از روی CD.
از روی CD.
Last edited by iammahdi; 05-07-2011 at 18:10.
نرم افزار پرینتر را از add e remove پاک کنید و از printer and fax هم پاک کنید و سیستم ریستارت کنید و کابل پرینتر را وصل کنید تا پیغام fund new hardwar بیاد و بعد از این پیغام cd را درون cdrom قرار دهید.
10 ثانیه صبر کنید تا cd را بخواند .
تحت هیچ شرایطی از روس cd نصب نکنید.
بر روی پیغام fund new hardwar روی گزینه wyes this time only را انتخاب کنید و nex را بزنید و در مرحله بعد گزینه دمو را بزنید تا مستقیما زی را بخواند و nex finish تا اخر.
پرینتر شما به درستی نصب میشود و نباید مشکلی داشته باشد.
کابلتان مشکلی ندارد اما با یه کابل دیگه تست کنید ضرر ندارد.
در صورت نصب نشدن اطلاع دهید تا از راه دیگر نصب کنید.
در راه دوم هم اگر نشد یه جای کارت مشکل داره.
ویندوز عوض کن.
این مشکلات بر اثر کابل نصب غیراصولی و ویروس به وجود میاید
ممنون، یه بارم همین مسئله پیش اومد،دوباره درایور رو نصب کردم درست شد اما بعد از یه مدتی دوباره از کار افتاده به نظر شما ممکنه مشکل از ویندوز مجازی (VMware Workstation ) ، باشه که من ازش استفاده می کنم؛ آخه برا پرینت دو رو ویندوز سون کار نمی کنه ، منم برای اینکه ویندوز XP نصب نکنم از ویندوز مجازی استفاده می کنم نمی خواهمم دو تا ویندوز داشته باشم ، درایور هایی رو که سایت اچ پی داده که نصب می کنم وقتی می رم تو Properties پرینتر شکل چاپ دو رو می یاد منتها چاپ دو روش اتوماتیک نیست، دستیه ...
حالا می گید چی کار کنم ،؟
درایوری که سایت HP برای کسایی که ویندوز سون دارند نصب کردم ، Properties پرینتر توی ونیدوز سون این جوری شد :
نمیدانم.
من هنوز 2055 دوروشو تست نکردم.
فقط فروختمو تعمیر کردمو شارژ کردم.
اما از بچه ها اگر کسی اطلاع داره بگه.
اما در مورد نصب درایور نباید مشکلی پیش بیاد.
میخوای یه ویندوز عوض کن
سلام
امروز واسه من پرینتر اپسون CX9300 F آوردند ایرور کاغذ میده و مینگه یونیت اسکنر رو بالا ببرید و کاغذ را در بیارید
هیچ کاغذی توی دستگاه نیست
کسی اطلاع نداره سنسور حسکر کاغذش کجاست؟
این پرینتر رو تعمیر نکردم.
ببین چرخ دنده ای خارج نشده.
یه بار باز کن ببند.
ببین چی میشه.
با سلام به نظر منم سامسونگ بهتره هم از لحاظ قیمتشوهم از لحاظ اینکه داخل قسمت فیوزینگش از غلطک هات رول استفاده شده.دیگه گارانتیشم به کنار
درسته سامسونگ مخصوصا روی عمر درامش دیگه خودشو ثابت کرد تا پرینترهایی مثل 1610 ok بودند.
اما قبول کن ریست کردناش و دردسراش برای مشتری باعث کاهش فروشش شده.
من اصلا سامسونگ رو توصیه نمیکنم.
اما از یه طرف همکارای دیگه میفروشن و پول ریستشو ماها میگیریم.
![]()
سلام
(قبل از هر چیزی از دوستانی مثل اقا مهران تشکر میکنم که اطلاعاتشون در اختیار دیگران قرار می دهند)
واسه یه دوست باید پرینتر بخرم و اینطور بگم شاید دستمون تا حالا به پرینتر هم نخورده
1-پرینتر رو واسه کار خونگی میخوام.شاید به ندرت ازش استفاده کنه(فتوکپی و چاپ عکسهای خانوادگی)
2-قیمت در نظر گرفته شده 100 تومان است.اگر کمی بیشتر شد مشکلی نیست
3-مدلی باشه که واسه شارژش اواره این مغازه و اون مغازه نشه تعمیر و شارژش گرون در نیاد
4-واسه چاپ عکس هاش حتما نباید بره کاغذ گرون بخره(منظورم اینه هر کاغذی کارش رو راه بندازه)
5-حتی الامکان کار باهاش اسون باشه
6-چون کم میخواد استفاده کنه لیزری بگیره بهتره؟نظر خودم لیزری باشه بهتره
اگر سوال هام ابتدایی و ناقص بود ببخشید.واسه خرید پرینتر هم 3 هفته وقت دارم
سلام دوست من.
انجام وظیفه میکنم.
خوب ببینید اگر ایشون چاپ رنگی زیاد براشون مهم نیست من نظرم این است که لیزری سیاه سفید بخرند.
لیزری رنگی هم برای عکس رو کاغذ کلاسه مناسب نیست.
هم بد چاپ میکند و هم ترانسفر لیزری رنگی بر اثر برخورد با کاغذ گلاسه خراب میشود.
با دوستتان صحبت کنید.
اگر کار عکسشان بیشتر است که همان جوهر افشان و اگر عکس برایشان مهم نیست لیزری سیاه سفید بخرید.
میتوانید توضیحات چاپ عکس جوهر افشان را در این تاپیک ببینید.
در اخر تاپیک توضیح کامل دادم.
ببینید اینها را به دوستتان بگید و ok که شد من مدل گلچین شده را به شما معرفی نمایم.
این لینک در اخر تاپیک را حتما ببینید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)