به نظر من اسکلتون کینگ کریتیکال نمیخواد چون کریتیکال واسه هیرو هایی خوب درمیاد که اتک اسپید بالایی دارند ولی کریتیکال خودش هم کافیه هم خیلی خوبه سیتنیک هم واسش خوبه . ترکیب های اون به نظر من :
رادیانس
هارت 2تا
سیتنیک
اسولت
بوت اف تراول
به نظر من اسکلتون کینگ کریتیکال نمیخواد چون کریتیکال واسه هیرو هایی خوب درمیاد که اتک اسپید بالایی دارند ولی کریتیکال خودش هم کافیه هم خیلی خوبه سیتنیک هم واسش خوبه . ترکیب های اون به نظر من :
رادیانس
هارت 2تا
سیتنیک
اسولت
بوت اف تراول
Salam bacheha!
mikhastam chandta nokte raje be fighte ye seri hero behetoon begam shayad jaleb bashe..
1_in be nazare man ye amre kolie ke rexxari ke buttle parande dare va avvalin itemesh booke 99% heroharo mizane
2_beine troll va faceless void bayad begam ke age troll faghat az chronospher biad biroon voidomizane pas bayad ye fekri vase helthesh kone
3_age razor joloye vipper manta style begire hich joori nemishe ba viper oono zad.
4_dar akhar inke kollan az fekre Skeleton King biaid biroon.chon kari ke oon gharare bokonaro ye serie dige kheili behtar anjam midan.
omidvaram estefade karde bashid![]()
این بحث داره به جاهای جالبی میرسه...
پس اینجور که معلومه شما تا حالا واسه اسکلت کینگ کوریاس نبستی؟! یبار ببند بهت میگن اتک اسپید یعنی چی؟!
ضمنا، کریتیکال به درد هیروهایی که لایف استیل دارن هم خیلی موخوره. همینطور اگه اسپلش ببندید، کریتیکالتون اسپلش میشه. ببینید همه ی آیتم ها و لول ها مچ هستن.
به هر حال مرسی از نظرتون
جناب من واقعا شرمنده ام که اینو میگم. ولی من این متنو به دلیل فینگلیش بودن نخوندم. لطف کنید فارسی یا انگلیسی بنویسید تا بخونمش.
باز هم ببخشید... امیدوارم بهتون برخورد نکنه.... باز هم شرمنده.... روم به دیوار...
مطالب جالبی نوشته !!
فارسی بنویس تا دوستانی که حوصله فینگلیش خوندن ندارند بخونند !!
منم البته با زور خوندم !!!
جلل خالق
نمردیمو معنیه دونت استکم فهمیدیم
عزیز دل معنی دونت استک اکثرا برای ارب ها به کار میره نه کرتیکال
بعدش قرار نیشت مثلا شما 1000 تا کرتیکال میزنی یکی دیگه بشازی 2000تا بزنی منظور بر اینه که شسانس کرتیکال زدن میره بالا تر خوب اگه این جوری بود که شما میگی خوب واسه ناگا سیرن و فانتوم هم کرتیکال کار نمیکنه
کار میکنه ولی ربطی به لولش نداره و واسه خودش جدا میزنه هر چی هم تعدادش بیشتر باشه شانس بیشتری داری کرتیکال بزنی
تایید میشه
رادیانس هارت دوتا ؟؟؟؟؟؟؟
منظورت از اسولت همون کوریاسه؟
بابا تو بازیه 5ر5 اگه بتونی دوتا هارت و رادیانس ببندی که بابا تو خیلی شاخی مگه اسکلت چه لولی داره که انقدر پول در میاره بدون اسپلش دمیج ؟؟؟
بابا تو رو خدا اگه میخاید چیزی بگید با دلیل و مدرک بگید تا........
واسش اینا پیشنهاد میشه
کلوینگ(اسپلش)
ومپایر ائورا
ارمور منفی
کوریاس
کرتیکال
شاد باشید
cao-cao جان خیلی ممنون!
اگه دیر رسیده بودید، اینا منو می.......!!
کریتیکال لول هم با کریتیکال آیتم ارب نمیشه!! حتی ممکنه تو یه اتک جفتش کار کنه
ببین فقط اینا که جفتشون دوتا!!ارمور منفی
کوریاس
Last edited by musketeer; 01-06-2008 at 22:00.
سلام
من تازه دارم دوتا رو یاد می گیرم
چند تا هیرو برداشتم ولی از جاکیرو خوشم اومد اول بازی که بقیه ترکیب هاشون رو نبستن از همه قوی ترم ولی چون دوستام ترکیب هیرو شونو حفظی میبندنو منم هیچی بلد نیستم همش هخر بازی نفر اخرم
حالا به یه سری ادم با معرفت که ترکیب مناسب هیرو معرفی کنن احتیاج دارم
سلام
در مورد حفظی آیتم بستن که کاری نمیشه کرد! باید اینقدر بازی کنید تا جای همه ی ریکوآیر ها و مقاله ها دستتون بیاد. نگران نباشید... زیاد طول نمیکشه.
برای یاکیرو چه آیتمی ببندی؟! مکانزم برای بازی 5به5 خوبه. هکس بهتون جواب خوبی میده. داگون. بوک. در صورت لزوم، آقانیمز
[quote=cao-cao;2471152]جلل خالق
نمردیمو معنیه دونت استکم فهمیدیم
عزیز دل معنی دونت استک اکثرا برای ارب ها به کار میره نه کرتیکال
بعدش قرار نیشت مثلا شما 1000 تا کرتیکال میزنی یکی دیگه بشازی 2000تا بزنی منظور بر اینه که شسانس کرتیکال زدن میره بالا تر خوب اگه این جوری بود که شما میگی خوب واسه ناگا سیرن و فانتوم هم کرتیکال کار نمیکنه
کار میکنه ولی ربطی به لولش نداره و واسه خودش جدا میزنه هر چی هم تعدادش بیشتر باشه شانس بیشتری داری کرتیکال بزنی
تایید میشه
رادیانس هارت دوتا ؟؟؟؟؟؟؟
منظورت از اسولت همون کوریاسه؟
بابا تو بازیه 5ر5 اگه بتونی دوتا هارت و رادیانس ببندی که بابا تو خیلی شاخی مگه اسکلت چه لولی داره که انقدر پول در میاره بدون اسپلش دمیج ؟؟؟
بابا تو رو خدا اگه میخاید چیزی بگید با دلیل و مدرک بگید تا........
واسش اینا پیشنهاد میشه
کلوینگ(اسپلش)
ومپایر ائورا
ارمور منفی
کوریاس
کرتیکال
در مورد كيريتيكال بايد بگم اگر دوتا براي هيروئي كه كيريتيكال داره ببندي
(( نوع كيريتيكال زدن فرق داره چون كيريتيكالي كه براي هيرو ميبندي با اون كيريتيكالي كه خوده هيرو داره درصدش و نوعش فرق داره ))
بعد هم
براي اسكلتون كينگ بايد بگم
تو بازي 5 به 5
اولين آيتم بوت آو تراول هستش بعدش ميتونيد راديانس بريد
بعد هم اسكلتون كينگ هيرويه خوبي هستش اگر درست باهاش بازي بشه
هيرو ميت خوبي هستش
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)