من دقیقا این مشکل رو دارم، برای من هم بروز شده چون منوهای جدید میبینم و آنتن دهیم خوبه اما هر چند ساعت یکبار یهو افت میکنه و باید رییوت بشه، اما این گزینه رو پیدا نکردم، مدل مال من قدیمی تر هست و AirMaster 3000M هست.
من دقیقا این مشکل رو دارم، برای من هم بروز شده چون منوهای جدید میبینم و آنتن دهیم خوبه اما هر چند ساعت یکبار یهو افت میکنه و باید رییوت بشه، اما این گزینه رو پیدا نکردم، مدل مال من قدیمی تر هست و AirMaster 3000M هست.
(نمي دونم چرا هي فروم ازم مي خواد دوباره به اين پست جواب بدم. يه بار ميارمش که شايد از ما بکشه بيرون!)
با اون مدل سر و کار نداشتم ولي شايد اين فيچر براي رده سخت افزاري مشخصي باشه و همه مودم ها ساپورت نکنن. اگه توي گزينه ها نيست، ديگه نمي خواد نگرانش باشيد. از زندگي پاي نت تون لذت ببريد.![]()
خب چه لذتی ببرم وقتی روزی ۲ بار قطع میشه بخصوص که باید مدام روشن باشه و خیلی وقتا سفرم و نیستم که خاموش روشنش کنم، ایکاش راه حلی باشه دوستان اگر میدونن بگن ممنون
<br>
بررسي دوباره نقشه پوشش
جا به جايي مودم و يافتن سيگنال بهتر
تماس با اپراتور و پيگيري
تغيير اپراتور
سلام به همه دوستان
فرکانسی که مبین نت روی ان سرویس میده چی هست؟ ایا جداگانه سیم کارت میفروشد؟ ممنون.
/..............................................
درود. فرکانس 3500 هست و سیم کارت جدا برای فروش نداره. این چیزی هست که نماینده خودشون گفته.
سلام دوستان من یه مودم مبین نت نسخه ۸۱.۲۰۱ نسخه اصلی لاک شده دارم وقتی فرکانس بوسیله lte watch بصورت دستی میخوام تغییر بدم بعد از چند دقیقه آنتن مودم قطع میشه حتما باید روی حالت خودکار باشه میشه راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ جالبه سیم کارت روی یه مودم دیگه قرار میدم مشکلی نداره مودمم B612 هست
دوستان اساتید مبین نت
اگر محبت کنین یک اطلاع به بنده بدید که اوضاع سرعت و پینگ برای بازی های آنلاین کلا چطوریه ممنون میشم من قصد خرید دارم ولی خیلی برای سرعت مخصوصا در عصر ها و شب و همین طور پینگ نگرانم ممنون میشم اگر لطف کنید و پاسخ بدید یک دنیا ممنونم
دوستان طرحهای ویژه تا کی در پنل خواهند بود؟
منظورم بستههای اینترنت با تخفیف برای کاربران فعلی مبین نت هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)