اشتباه نمیکنین؟؟ 1800 کیلوبایت میشه 1مگ و 800 کیلوبایتا
اشتباه نمیکنین؟؟ 1800 کیلوبایت میشه 1مگ و 800 کیلوبایتا
خب سیم کارت td lte من همین چند دقیقه پیش فعال شد .
سرعت حدود 2 مگابایت روی 3 انتن کامل دارم میگیرم که مناسبه ، ولی اون طور که انتظار داشتم نیست . حالا یکم مکانش رو عوض میکنم تغییری کرد همین جا میگم .
نه، سرعت برحسب کیلوبایت یا مگابایت باید ضربدر ۸ بشه تا برحسب کیلوبیت یا مگابیت به دست بیاد، مثلاً سرعت ۵ مگابایت معادل ۴۰ مگابیته. حرف شمام درسته، میشه ۱ مگ و ۸۰۰ کیلوبایت، اما ۱ مگابایت و ۸۰۰ کیلوبایت، نه ۱ مگابیت.
آهان شما داری میگی سرعتت 15 مگابیته ... همون پس سرعت من خیلی بیشتره
واسه من 5 مگا بایت در ثانیه اس یعنی 40 مگابیتی که شما میگی... و اینکه حتما شما به اونا گفتی اینجوری فکرکردن داری بایتو میگی ... چون معمولاً همه جا بایت استفاده میکنن و کسی به بیت توجه نداره... پس اینطوریه سرعتتون کمه چون من 5 مگه و شما 1 مگ و خورده ای
Last edited by amirh_74; 09-08-2017 at 17:24.
[QUOTE=amirh_74;8990566]سرعتم ۱۰ مگابایت (۸۰ مگابیت) بود که دیگه غمی نداشتم
[QUOTE=امیر انصاری;8990569]پس 5 مگابایت در ثانیه طبیعیه که تی دی داره دیگه
[QUOTE=amirh_74;8990570]آره، به نظر من ۵ مگابایت عالیه، امیدوارم به سرنوشت من دچار نشی.
خب بعد از گذشت 1 ساعت ، سرعتم رسید به 300-400 کیلوبایت با سرورهای داخلی ...
سایت های خارجی هم که کلا بالا نمیاد !
اساتید ، این رنج ای پی 112 تا 117 هم باز مثل 4g تاثیر گذاره تو سرعت دانلود ؟
پ.ن : قضیه این ترافیک ملی تو my irancell چیه ؟! مدتی روی سیم عادیم هم میدیدم ولی هنوز قضیش رو نمیدونم ! و سایت هایی که شاملش میشن چیا هستن ؟
Last edited by mobile-1199; 09-08-2017 at 17:38.
خیلی پایینِ سرعتتون... ترافیک ملی شامل یک سری سایت هایی میشه که اگر داخل اونها برین حجمتون نصف حجم اصلی مصرف میشه ... معروف ترینشون هم آپارات و ورزش 3 و سایت بانکها و خبرگزاریها هستند.. میتونین لیست کامل سایت های منتخب رو در لینک زیر ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amirh_74; 09-08-2017 at 18:24.
یعنی بر فرض اگر من 100 گیگ حجم داشته باشم و از سایتی مثل شاتل لند 60 گیگ دانلود کنم ، از ترافیک کل من 30 گیگ کم میشه ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)