زنگ زدم پیمانکار.از بیرون تماس گرفتن گفتن ببین درست شده. دیدم اینترنت وصل شده اما rx شده ۲۵. قبل قطع شدن بین ۱۹ و ۲۰ بود. بهشون گفتن rx اومده بالا میگه اسپیلیتر گذاشتیم سر مسیر بخاطر اونه.
زنگ زدم پیمانکار.از بیرون تماس گرفتن گفتن ببین درست شده. دیدم اینترنت وصل شده اما rx شده ۲۵. قبل قطع شدن بین ۱۹ و ۲۰ بود. بهشون گفتن rx اومده بالا میگه اسپیلیتر گذاشتیم سر مسیر بخاطر اونه.
Last edited by alirezabz; 26-01-2022 at 12:02.
سلام دوستان من آیا این یونیت برای FTTx هست یاخیر؟ مخابرات میگه برای فیبرنوری نیستو نمیتونیم بهت تانوما بدیم ولی چک کردم روی باکس نوشته ONU یا optical network Unit ولی مخابرات ولیعصر عکسشو نشون میدن میگم بیاین وصل کنید فاصله نزدیک ترینش 50 متره میگه این اصلا فیبر نیست
![]()
اون سیم ها سیم مسی هستن
خط قدیمی ها
حالا جعبه ش جدیده فقط
دوستان به نظر شما این حجم که من گرفتم خوبه
![]()
بدک نیست. با توجه به اینکه کابل کشی و مودم تون رایگان بوده مخابرات باید پول این 2 تا رو یه جوری در بیاره توی این 36 ماه
بنابراین حجم کمتری بهتون میده توی این طرح. در صورتی که خودم سرویس 50 مگ عادی رو دارم ولی به جای اینکه مثل شما ماهیانه 210 گیگ حجم داشته باشم ماهی 525 گیگ حجم دارم با همین قیمت و دیگه نیازی به خریدن ترافیک شبانه نمیشه
همچنین چون پیش پرداخت هستید و کل حجم رو یه جا بهتون دادن حواستون به مصرف باشه. چون اگه تموم بشه تا پایان این دوره 36 ماهه مجبور میشید ترافیک اضافه بخرید که کلی هم گرونه
سمت فردیس کسی هست تونسته باشه فیبر نوری بگیره؟؟؟؟
اجرای پروژه FTTH شاتل - قم
![]()
آقا من کل این تاپیک رو خوندم ولی یکی نگفت از کجا میتونیم ثبت نام کنیم؟ هر چی سرچ میکنم تانوما گیلان فقط میاد. برای اصفهان کجا باید ثبت نام کنیم؟
باید بری مخابرات درخواست بدی
با مدیر بخش اداره مرکزی شهریار صحبت کردم جز شهرک های صنعتی و شهرک هایی مثل شاهد اداری
خیابون ولیعصر شهریار
جای دیگه ای فیبر نداره
نقشه رو نگاه کرد دقیقا سر خیابون فیبر رد شده برای دکل همراه و دادگستری و ...
حتی گفتم ی فت هم میشه بکشید و هزینه رو بدم شخصااا قبول نکردن
دیگه چیکار میشه کرد
خسته شودیم بخدا
هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 19 مهمان)