري) و بعد با نگاه كردن به نقشه از جاي تمام آنها مطلع شويد. حجم اين فايل حدود 880 كيلوبايت ميباشد.
لینک دانلود
http://www.gameabut.persiangig.com/other/Flash/GTA%205.rar
ببخشید قیوم جان
این فایلی که گذاشتی نمیتونه از سیو های بازی بفهمه تا حالا کدوماشو پیدا کردی که بقیه رو برات نشون بده ؟؟؟
من اینو امتحان نکردم ولی یه جا دیدم بعد گفتم برای دوستان بزارم.
من خیلی وقته بازی GTA 5 رو تموم کردم.![]()
منم 3بار با چیت
1بار با ترینر
2بار هم خودم تموم کردم![]()
میتونی یه کاری بکنی
فکرتو به کار بنداز... مگه ما توی اینجور مراحل هر چیتی بزنیم برای طرفمونم عمل نمیکنه؟؟؟
با این روشی که من میگم میتونی با سر عت 20 تا مرحله رو رد کنی....
فهمیدی؟؟؟
میتونی رمز پرواز ماشین رو بزنی (ripazha) ... بعد بقیه پرواز میکنن و کنترلشون میپاچه!!! تو هم میتونی با سرعت 20 تا (منظورم سرعت کمه که ماشینت پرواز نکنه)مرحله رو رد کنی...
جالب بود مگه نه؟؟؟
تازه میتونی وسط جاده واستی و روزنامتم بخونی یه قهوم بخوری بعد دوباره راه بیفتی....![]()
سلام.
اگه ممکنه یه سیو از مرحله که باید با ماشین برقصی رو برام بزاره.خیلی بد تو کفشم.
اگه میشه یه ترینر خوب هم بزارید.
مرسیییییییییییییییییی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)