تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 417 از 452 اولاول ... 317367407413414415416417418419420421427 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,161 به 4,170 از 4514

نام تاپيک: TD-LTE Mobinnet / اینترنت ثابت نسل 4 مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستاني که مبين رو استفاده مي کنن. اگه متوجه شده باشين، مبين نت به تازگي فرم ور مودم ها رو خودکار و خودجوش به روزرساني کرده. اگه حتا اين ويژگي رو غيرفعال کرده يا بسته ترافيک نداشته باشيد، با روشن کردن مودم و داشتن سيگنال اين به روزرساني اتفاق مي افته.

فرم ور تازه، منوهاي بهتري از ورژن هاي قبلي داره و چند ويژگي بهشون اضافه شده. نکته اي که هست بعد از آپديت افت شديد سيگنال نشون مي ده (کاهش چراغ هاي روشن روي مودم، و کاهش SINR توي پنل) گشتم ديدم يکي از آيتم هايي که هست Link+ ه که براي ايجاد ابر وايرلس استفاده مي شه و پيش فرض فعاله. با غيرفعال کردنش سيگنال بر مي گرده.

خلاصه حواستون باشه
    من دقیقا این مشکل رو دارم، برای من هم بروز شده چون منوهای جدید میبینم و آنتن دهیم خوبه اما هر چند ساعت یکبار یهو افت میکنه و باید رییوت بشه، اما این گزینه رو پیدا نکردم، مدل مال من قدیمی تر هست و AirMaster 3000M هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

دوستان عزیزم ، سلام ، سوالی که دارم اینه که این سرویس 2199 تومن مبین نت به همراه مودم و 300 گیگ اینترنت 3 ماهه از نظر سرعت
    آپلود خوب هست؟ من برای پخش زنده میخوام و سرعت اپلود مناسب و همچنین سرعت اپلود استیبل برام خیلی مهم هست.
    (نمي دونم چرا هي فروم ازم مي خواد دوباره به اين پست جواب بدم. يه بار ميارمش که شايد از ما بکشه بيرون!)

من دقیقا این مشکل رو دارم، برای من هم بروز شده چون منوهای جدید میبینم و آنتن دهیم خوبه اما هر چند ساعت یکبار یهو افت میکنه و باید رییوت بشه، اما این گزینه رو پیدا نکردم، مدل مال من قدیمی تر هست و AirMaster 3000M هست.
    با اون مدل سر و کار نداشتم ولي شايد اين فيچر براي رده سخت افزاري مشخصي باشه و همه مودم ها ساپورت نکنن. اگه توي گزينه ها نيست، ديگه نمي خواد نگرانش باشيد. از زندگي پاي نت تون لذت ببريد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

(نمي دونم چرا هي فروم ازم مي خواد دوباره به اين پست جواب بدم. يه بار ميارمش که شايد از ما بکشه بيرون!)

با اون مدل سر و کار نداشتم ولي شايد اين فيچر براي رده سخت افزاري مشخصي باشه و همه مودم ها ساپورت نکنن. اگه توي گزينه ها نيست، ديگه نمي خواد نگرانش باشيد. از زندگي پاي نت تون لذت ببريد.
    خب چه لذتی ببرم وقتی روزی ۲ بار قطع میشه بخصوص که باید مدام روشن باشه و خیلی وقتا سفرم و نیستم که خاموش روشنش کنم، ایکاش راه حلی باشه دوستان اگر میدونن بگن ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

خب چه لذتی ببرم وقتی روزی ۲ بار قطع میشه بخصوص که باید مدام روشن باشه و خیلی وقتا سفرم و نیستم که خاموش روشنش کنم، ایکاش راه حلی باشه دوستان اگر میدونن بگن ممنون
    <br>

بررسي دوباره نقشه پوشش
    جا به جايي مودم و يافتن سيگنال بهتر
    تماس با اپراتور و پيگيري
    تغيير اپراتور

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    فرکانسی که مبین نت روی ان سرویس میده چی هست؟ ایا جداگانه سیم کارت میفروشد؟ ممنون.

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

/..............................................

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    فرکانسی که مبین نت روی ان سرویس میده چی هست؟ ایا جداگانه سیم کارت میفروشد؟ ممنون.
    درود. فرکانس 3500 هست و سیم کارت جدا برای فروش نداره. این چیزی هست که نماینده خودشون گفته.

8. این کاربر از epaaeiz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

سلام دوستان من یه مودم مبین نت نسخه ۸۱.۲۰۱ نسخه اصلی لاک شده دارم وقتی فرکانس بوسیله lte watch بصورت دستی میخوام تغییر بدم بعد از چند دقیقه آنتن مودم قطع میشه حتما باید روی حالت خودکار باشه میشه راهنمایی کنید چیکار کنم ؟ جالبه سیم کارت روی یه مودم دیگه قرار میدم مشکلی نداره مودمم B612 هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2020

پيش فرض

دوستان اساتید مبین نت
    اگر محبت کنین یک اطلاع به بنده بدید که اوضاع سرعت و پینگ برای بازی های آنلاین کلا چطوریه ممنون میشم من قصد خرید دارم ولی خیلی برای سرعت مخصوصا در عصر ها و شب و همین طور پینگ نگرانم ممنون میشم اگر لطف کنید و پاسخ بدید یک دنیا ممنونم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان طرح‌های ویژه تا کی در پنل خواهند بود؟

منظورم بسته‌های اینترنت با تخفیف برای کاربران فعلی مبین نت هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •